وام ۵ هزار میلیاردی بانک دولتی برای یک خیریه معروف فاش شد! پیش بینی قیمت دلار و طلا (چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۴) ۵ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه می‌شود طرح فروش خودرو‌های وارداتی چه زمانی اجرایی می‌شود؟ لیست سایت‌های معتبر خرید بلیت هواپیما اعلام شد هشدار بانک مرکزی درباره کلاهبرداری جدید | رمز دوم را در اختیار دیگران قرار ندهید قیمت امروز خودروهای داخلی و مونتاژی (۲۴ تیر ۱۴۰۴) | رکود در بازار عمق گرفت یک هزار و ۷۷۶ همت تسهیلات توسط شبکه بانکی پرداخت شد بلیت قطار اربعین را گران نخرید تمام قبوض مشترکان آب تهران باطل شد | مشترکان منتظر قرائت جدید باشند قیمت موبایل‌های پرطرفدار سامسونگ در مشهد (۲۴ تیر ۱۴۰۴) + جدول دینار عراق امروز چند است؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) + جدول مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: ارائه اظهارنامه اشخاص حقیقی، حقوقی و مستغلات تا ۳۱ شهریورماه تمدید شد عرضه خودرو‌های وارداتی فعلاً منتفی شد بی اعتنایی بانک‌ها به افزایش تسهیلات ساخت مسکن پیشروی بورس با حمایت حقوقی‌ها | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) افزایش خودسرانه قیمت لبنیات توسط برخی شرکت‌های لبنی نرخ بلیت هواپیما در اربعین ۱۴۰۴ برای سومین‌بار تغییر کرد | پرواز مشهد - نجف چند؟ طلا در مشهد گران و سکه ارزان شد (۲۴ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۴ تیر ۱۴۰۴) | ماندگاری دلار در کانال ۸۹ هزار تومان درخواست رسمی خانه کارگر خراسان رضوی برای بازگشت مالکیت بانک رفاه به تأمین‌اجتماعی برق خورشیدی، پشت سد زیرساخت اونس طلا افزایشی شد (۲۴ تیر ۱۴۰۴) شرایط فروش و بازخرید ارز اربعین اعلام شد طرح فروش خودرو‌های وارداتی از ٢٨ تیرماه ۱۴۰۴ آغاز می‌شود | متقاضیان از امروز (۲۴ تیر) حساب خود را وکالتی کنند فرصت یک‌هفته‌ای استاندار خراسان رضوی برای ارزیابی ظرفیت سوله‌های صنایع در تولید انرژی تجدیدپذیر رکورد صادرات نفت ایران به چین شکسته شد (۲۴ تیر ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت توزیع برق مشهد: تا سال ۱۴۰۵ باید در بخش اداری، ۷۱ مگاوات را وارد مدار انرژی تجدیدپذیر کنیم ارزان‌ترین و گران‌ترین میوه‌ها در مشهد کدام‌اند؟ (۲۴ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت
سرخط خبرها

آیا قیمت دلار ریزش سنگین خواهد داشت؟

  • کد خبر: ۴۴۸۶۰
  • ۰۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۴
آیا قیمت دلار ریزش سنگین خواهد داشت؟
روز گذشته ۶ مهرماه، دلار به سوی مرز ۲۹ هزار تومانی خیز برداشت، ولی تا ساعت ۴ بعدازظهر نتوانست با قدرت از آن عبور کند.
به گزارش شهرآرانیوز، در دومین روز هفته، دلار به سوی مرز ۲۹ هزار تومانی خیز برداشت، ولی تا ساعت ۴ بعدازظهر نتوانست با قدرت از آن عبور کند. ساعت ۴ بعدازظهر روز یکشنبه دلار در بازار آزاد ۲۸ هزار و ۹۵۰ تومان قیمت داشت که ۲۰۰ تومان بیشتر از روز ابتدایی هفته بود. در ساعاتی از روز قیمت بالای مرز ۲۹ هزار تومانی هم نوسان می‌کرد،، ولی عموما بالای این مرز حیاتی، خرید‌ها کاهش پیدا کرده و فروش‌ها بیشتر می‌شد.

