ویدئو| قیمت جدید بلیت سینما‌ها اعلام شد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اولین تصویر از «بُت» حمید نعمت‌الله منتشر شد مدیر دوبلاژ تلویزیون: از هنرمندان پیشکسوت حمایت شود سعید آقاخانی با یک سریال معمایی به نمایش خانگی می‌آید معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: هنر مقوله‌ای سیاست‌پذیر نیست یادی از مرحوم حسن لاهوتی، مترجم و مولوی‌پژوه | همراز عیاران جهان قند است «پاتریک ویلسن» و «خاویر باردم» در فیلم تنگه وحشت سفر علمی جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های هند به مشهد مریم سعادت مهمان برنامه ۱۰۰۱ محسن کیایی می‌شود مروری بر سریال‌های نوستالژیک پرمخاطب تلویزیون فیلم جیمز باند جدید ساخته می‌شود؟ رکوردشکنی تماشاخانه مایان با اجرای دو نمایش در سال ۱۴۰۳ زمان پخش مسابقه مردان آهنین از شبکه‌های سیما اختلافات بر سر سریال «معاویه» بالا گرفت سعید آقاخانی با سریال ۴۷، به شبکه خانگی می‌آید سریال نیش با حضور پژمان جمشیدی و سام درخشانی در شبکه نمایش خانگی آرزوی ساخت فیلمی درباره فرهنگ و تاریخ مشهد دارم نقشی متفاوت از امین حیایی در فیلم کوکتل‌مولوتف + پوستر
سرخط خبرها

انتشار فراخوان هشتمین جشنواره بین‌المللی عکس «خیام»

  • کد خبر: ۴۵۵۱۳
  • ۱۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۵
انتشار فراخوان هشتمین جشنواره بین‌المللی عکس «خیام»
فراخوان هشتمین جشنواره بین‎المللی عکس «خیام» زیر نظر فدراسیون بین‎المللی هنر عکاسی (فیاپ) در ۶ بخش منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیزو - هشتمین دوره جشنواره بین المللی عکس «خیام» ۲۰۲۰ در ۶ بخش با موضوع آزاد تک رنگ، آزاد رنگی، شهر، عکاسی مفهومی، گردشگری و عکاسی مینیمالیست برگزار می‌شود.

 

در این دوره از جشنواره حدود ۲۶ میلیون تومان جوایز نقدی به همراه مدال‌های فیاپ، PSA، خیام و کمال الملک و تقدیرهای هیأت داوران به بهترین آثار در ژانرهای مختلف اهدا می‌شود. همچنین همانند دوره‌های پیشین، کتاب نفیس جشنواره برای شرکت کنندگان حتی آنهایی که آثارشان در جشنواره پذیرفته نشده نیز ارسال خواهد شد.

 

آخرین مهلت ثبت نام و دریافت آثار ۱۷ آبان ۱۳۹۹ تعیین شده است. علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و مطالعه متن کامل فراخوان می‌توانند به آدرس پایگاه اینترنتی جشنواره به نشانی www.Khayyam.Photo مراجعه کنند.

 

جشنواره بین المللی عکس «خیام» تنها جشنواره داخلی زیر نظر فدراسیون بین المللی هنر عکاسی (فیاپ) و انجمن عکاسی آمریکا (PSA) است و عکس‌های راه یافته به آن ضمن ثبت در آرشیو FIAP و PSA به نام عکاس، برای دریافت القاب FIAP و PSA نیز محاسبه خواهد شد. دوره‌های پیشین این رویداد عنوان پر شرکت کننده ترین جشنواره ایرانی را به دست آورد.

 

این جشنواره تنها جشنواره داخلی محسوب می‌شود که تعداد شرکت کنندگان خارجی آن در دوره‌های پیشین از شرکت کنندگان داخلی بیشتر بود. همچنین آثار برتر دوره‌های گذشته در ۳۲ شهر و ۵ قاره از جمله در چین، پرپنیان فرانسه، لوگزامبورگ، یونان، ایتالیا، اسپانیا، آرژانتین، آفریقای جنوبی، ترکیه، عمان و چندین کشور دیگر به نمایش گذاشته شد.

 

در مجموع ۷ دوره جشنواره بین‌المللی عکس «خیام» بیش از ۱۳۴ هزار قطعه عکس از هنرمندان ۷۸ کشور به دبیرخانه این جشنواره رسیده است که در نوع خود رکوردی بی نظیر در بین جشنواره‌های هنری ایران محسوب می‌شود.

 

هشتمین جشنواره بین‌المللی عکس «خیام» به دبیری علی سامعی نماینده فیاپ در ایران و با هدف ارتقای سطح عکاسی و گفتگوی بصری میان عکاسان ایران و جهان و به منظور بزرگداشت حکیم عمر خیام، توسط نمایندگی فیاپ در ایران یعنی کلوپ عکس فوکوس وابسته به مؤسسه فرهنگی هنری «خانه هنر خیام» برگزار می‌شود.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->