واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

حمله به پایگاه نظامیان آمریکایی در اربیل عراق

  • کد خبر: ۴۵۲۳۱
  • ۰۹ مهر ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۷
حمله به پایگاه نظامیان آمریکایی در اربیل عراق
منابع عراقی از وقوع انفجار در نزدیکی پایگاه نظامیان آمریکایی در اربیل عراق خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، منابع عراقی چهارشنبه‌شب از وقوع انفجار در نزدیکی پایگاه نظامیان آمریکایی در اربیل عراق خبر دادند.

به گفته این منابع یک فروند راکت به نزدیکی پایگاه نظامیان آمریکایی در فرودگاه بین‌المللی اربیل اصابت کرده است.

برخی منابع تعداد راکت‌هایی که به این پایگاه اصابت کرده‌اند را سه فروند اعلام کرده‌اند.

کانال «صابرین» در تلگرام نیز از وقوع چند «انفجار شدید» در نزدیکی این پایگاه خبر داد و نوشت که بر اساس گزارش‌های اولیه، دو فروند راکت به این منطقه اصابت کرده است.

پایگاه نظامی «الحریر» در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی اربیل، مرکز منطقه کردستان عراق قرار دارد و میزبان نظامیان تروریست آمریکایی است.

به گفته منابع عراقی، بعد از اصابت راکت‌ها، بالگردهای آمریکایی به پرواز درآمده  و گفته می‌شود در حال انتقال زخمی‌های حمله راکتی امشب هستند. هنوز منابع رسمی چه در عراق و چه در ائتلاف آمریکا این گزارش‌ها را تأیید نکرده‌اند.

شاهدان در اربیل می‌گویند همزمان با وقوع انفجارها، صدای آژیر هشدار شلیک راکت و موشک به صدا درآمده و نظامیان آمریکایی به پناهگاه‌های خود رفته‌اند.

اخیرا آمریکا از بیم حملات راکتی به پایگاه‌ها و سفارت‌خانه خود در بغداد، شماری از نیروها و کارکنان این مراکز را به اربیل منتقل کرده است.

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->