سخنگوی سازمان ملل: ۸۵ حمله شهرک نشینان اسرائیلی به کرانه باختری از آغاز برداشت زیتون مخالفت رسمی اسرائیل با حضور ترکیه در غزه نیروهای سازمان ملل، پهپاد اسرائیلی را در لبنان ساقط کردند حماس: به اجرای کامل مرحله نخست توافق متعهد هستیم اسرائیل مدعی ترور ۲ عضو حزب‌الله در جنوب لبنان شد (۵ آبان ۱۴۰۴) خاخام ارشد صهیونیست تهدید کرد: ما اسرائیل را ترک خواهیم کرد وزرای صمت و جهادکشاورزی در حوزه انرژی مردود شدند هشدار فاجعه زیست‌محیطی در شهر غزه اعتراض روسیه به «گنبد طلایی» آمریکا در فضا وزیر صهیونیست بازهم به عربستان حمله کرد کشف جسد یک اسیر صهیونیستی دیگر در نوار غزه (۵ آبان ۱۴۰۴) ترامپ انجام ام آر آی را تایید اما از ارائه دلیل خودداری کرد حماس: جدایی غزه از کرانه باختری را نمی‌پذیریم رسانه عبری: پادشاه اردن به طرح ترامپ برای غزه حمله کرد کرملین: از برگزاری دیدار پوتین و ترامپ پیش از سال نو میلادی اطلاعی نداریم سناتور آمریکایی به مادورو: باید از ونزوئلا بروی اتحادیه عرب: کشورهای منطقه اجازه سلطه اسرائیل را نخواهند داد وزیر کشور: روابط ایران و عمان نزدیک است ظهوریان: ایران مال دارایی اصلی بانک آینده است | کاهش تورم جزو اهداف لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی نیست + فیلم ادعای رسانه اسرائیلی: ارتش پاکستان در نیروی بین المللی در غزه مشارکت دارد مذاکرات تعرفه‌ای میان آمریکا و کره جنوبی به بن‌بست رسید اسرائیل به هیأت جنبش فتح اجازه سفر به مصر را نداد استاندار خراسان رضوی: شرق کشور با رفع چالش‌های زیرساختی می‌تواند باری از کشور را به دوش بکشد درگیری خونین نظامیان جولانی با یکدیگر در شمال سوریه + فیلم حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۵ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: در انتخابات بعدی معاون ونس نمی‌شوم قالیباف: مشکل ناترازی مدیریتی داریم | بنده و آقای رئیس جمهور با واگذاری اختیارات به استانداران موافق هستیم
سرخط خبرها

ظریف: حق مردم نیست به خاطر دعوا‌های سیاسی منافع مردم را نپذیریم

  • کد خبر: ۴۴۸۹۲
  • ۰۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۲
ظریف:  حق مردم نیست به خاطر دعوا‌های سیاسی منافع مردم را نپذیریم
وزیر امور خارجه گفت: آنچه امروز به ایران اقتدار و عزت بخشیده است، و اجازه نمی‌دهد کسی به مردم این کشور توهین کند و فخر بفروشد، فرهنگی است که ما از عاشورا، شهادت و ایثار داریم.
به گزارش شهرآرانیوز، محمدجواد ظریف ظهر روز دوشنبه در مراسم تجلیل و بزرگداشت شهدای وزارت امور خارجه که در محوطه این وزارتخانه برگزار شد، با گرامیداشت یاد و شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، هسته‌ای، و مدافعان حرم به ویژه شهدای وزارت امور خارجه گفت: یاد و خاطره سردار سپهبد حاج «قاسم سلیمانی» و همراهان ایشان که به دست تروریست‌های رژیم آمریکا به شهادت رسیدند را گرامی می‌داریم.

وزیر امور خارجه خطاب به خانواده‌های شهدای وزارت امور خارجه گفت: همه فرزندان شما به عشق امام حسین (ع) شهید شدند. آنچه کشور ما را اقتدار بخشیده است، آنچه امروز در شرایط ناگوار بین‌المللی، منطقه‌ای و نابسامانی‌ها به این مردم عزت داده و اجازه نداده کسی به مردم توهین کرده و فخر بفروشد، هیچ قدرت یاوه‌گویی بگوید «اگر من حمایتم را بردارم، در یک هفته و ۱۰ روز به زبان دیگری صحبت می‌کنید» و اجازه نداده رژیم تا دندان مسلحی، ایران را ظرف یک هفته تصرف و از اهواز با مردم دنیا صحبت کند»، و موجب شد همه این نقشه‌ها، نقش بر آب شده و صدام و صدامیان به زباله‌دان تاریخ پیوسته و مردم ایران سرافراز باشند، همان فرهنگی است که از عاشورا، شهادت و ایثار داریم.

