نیروهای سازمان ملل، پهپاد اسرائیلی را در لبنان ساقط کردند حماس: به اجرای کامل مرحله نخست توافق متعهد هستیم اسرائیل مدعی ترور ۲ عضو حزب‌الله در جنوب لبنان شد (۵ آبان ۱۴۰۴) خاخام ارشد صهیونیست تهدید کرد: ما اسرائیل را ترک خواهیم کرد وزرای صمت و جهادکشاورزی در حوزه انرژی مردود شدند هشدار فاجعه زیست‌محیطی در شهر غزه اعتراض روسیه به «گنبد طلایی» آمریکا در فضا وزیر صهیونیست بازهم به عربستان حمله کرد کشف جسد یک اسیر صهیونیستی دیگر در نوار غزه (۵ آبان ۱۴۰۴) ترامپ انجام ام آر آی را تایید اما از ارائه دلیل خودداری کرد حماس: جدایی غزه از کرانه باختری را نمی‌پذیریم رسانه عبری: پادشاه اردن به طرح ترامپ برای غزه حمله کرد کرملین: از برگزاری دیدار پوتین و ترامپ پیش از سال نو میلادی اطلاعی نداریم سناتور آمریکایی به مادورو: باید از ونزوئلا بروی اتحادیه عرب: کشورهای منطقه اجازه سلطه اسرائیل را نخواهند داد وزیر کشور: روابط ایران و عمان نزدیک است ظهوریان: ایران مال دارایی اصلی بانک آینده است | کاهش تورم جزو اهداف لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی نیست + فیلم ادعای رسانه اسرائیلی: ارتش پاکستان در نیروی بین المللی در غزه مشارکت دارد مذاکرات تعرفه‌ای میان آمریکا و کره جنوبی به بن‌بست رسید اسرائیل به هیأت جنبش فتح اجازه سفر به مصر را نداد استاندار خراسان رضوی: شرق کشور با رفع چالش‌های زیرساختی می‌تواند باری از کشور را به دوش بکشد درگیری خونین نظامیان جولانی با یکدیگر در شمال سوریه + فیلم حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۵ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: در انتخابات بعدی معاون ونس نمی‌شوم قالیباف: مشکل ناترازی مدیریتی داریم | بنده و آقای رئیس جمهور با واگذاری اختیارات به استانداران موافق هستیم حماس و صلیب سرخ در جستجوی اجساد اسرای اسرائیلی دیدار وزیر خارجه کره شمالی با پوتین + فیلم (۵ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر خارجه عراق وارد تهران شد

  • کد خبر: ۴۴۵۷۱
  • ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۴
وزیر خارجه عراق وارد تهران شد
«فؤاد حسین» وزیر امور خارجه عراق امروز (شنبه) به منظور سفری دو روزه وارد تهران شد.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از خبرگزاری عراق، سفر فواد حسین تهران دو روز به طور خواهد انجامید.

خبرگزاری الفرات نیوز هم به نقل از یک منبع آگاه نوشت: حسین در این سفر با مقامات ایرانی درباره توسعه روابط دوجانبه گفتگو خواهد کرد.

 
پیش از این سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران از سفر امروز (شنبه) فؤاد حسین وزیر امور خارجه عراق به جمهوری اسلامی ایران و دیدار با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه خبر داد.

وی افزود: وزیر امور خارجه عراق در این سفر با دیگر مقامات کشورمان نیز دیدار‌هایی خواهد داشت.

فؤاد حسین که پیش از ظهر امروز وارد تهران شد، قرار است بعدازظهر در محل وزارت امور خارجه با محمدجواد ظریف دیدار و گفتگو کند.

وزیر خارجه عراق پیش از این در گفت‌وگویی درباره رابطه با ایران عنوان کرده بود که کشورش بر اصل توازن در روابط تکیه می‌کند. بغداد در سایه وجود منافع جغرافیایی و اقتصادی با کشور‌های همسایه از جمله ایران، منافع امنیتی و سیاسی نیز با ایالات متحده آمریکا دارد؛ لذا باید تلاش کند که اختلاف بین تهران و واشنگتن بر عرصه داخلی عراق تاثیر نداشته باشد.

فؤاد حسین افزود: ما تلاش می‌کنیم تا سیاست خارجی مبتنی بر شفافیت با کشور همسایه خود ایران و همپیمان آمریکایی خود داشته باشیم.

این نخستین سفر دوجانبه فؤاد حسین به ایران پس از تصدی این سمت است. وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز تیر ماه سال جاری در سفری از قبل تنظیم شده به بغداد و سپس اربیل سفر کرد و با مقامات عراق و اقلیم کردستان ابعاد مختلف مناسبات دوجانبه و تحولات منطقه‌ای را مورد گفتگو قرار داد.

پس از این سفر نیز مصطفی الکاظمی نخست‌وزیر عراق به تهران آمد.

منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->