لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد روزنامه سعودی الریاض: اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در جنگ غزه دست یابد مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: احتمال انتقال آب به مشهد از خارج حوزه برای تامین نیاز شهروندان ردپای سلاح‌های شکارچیان متخلف در اغتشاشات| اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان در دستور کار مجلس است محمد رعد: تحویل سلاح یعنی خودکشی برای لبنان| شرافتمان را نمی‌فروشیم پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رزم حسینی، وزیر صمت شد

  • کد خبر: ۴۵۰۲۷
  • ۰۸ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۴
  • ۱
رزم حسینی، وزیر صمت شد
نمایندگان مجلس با ۱۷۵ رای موافق، ۸۰ رای مخالف و ۹ رای ممتنع از مجموع ۲۴۶ آرا ماخوذه؛ به رزم حسینی برای تصدی گری وزارت صنعت معدن و تجارت اعتماد کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، جلسه علنی سه شنبه مجلس شورای اسلامی دقایقی پیش به ریاست محمد باقر قالیباف و با حضور اکثریت نمایندگان آغاز به کار کرد، در جلسه علنی امروز مجلس، نمایندگان صلاحیت علیرضا رزم حسینی را بررسی کردند و در نهایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی به علیرضا رزم‌حسینی برای تصدی وزارت صنعت، معدن و تجارت رای اعتماد دادند.

ایرنا نوشت: پیش از این حسین مدرس خیابانی سرپرست وزارت صنعت معدن و تجارت بود که رییس جمهوری وی را برای تصدی وزارت صمت به مجلس معرفی کرد که نمایندگان در ۲۲ مردادماه به وی رای اعتماد ندادند.

علیرضا رزم‌حسینی ۵۹ ساله (متولد ۱۳۴۰) است، از آخرین مسوولیت‌های رزم حسینی در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می‌توان به ریاست ستاد فرماندهی سپاه هفتم صاحب‌الزمان (عج) که لشکر ثارالله و سپاه استان کرمان را اداره کرده است، اشاره کرد. رزم حسینی یکی از بنیان‌گذاران بنیاد حفظ آثار و نشر دفاع مقدس است و ریاست این بنیاد در سال ۱۳۶۸ را بر عهده داشت.

وی پس از دوران هفت سال دفاع مقدس در رشته کارشناسی علوم اقتصادی و بازرگانی دانشگاه شهید باهنر کرمان تحصیلات خود را دنبال و مدرک کارشناسی اش را اخذ کرد و در بنیاد مستضعفان مشغول به کار شد. رزم حسینی همچنین اقدام به تاسیس چند کارخانه در استان کرمان کرده است.

وزیر پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت صنعت معدن و تجارت، در دولت تدبیر و امید استاندار استان‌های کرمان و خراسان رضوی بوده و کارنامه موفقی در این دو استان داشته است.

وی پیش از ورود به مسوولیت‌های دولتی در بخش خصوصی فعالیت می‌کرد و تجربه زیادی در بخش‌های مختلف صنعتی داشته است از جمله فعالیت‌های رزم حسینی می‌توان به عضویت در هیات مدیره شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه استان کرمان، مدیر عاملی و ریاست هیات مدیره مجتمع صنعتی کرمان، مدیر عاملی شرکت ماشین‌آلات راه‌سازی کرمان، مشاور بازرگانی بنیاد مستضعفان و جانبازان اشاره کرد.

ریاست هیات مدیره شرکت صنایع فلزی آلیاژ کاران دوهزار، مدیر عاملی شرکت تکنوپروم (ویرجین ایلند)، مدیر عاملی شرکت تکنوپروم جنرال تریدینگ، مدیر عاملی شرکت ماشین‌آلات راه‌سازی کاترپیلار، نایب رئیسی انجمن تولیدکنندگان و واردکنندگان ماشین‌آلات ساختمانی و معدنی کشور، ریاست مجمع شرکت آستانه ریل و رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت همیار ماشین از دیگر مسوولیت‌های رزم حسینی به شمار می‌رود. با توجه به این سوابق و تجارب در زمینه بازرگانی و ارتباطات تجاری با سایر کشور‌ها بتواند نقش مهمی در بخش بازرگانی وزارت صنعت معدن و تجارت داشته باشد.

وزارت صنعت معدن و تجارت اهمیت غیرقابل انکاری در تامین نیاز‌های معیشتی و تولید کشور و تحقق شعار جهش تولید در شرایط کرونایی دارد. از سوی دیگر در سال‌های اخیر تحریم‌های یکجانبه آمریکا فشار‌های زیادی در قالب سیاست فشار حداکثری علیه ملت ایران اعمال کرده و وزارت صنعت معدن و تجارت در خط مقدم مقابله با این کارزار قرار دارد. موضوعی که نمایندگان مجلس هم در گفتگو‌هایی که داشته‌اند بر آن صحه گذاشته اند.

لزوم برون‌رفت بزرگترین وزارتخانه متولی نیاز‌های معیشتی و تولیدی کشور از شرایط بلاتکلیفی نکته‌ای است که نمایندگان بر آن تاکید می‌کنند. از سوی دیگر به نظر می‌رسد سوابق و کارنامه رزم حسینی هم باعث اقبال نمایندگان به وی شده است. گزینه پیشنهادی وزارت صمت در روز‌های اخیر هم با حضور در کمیسیون‌های تخصصی مجلس به بیان دیدگاه‌ها و برنامه‌های خود پرداخته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۹
0
0
چی شد که بعداز خاوری تاکید داشتید دو تابعیتی ها مسؤولیت نگیرن . هیچکس دیگه نبود؟
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->