رئیس دستگاه دیپلماسی با بیان اینکه درست است که نیرو‌های مسلح حافظ این مرز و بوم هستند، اما این نیرو‌ها از همین مردم عاشق حسین و ایثار و شهادت برخاسته‌اند، تصریح کرد: آنچه به ما توان داده و موجب شده از همه فشار‌ها و سختی‌ها عبور کنیم، همین حضور مردم، فرهنگ ایثار و شهادت است که بهترین یادگار و نمونه‌های آن‌ها هستید. شما افتخار و عزت ایران و نشانه‌های بزرگی ایران هستید. شما ایران را سرپا نگه داشته‌اید.

ظریف با بیان اینکه اگر این فرهنگ و نگرش نبود، هشت سال مقاومت در برابر همه حمایت‌ها ممکن نبود، خاطرنشان کرد: کشوری را سراغ دارید در دوران دفاع مقدس از متجاوز حمایت نکرده باشد. قدرتی را سراغ دارید که به متجاوز سلاح نداده باشد.

وزیر امور خارجه گفت: اگر می‌خواهند فراموش کنند، هیچ گاه اجازه نمی‌دهیم. برخی از کشور‌های این منطقه ۷۵ میلیارد دلار به صدام کمک کردند. مدعی چه هستند؟ ما مدعی هستیم. ۷۵ میلیارد دلار پول دادید که مردم ما را شهید کرده و بکشند و جمهوری اسلامی را به زانو درآورند، ولی این خانواده‌ها اجازه ندادند. هواپیمای آواکس به عراق دادید. آخرین اطلاعات جبهه‌ها را به عراق دادید. حتی وقتی می‌دانستید عراق از سلاح شمیایی استفاده می‌کند. هواپیمای میراژ به عراق دادید. موشک اگزوسه به عراق دادید. امروز می‌خواهید از مردم لبنان حمایت کنید؟ تاریخ این منطقه را فراموش نکرده و مردم این جنایت‌ها را فراموش نمی‌کند.

ظریف افزود: تانک چیفتن شما هر روز از لای رز و ورق بیرون می‌آمد و شهدای ما با تانک‌هایی که داده بودید علیه صدام می‌جنگیدند. امروز ادعای حقوق‌بشر می‌کنید؟ شما جنایتکاران علیه بشریت هستید. سلاح شیمیایی از آلمان و هلند در اختیار عراق قرار می‌گرفت و علیه مردم ایران و علیه مردم سردشت استفاده می‌شد، امروز برای ما ادعای مدنیت می‌کنید؟

وی با بیان اینکه آنچه به شما نمی‌آید، تمدن و مدنیت است، عنوان کرد: همه در ارسال سلاح به عراق مشارکت کردید، ولی چه شد که صدام و صدامیان به زباله‌دان تاریخ بپیوند؟ شما مدعی هستید که داعش را از بین بردید، اما شما دشمن شماره یک داعش را از بین بردید، آنهم با زبونیت و سبعیت. آنچنان زدند که تنها یک دست برای ما باقی ماند. شما ترسو و وحشی هستید، ولی مردم را به زانو درنیاوردید.

وزیر امور خارجه اظهارداشت: مردم ما متکی به فرهنگ غنی هستند. چه ایرانی شیعه، چه ایران سنی، مسیحی، زردشتی و یهودی در خون‌شان عشق به امام حسین (ع) وجود دارد. در خون ایرانی افتحار به مکتب ایثار و شهادت است و این ایران را سرپا نگه داشته است. هنوز هم علیه ایران طراحی می‌کنید، اما فرهنگ ایثار و شهادت ایران را سرپا نگه داشته است.

ظریف خطاب به خانواده شهدا بیان کرد: شما نمایندگان یک فرد نیستید. شما نماینده یک فرهنگ هستید. فرهنگی که این کشور را سرپا نگه داشته است. فراموش نکنید آنچه موجب اقتدار ایران شده، مردم عاشق امام حسین (ع) هستند. مردمی که صرف نظر از دیدگاه، گرایش، دین و مذهب‌شان عشق به حسین (ع) در خون‌شان ریشه دوانده است و این ایمان، کشور را سرپا نگه داشته است.

وی با تاکید بر اینکه مردم، ولی نعمت ما، شهدا تاج سر ما و خانواده آن‌ها عزت ما هستند، گفت: شرمنده مردم هستیم. در برابر این همه اقتداربخشی، آنچه که باید است در حق مردم نکردیم. بپذیریم آنچه که لازم بود، نکردیم و فرمان امام را نپذیرفتیم که مردم، ولی نعمت ما هستند.

رئیس دستگاه دیپلماسی یادآورشد: بپذیریم بدهکاریم و حق مردم نیست که به خاطر دعوا‌های سیاسی و جناحی، منافع مردم را نپذیریم. بپذیریم در برار خانواده شهدا شرمنده‌ایم. باید بسیار تلاش کنیم تا ذره‌ای از آنچه شهدا و خانواده آن‌ها برای این آب و خاک هزینه کردند را پرداخت کنیم. من به نمایندگی از دولت ایران در برابر شما سر تعظیم فرود می‌آورم و در برابر بزرگی شما، فرزندان، همسران، برادران و خواهران شما اظهار کوچکی می‌کنم.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->