به گفته فعالان، چنین رفتاری به دلیل آن است که مرز مقاومتی ۲۹ هزار تومانی برای بازار از اهمیت زیادی برخوردار است و نگاه معامله‌گران نیز نسبت به این مرز دوگانه است. گروهی از معامله‌گران انتظار دارند، بازار در این مرز همچنان با افزایش فروش‌ها مواجه شود و کشش حرکت به سوی نرخ‌های بالاتر را نداشته باشد. از نظر آنها، معامله‌گران در چنین مقاومت محکمی از بخشی از خرید‌های گذشته خود سود کسب خواهند کرد و در موقعیت فروش قرار خواهند گرفت.

با این حال، برخی فعالان اعتقاد دارند، خبری از عرضه‌های سنگین در بازار نیست و تنها در مرز ۲۹ هزار تومانی احتیاط خریداران بالا رفته است. از نگاه این گروه، اگر طی روز‌های آینده نوسان‌گیران مطمئن شوند که دلار قرار نیست ریزش خاصی را تجربه کند، بار دیگر خرید‌های خود را افزایش خواهند داد و به تبع آن قیمت برای ورود به دهه چهارم قیمتی تحریک خواهد شد. افزایشی‌های بازار اعتقاد دارند، سقف بازار کانال ۲۹ هزار تومانی نیست و به محدوده بالاتری فکر می‌کنند.

با این حال، بازار برای حرکت به سوی مرز‌های یادشده نیاز دارد که در ابتدا مقاومت ۲۹ هزار تومانی را بشکند. معامله‌گران کاهشی اعتقاد دارند، دلار ظرفیت بیشتری برای رشد قیمت ندارد؛ از نگاه آن‌ها شاید قیمت به‌صورت مقطعی از سد ۲۹ هزار تومانی عبور کند، ولی پس از آن با ریزش سنگینی مواجه خواهد شد. الگوی ذهنی آن‌ها بسیار تحت تاثیر مهرماه ۹۷ است که یکباره قیمت دلار از کانال ۱۹ هزار تومانی دچار ریزش سنگینی شد و به مرور تا مرز ۱۰ هزار تومانی هم نزدیک شد. البته این خاطره در ذهن افزایشی‌های بازار هم باقی مانده است. به همین دلیل آن‌ها سعی می‌کنند با یک حد ضرر و سود مشخص وارد بازار شوند و برای معاملات درازمدت سرمایه‌گذاری زیادی نکنند.

به‌طور کلی، با نزدیک شدن دلار به مرز ۲۹ هزار تومانی، اختلاف‌نظر‌ها میان معامله‌گران کاهشی و افزایشی بیش از هر زمان دیگری بالا رفته است. در چنین شرایطی، در روز‌های آتی یکی از این گروه‌ها دچار ضرر سنگینی خواهد شد. البته بیشتر معامله‌گران بازار داخلی برای خرید و فروش‌های خود در روز‌های اخیر به دو متغیر بیشتر از همیشه دقت می‌کنند؛ اول ارزش دلار در هرات افغانستان و دیگری، نرخ حواله درهم امارات. گروهی از فعالان عنوان می‌کنند، هر زمان ارزش دلار در هرات افغانستان زیاد می‌شود، معامله‌گران بازار داخلی هم با قدرت بیشتری در موقعیت خرید قرار می‌گیرند.

در کنار این، رشد نرخ حواله درهم در هفته‌های اخیر سیگنال مهمی به بازیگران بازار داخلی بوده است و نقش مهمی در افزایش ارزش دلار داشته است. به گفته فعالان، در صورتی که نرخ حواله درهم از مرز ۸ هزار تومانی عبور کند، میزان خرید‌ها در کانال ۲۹ هزار تومانی برای دلار بیشتر خواهد شد.

در این میان، گروهی از فعالان باور دارند، در صورتی که اونس طلا نیز به ریزش قیمتی خود ادامه دهد، تقاضا در بازار ارز بیشتر خواهد شد. از نگاه این گروه، سکه‌بازان برای اینکه از دارایی خود در برابر نزول اونس محافظت کنند، اقدام به خرید دلار می‌کنند. بالا آمدن قیمت دلار اثر کاهشی اونس بر بهای سکه را خنثی می‌کند. از نگاه این گروه، یکی از دلایل افزایش هفته گذشته دلار هم نزول بهای اونس در بازار‌های جهانی بود. طلای جهانی در هفته‌ای که گذشت، نزدیک به ۱۰۰ دلار از ارزش خود را از دست داد و در محدوده هزار و ۸۶۰ دلار به کار خود پایان داد.
 
منبع: دنیای‌اقتصاد
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->