محکومیت تازه علیه باشگاه استقلال| جوما هم آبی‌ها را بدهکار کرد

  • کد خبر: ۴۴۸۷۹۵
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۳
مسعود جمعه استقلال
باشگاه استقلال علاوه بر ۴۰۰ هزاردلاری که باید به کارلیه بپردازد، مبلغی هم بابت بدهی به مسعود جوما جریمه شده است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، مسعود جوما، مهاجم سابق استقلال که به‌خاطر دریافت باقی مانده مطالباتش از استقلال شکایت کرده بود موفق شد باشگاه استقلال محکوم کند.

طبق آخرین پیگیری‌هادفاعیات استقلال در پرونده جوما به جایی نرسیده فیفا حکم به پرداخت مبلغی نزدیک به ۳۰ هزار دلار به این بازیکن آفریقایی داده است.

این در حالی است که حکم فیفا چند روز قبل استقلال ابلاغ شده، اما باشگاه که امیدوار بود نتیجه پرونده به سودش تمام شود، ترجیح داد تا شکست در پرونده جوما را رسانه‌ای نکنند.

استقلال طی یک هفته اخیر برای دومین بار است که محکومیت دیگری را تجربه می‌کند. بابت ارسال قرارداد الکترونیکی برای کاریله که حتی یک روز هم در استقلال مربیگری نکرد، باشگاه استقلال ۴۰۰ هزار دلار محکوم شده است و این ماجرا می‌تواند باشگاه را با مشکلات بزرگ مواجه سازد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.