دورسون در لیست خرید ساپینتو | هجوم استقلال به خط حمله پرسپولیس نارضایتی هاشمیان از وضعیت وحید امیری و میلاد محمدی | از لیست پرسپولیس خارج می‌شوند؟ ادعای استقلال: آسانی در سوپرجام بازی می‌کند توافق استقلال با نازون | مهاجمان در راه استقلال موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند
سرخط خبرها

قلیان‌ دردسرساز بازیکن معروف استقلال در لیگ قهرمانان آسیا!

  • کد خبر: ۴۴۹۶۳
  • ۰۸ مهر ۱۳۹۹ - ۰۱:۱۱
  • ۱
قلیان‌ دردسرساز بازیکن معروف استقلال در لیگ قهرمانان آسیا!
علاقه به قلیان در میان ایرانیان و حتی فوتبالیست‌ها چیز عجیب و جدیدی نیست اما این که بازیکنی از استقلال با خودش به رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا قلیان ببرد، تازگی دارد!
به گزارش شهرآرانیوز، علاقه برخی چهره‌های سرشناس فوتبال به کشیدن قلیان اصلا چیز عجیب و جدیدی نیست و هر از گاهی تصاویری از فوتبالیست‌ها در فضای مجازی منتشر می‌شود که در حال کشیدن قلیان هستند، اما این که بازیکنی با خودش به رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا قلیان ببرد، تازگی دارد!
 
حالا که کاروان استقلال به تهران رسیده، روایت‌های عجیبی درباره اتفاقات دوحه به گوش می‌رسد که برخی قابل باور نیست. حرف‌های عجیب از حاشیه‌های ایجاد شده در قطر که نیاز به پیگیری دارد، اما یک نکته جالب، اقدام یکی از بازیکنان استقلال است که گفته می‌شود با خودش قلیان به دوحه برده بود. گویا این بازیکن موقع سفر به دوحه یک قلیان را با مهارت در قسمت بار تیم جاسازی می‌کند و با لوازم تیم به دوحه می‌برد و در جریان اردوی استقلال در قطر، در اوقات فراغت! در اتاق خودش بساط قلیان راه می‌اندازد و موقع بازگشت هم قصد داشته قلیان را مجددا به همان شکل برگرداند که لو می‌رود.
 
می‌گویند آن‌هایی که متوجه می‌شوند این بازیکن قلیان به همراه داشته، تیکه‌های قلیان این شخص را از ساک برخی همراهان تیم بیرون می‌کشند و در نهایت همان جا در قطر این قلیان را جا می‌گذارند! معلوم نیست این ماجرای به همراه بردن قلیان چه عواقبی برای این بازیکن به همراه خواهد داشت. البته شاید مدیران باشگاه استقلال بگویند این خبر به گوش شان نرسیده و اطلاعی از موضوع ندارند، اما وقتی برخی مدیران وزارت ورزش و جوانان از ماجرای کشف قلیان در ساک یکی از همراهان استقلال خبر دارند (گفته شده قلیان متعلق به بازیکن تیم است و گویا بازیکن هم در دوحه اعتراف کرده او این قلیان را چند قسمت کرده و در ساک همراهان تیم جاسازی کرده بود) باورش سخت است که مدیران استقلال از موضوع بی خبر باشند!

گفته می‌شود این موضوع به گوش برخی مدیران عالیرتبه ورزش رسیده و آن‌ها خواهان پیگیری جدی موضوع و برخورد با خاطی یا خاطیان احتمالی شده اند.
 

ویدئو صحبت‌های جنجالی سعادتمند

تعداد بازدید : 735
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۰
1
0
سلام . چرا وقتی این بازیکن ناشناس قلیان میکشد ،آقای سعادتمند آن را بیرون نمیکند؟؟؟؟!
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->