بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۳۰ مهر ۱۴۰۴) | جک J۴ چند؟ بی‌تحرکی در بازار خودرو‌های داخلی (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + جدول اعلام قیمت انواع گوشت تنظیم بازاری گوساله (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + جدول یارانه مهرماه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) | مبلغ واریزی چقدر است؟ عدم صدور بیمه‌نامه بدون استعلام کدپستی از فردا (یکم آبان ۱۴۰۴) قیمت گل زعفران اعلام شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) درآمد‌های مالیاتی در خراسان رضوی افزایش یافت درخشش بورس در مهرماه ۱۴۰۴ | بورس آخرین روز مهرماه را مثبت به پایان رساند راه‌های گذر از  تحریم‌ها و  حفظ بازار‌های هدف در میزگرد اقتصادی شهرآرا | ناکارآمدی علیه صادرات قیمت مرغ در مشهد ارزان‌تر شد | کاهش قیمت تخم‌مرغ و قطعات مرغ (۳۰ مهر ۱۴۰۴) طلا امروز در مشهد چقدر قیمت خورد؟ (۳۰ مهر ۱۴۰۴) ماندگاری دلار در کانال ۱۰۶ هزار تومان در مشهد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) سایپا قیمت جدید محصولات خود را اعلام کرد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + جدول امید‌های تازه برای رونق اقتصاد محلی | روایت نشست بررسی مشکلات تولید و تجارت با حضور نخبگان اقتصادی ایران در مشهد جزئیات تعرفه‌های جدید برق اعلام شد ترانزیت و صادرات در خراسان؛ پلی بین ایران و آسیای میانه شاخص جدید حذف یارانه خانوارها چیست؟ | خرید خُرد، معیار عدالت اقتصادی؟ ۴ شهرک صنعتی در صدر کشفیات مزارع غیرمجاز رمزارز ۱۷۲ واحد فعال قارچ خوراکی در خراسان رضوی شاخص کل بورس تعدیل شده با تورم بررسی قیمت امروز دینار عراق و افغانی افغانستان در مشهد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) ۶۰ لیتر سهمیه بنزین آبان‌ماه امشب شارژ می‌شود (۳۰ مهرماه ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی امروز (۳۰ مهرماه ۱۴۰۴) | اونس جهانی از عرش به فرش آمد بیشترین نیروی کار در کدام کشور‌ها قرار دارند؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) | فلفل دلمه را چند بخریم؟ قیمت خرید تضمینی گندم اعلام شد چالش‌های صادرات در خراسان رضوی؛ از حمل‌ونقل تا ارز چندنرخی فرزین: شرکت‌های تحت تملک بانک‌ها اقساطی فروخته می‌شوند
سرخط خبرها

سامانه نیما؛ فقط صرافان اجازه فعالیت در این سامانه را دارند

  • کد خبر: ۴۴۷۵۳
  • ۰۶ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۷
سامانه نیما؛ فقط صرافان اجازه فعالیت در این سامانه را دارند
سمیعی، ئیس اسبق کانون صرافان ایران گفت:سامانه نیما یک جاده ممنوعه محسوب می‌شود که تنها صرافان اجازه ورود به آن را دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، سمیعی، رئیس اسبق کانون صرافان ایران درباره سامانه نیما اظهار کرد: فرض کنید در یک شهر ماموران راهنمایی و رانندگی تصمیم بگیرند مقرراتی را برای تردد اتومبیل‌ها از جمله رانندگی با گواهینامه و تردد با نصف ظرفیت وضع کنند.

 

وی ادامه داد: همچنین پلیس راهنمایی و رانندگی این شهر تردد از تمام معابر را به جزء یک جاده آزاد اعلام کند. فرض کنید اسم جاده ممنوعه شهر «نیما» باشد و دلیل ممنوعیت تردد ازآن هم خطرات احتمالی برای رانندگان مانند ریزش سنگ از کوه اعلام شده باشد.

 

سمیعی بیان کرد: تصور کنید در این شهر رئیس پلیس جدیدی منصوب شود و تصمیم بگیرد که تمام جاده‌ها و اتوبان‌هایی که قبلاً تردد از آن‌ها آزاد بوده را ممنوع اعلام کند و تنها تردد از جاده نیما مجاز باشد در این صورت رانندگانی که دارای گواهینامه بودند و قوانین را رعایت می‌کردند دیگر این کار را نمی‌کنند به عنوان مثال به جای سوار کردن کمتر از نصف ظرفیت، دو برابرمسافر سوار کرده و محدودیت سرعت را هم رعایت نمی‌کنند.

رئیس اسبق کانون صرافان ایران تصریح کرد: این مثال برای سامانه نیما مصداق دارد. در حال حاضر طبق اساسنامه صرافی‌ها، هیچ صرافی اجازه فعالیت و خرید و فروش ارز به صورت الکترونیکی و مجازی را ندارد. این در صورتی است که در سامانه نیما به اجبار کار به صورت الکترونیکی انجام می‌شود و این خلاف مقررات بانک مرکزی است.

 

وی با اشاره به اینکه صرافان غیر رسمی، آزاد هستند هرگونه فعالیتی داشته باشند، گفت:صرافی‌هایی که با سامانه نیما کار می‌کنند، اقدام به خرید ارز از کارخانه‌ها و شرکت‌ها کرده، اما قبل از اینکه ارز به حساب صرافی واریز شود، ریال را به حساب فروشنده واریز می‌کنند، که این مصداق پیش‌خرید ارز است. همانطور که می‌دانید پیش خرید ارز طبق مقررات بانک مرکزی ممنوع است.

 

سمیعی گفت:صرافان ارزی را که هنوز به حسابشان واریز نشده دوباره به مشتری می‌فروشند و پولش را می‌گیرند. این در حالی است که هنوز ارزی برای فروش ندارند. این مسئله هم پیش فروش محسوب شده و خلاف محسوب می‌شود. همچنین طبق مقررات بانک مرکزی هیچ صرافی حق ندارد بیش از نصف سرمایه ثبتی خودش معامله کند، در حالی که بیشتر معاملات در نیما رقم‌های بسیار بالاتر و تا چندین برابر سرمایه‌های ثبتی صرافان است.

 

رئیس اسبق کانون صرافان ایران بیان کرد:در واقع سامانه نیما یک جاده ممنوعه است که تنها صرافان مجاز به تردد از آن را دارند. همانطور که گفته شد صرافان غیررسمی می‌توانند هر نوع معامله‌ای را آزادانه انجام دهند و بیشتر معاملات هم توسط آن‌ها انجام می‌شود. در واقع اگرصرافان غیر رسمی فعالیت نداشته باشند بیشتر امور مختل می‌شود.

 

وی تصریح کرد:اگر صرافان غیر رسمی بخواهند در سیستم نیما معامله‌ای انجام دهند، مشمول ممنوعیت‌های پایه خواهند شد، زیرا با تابلوی ممنوعه جاده نیما رو به می‌شوند و باید مطیع قانون باشند که دست روی دست بگذارد، هزینه‌ها را بپردازند و خود را از درآمد و مردم را از سرویس و خدمات محروم کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->