۱۸ مرگ ناشی از هاری از ابتدای سال تاکنون (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) | آمار قابل تأمل حیوان گزیدگی در ایران کاهش دردهای عضلانی با «زردچوبه» پدیده‌ای جدید بنام «بازنشستگان جوان» در مشاغل سخت و زیان‌آور | ۱۵ سال اختلاف بین بازنشسته عادی و بازنشسته پیش از موعد مهم‌ترین علامت ابتلا به آلزایمر چیست؟ خطرات پنهان هوای آلوده برای مادران باردار و نوزادان بدون مشورت پزشک حجامت انجام ندهید مبلغ عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری اعلام شد (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات برخی از مدارس آموزش و پرورش ناحیه هفت مشهد فردا (دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد واکنش اورژانس به ماجرای تجاوز به یک زن در آمبولانس جان باختن ۸ نفر در تصادف مرگبار اتوبان غدیر (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات یک پژوهش علمی ثابت کرد: تاثیر فعالیت بدنی بر کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان مرخص شدن ۴۲ مصدوم اتوبوس اردبیل به مشهد از بیمارستان سمنان (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وزارت علوم: امکان ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های کپی‌برداری‌ شده در ایرانداک وجود ندارد مدارس کدام استان‌ها(دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد؟ عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟
سرخط خبرها

وزیر بهداشت: ۳ ماه کارانه معوق کادر درمان پرداخت می‌شود

  • کد خبر: ۴۴۹۵۴
  • ۰۷ مهر ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۹
وزیر بهداشت: ۳ ماه کارانه معوق کادر درمان پرداخت می‌شود
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بازدید از بیمارستان امام خمینی (ره) فیروزکوه اعلام کرد که سه ماه از کارانه پزشکان و پرستاران تا پس فردا پرداخت می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سعید نمکی روز دوشنبه در بازدید از بیمارستان امام خمینی (ره) فیروزکوه ضمن بازدید از این بیمارستان و گفت‌وگو با کادر درمانی آن، افزود: با چانه زنی فراوان توانستیم منابعی جذب کنیم تا سه ماه از کارانه پزشکان و پرستاران را پرداخت کنیم.

وی بیان کرد: قرار براین است که به بیمارستان‌های مختلف سر بزنیم و از همکاران که در بیمارستان‌ها و خانه‌های بهداشت خدمت رسانی می‌کنند، تشکر کنیم. مدیون زحمت‌های این عزیزان هستیم و برای مدت‌ها کارانه همکاران ما عقب بود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: با پیگیری مستمر و دستور رییس جمهوری توانستیم در این هفته منابعی را جذب کنیم و از فردا سه ماه از کارانه همکاران پزشک و پرستار که در بیمارستان‌ها فعالیت می‌کنند و موارد دیگر مثل مطالبات پزشکان خانواده را پرداخت کنیم.

نمکی درباره مشکلاتی مانند کمبود دستگاه اکسیژن ساز نیز اظهار کرد: مواردی مانند نیاز به اکسیژن ساز و سی تی اسکن در بیمارستان‌ها را پیگیری می‌کنیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->