حکیم: عراق باید پل ارتباط و نقطه توازن در منطقه باشد تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا (ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم
سرخط خبرها

سندرز: ترامپ خطرناک‌ترین رئیس جمهور آمریکا است

  • کد خبر: ۴۵۲۳۳
  • ۰۹ مهر ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۱
سندرز: ترامپ خطرناک‌ترین رئیس جمهور آمریکا است
برنی سندرز در واکنش به مناظره ترامپ با جو بایدن گفت: کسی را داریم که نه تنها تمام وقت دروغ می‌گوید بلکه واقعاً به دانش اعتقادی ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، یک سناتور آمریکایی در واکنش به اولین مناظره انتخاباتی امسال، رئیس جمهور این کشور را نژادپرست، دچار دگرهراسی و خطرناک‌ترین رئیس‌جمهور تاریخ این کشور توصیف کرد.

«برنی سندرز» سناتور آمریکایی اواخر روز سه‌شنبه به وقت محلی به اظهارات «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در اولین مناظره انتخاباتی امسال این کشور واکنش نشان داد.

به نوشته روزنامه «ایندیپندنت»، سندرز ۷۹ ساله در مصاحبه‌ای گفت: «فکر می‌کنم امشب مردم دیدند که در دوره دونالد ترامپ، خطرناک‌ترین رئیس‌جمهور تاریخ این کشور را داریم».

این سناتور آمریکایی افزود: «کسی را داریم که نه تنها تمام وقت دروغ می‌گوید بلکه واقعاً به دانش اعتقادی ندارد. امشب این را دیدید. علی‌رغم حرف‌هایش درباره اینکه آمریکا چقدر عالی و فوق‌العاده در برابر این همه‌گیری جهانی عمل کرده است، حقیقت این است که ما بیشترین نرخ مرگ‌ومیر را با توجه به سرانه جمعیت در میان تمام کشورهای جهان داریم».

سندرز در ادامه گفت: «گفتش لذتی برایم ندارد اما شما رئیس‌جمهوری دارید که در واقع یک نژادپرست است و در مدتی بسیار بسیار طولانی از مسئله نژاد برای ایجاد تفرقه بین آمریکایی‌ها استفاده کرده است».

وی افزود: «او نه تنها نژادپرست است بلکه دچار دگرهراسی است و خدا می‌داند چه حملات زشتی به جامعه لاتین‌تبار داشت.»

ترامپ در مناظره بامداد چهارشنبه از محکوم کردن خشونت گروه‌های نژادپرست سفیدپوست خوددار یکرد.

از اوایل خردادماه که «جورج فلوید» شهروند ۴۶ ساله سیاهپوست آمریکایی زیر زانوی افسر سفیدپوست شهر «مینیاپولیس» ایالت مینه‌سوتا به مدت ۹ دقیقه گرفتار شده بود و در نهایت جان خود را از دست داد، اعتراضات گسترده علیه خشونت پلیس آمریکا از این شهر آغاز شد و به دیگر شهرهای ایالات متحده و حتی کشورهای دیگر گسترش یافته و این اعتراضات همچنان در برخی ایالات آمریکا همچنان ادامه دارد.

ترامپ از آغاز اعتراضات علیه نژادپرستی در این کشور، معترضان به خشونت پلیس را با القابی همچون اغتشاشگر خطاب قرار داده و سیاست سرکوب اعتراضات را در پیش گرفت و با اقتدار از نیروهای پلیس آمریکا حمایت کرد.

رئیس‌جمهور آمریکا اخیراً در سخنرانی با محور برنامه‌هایش جهت حمایت از سیاه‌پوستان گفت: «هدفی که سازمان‌دهندگان جنبش "جان سیاه‌پوستان اهمیت دارد" اعلام کرده این است که بنیان خانواده، پلیس، زندان‌ها، امنیت مرزی، کاپیتالیسم و حق انتخاب رفتن به مدرسه را نابود کنند».

او در این مراسم که «سیاه‌پوستان حامی ترامپ» نام داشت بدون ارائه دلیلی مشخص مدعی شد اعتراضات ضد نژادپرستی در آمریکا «جان سیاه‌پوستان زیادی را گرفته است».

منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->