کشف ۵۰۴ قوطی شیرخشک قاچاق در مشهد

  • کد خبر: ۴۵۰۹۴۰
  • ۱۶ مهر ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۱
شیر خشک
فرمانده ارشد انتظامی خراسان رضوی از کشف ۵۰۴ قوطی شیرخشک قاچاق به ارزش ۲ میلیارد ریال در مشهد خبر داد و گفت: این محموله قرار بود توسط یک فرد سودجو از مشهد به مرز‌های جنوب شرق کشور منتقل شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار احمد نگهبان در تشریح جزئیات این خبر، اظهار کرد: تیم‌های ویژه کلانتری شهید نواب صفوی مشهد در اجرای طرح شناسایی و برخورد با مجرمان اقتصادی و با انجام رصد‌های اطلاعاتی، به خبری درباره قاچاق شیرخشک توسط فردی سودجو از مشهد به سمت مرز‌های جنوب شرق کشور دست یافتند.

وی افزود: مأموران انتظامی پس از شناسایی متهم، وی را تحت نظر قرار دادند و در حالی که با یک دستگاه خودروی پراید در حال جابه‌جایی شیرخشک‌ها بود، او را دستگیر کردند.

فرمانده ارشد انتظامی خراسان رضوی ادامه داد: در مرحله نخست این عملیات، ۵۰۴ قوطی شیرخشک قاچاق و فاقد هرگونه مجوز کشف شد که ارزش آن برابر نظر کارشناسان گمرک، ۲ میلیارد ریال برآورد شده است.

سردار نگهبان گفت: فرد متخلف پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای طی مراحل قانونی به اداره تعزیرات حکومتی معرفی شد.

وی خاطرنشان کرد: تحقیقات پلیس با هماهنگی مرجع قضایی در این زمینه ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.