حضور نظامی ۱۲ ساله ایتالیا در عراق به پایان رسید

  • کد خبر: ۴۴۸۸۰۱
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۵ - ۱۷:۲۹
حضور نظامی ایتالیا در عراق
وزارت دفاع ایتالیا عنوان کرد که نیرو‌های نظامی این کشور پس از پایان ۱۲ سال حضور نظامی از عراق خارج می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، این وزارتخانه اعلام کرد که تنها ۲ افسر پلیس نظامی ایتالیا در چارچوب ماموریت اتحادیه اروپا در این کشور باقی خواهند ماند.

به گزارش رویترز، وزارت دفاع ایتالیا امروز، سه‌شنبه، هفتم مهر، در بیانیه‌ای عنوان کرد: این کشور اروپایی آخرین نیرو‌های خود را از عراق خارج کرده و به این ترتیب فصل ۱۲ ساله حضور نظامی این کشور در عراق به پایان رسیده است.

بر اساس این بیانیه، نیرو‌های ایتالیایی و ناتو پیش‌تر با مقامات محلی عراق توافق کرده بودند که تا ۳۰ سپتامبر، هشتم مهر، منطقه را ترک کنند. ایتالیا پیش از این نیز در مارس ۲۰۲۶ بیشتر نیرو‌های خود را پس از حمله هوایی شبانه به یک پایگاه نظامی در منطقه کردستان عراق فراخوانده بود.

نیرو‌های ایتالیا در عملیات مداخله‌جویانه موسوم به عزم راسخ به رهبری آمریکا به بهانه مقابله با گروه تروریستی داعش و همچنین در فعالیت‌های ناتو در عراق به بهانه اجرای یک ماموریت مشورتی و ظرفیت‌سازی غیرنظامی شرکت کرده بودند.

گویدو کروزتو، وزیر دفاع ایتالیا، با اشاره به این خروج، آن را نشانه‌ای از انتقال مسئولیت امنیتی به دولت عراق توصیف و تاکید کرد که بغداد باید مسئولیت بیشتری در تامین امنیت خود بر عهده بگیرد.

وزارت دفاع ایتالیا بیان کرد که ۲ افسر پلیس نظامی این کشور در چارچوب ماموریت EUAM Iraq اتحادیه اروپا که با موافقت دولت عراق فعالیت می‌کند، در این کشور باقی خواهند ماند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.