پلیس رژیم اسرائیل مانع راهپیمایی به سمت مرز غزه شد ادعای رئیس مجلس آمریکا: کرانه باختری متعلق به یهودیان است پزشکیان: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد ادارات البرز و کرج چهارشنبه (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد روسیه: ۶۱ پهپاد اوکراینی سرنگون شدند تهران چهارشنبه (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد دموکرات‌های کنگره خواهان به رسمیت شناختن فلسطین توسط ترامپ شدند ولایتی درباره دالان زنگه‌زور هشدار داد تماس تلفنی پوتین و نتانیاهو برای دومین بار در یک هفته (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) ازدواج فاطمه جراره و عباس قدرتی دو نماینده مجلس | عروس و داماد بهارستان را بشناسید آیت الله مکارم شیرازی: باید سنت‌های حوزوی را حفظ کرد یک نفر در پی حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان به شهادت رسید (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) عارف وارد ترکمنستان شد (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) تجلیل از خانواده معظم «شهدای اقتدار» خراسان در مشهد (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به کرانه باختری مخفیانه سفر کرد بازدید وزیر کشور از مرز شلمچه (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) کرملین به حضور زیردریایی‌های آمریکایی در منطقه واکنش نشان داد تعداد شهدای جنگ غزه افزایش یافت (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) تاکید آیت الله علم الهدی بر رفع مشکلات زیرساختی مشهد و ساماندهی زائران خارجی ادارات و بانک‌های کدام استان‌های کشور، سه شنبه ۱۴ و چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ تعطیل است؟ نارضایتی از مدیریت بحران آب | احتمال استیضاح وزیر نیرو قوت گرفت احتمال دیدار پوتین و فرستاده ترامپ همراهی ایتالیا با اسرائیل: زمان به‌رسمیت شناختن فلسطین نیست رئیس قوه قضاییه دستور تسریع در تعیین‌‎تکلیف پرونده‌های مرتبط با برنج را صادر کرد شهردار آتن خطاب به اسرائیل: از کودک‌کش‌ها درس دموکراسی نمی‌گیریم ۲۳ فلسطینی دیگر در نوار غزه شهید شدند | جان باختن ۱۸۰ نفر بر اثر گرسنگی (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) عارف در سفر به ترکمنستان با دبیرکل سازمان ملل دیدار خواهد کرد
سرخط خبرها

آیا ویدئوی منتشر شده ترامپ در بیمارستان، دستکاری شده است؟ + فیلم

  • کد خبر: ۴۵۶۷۱
  • ۱۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۶
آیا ویدئوی منتشر شده ترامپ در بیمارستان، دستکاری شده است؟ + فیلم
برخی کاربران فضای مجازی می‌گویند که ویدئوی منتشر شده از رئیس‌جمهور آمریکا از بیمارستان «والتر رید»، دستکاری شده و صحنه سرفه کردن او حذف شده با این هدف که به مردم القا شود حال وی خوب است.
به گزارش شهرآرانیوز، بخشی از ویدئویی که دونالد ترامپ شنبه شب (به وقت محلی) از بیمارستان «والتر رید»، محل بستری خود بعد از ابتلا به کرونا منتشر کرده، کاربران شبکه‌های اجتماعی را به گمانه‌زنی درباره احتمال ویرایش این کلیپ و حذف صحنه سرفه ترامپ واداشته است.

به گزارش روزنامه انگلیسی «دیلی میل»، در دقیقه یک و ۵ ثانیه این کلیپ، به نظر می‌رسد ترامپ به آرامی سکسکه می‌کند و شانه‌های او به بالا می‌پرد و صدایی شنیده می‌شود.
 
در حالی که برخی معتقدند این حرکت و صدا تنها واکنش ترامپ برای خفه کردن یک سرفه یا سکسه بوده، سایرین معتقدند این بخش از فیلم بریده و ویرایش شده تا سرفه ترامپ حذف شود.

کسانی که با نرم‌افزار‌های ویرایشی آشنایی دارند هم معتقدند این ویدئو با نرم‌افزاری که مخصوص برش مکث‌ها و لکنت‌های ناخواسته است، ادیت شده است.

«کریستوفر ایوانز» یکی از این کاربران که با ویرایش بوسیله نرم‌افزار آشنایی دارد، در این خصوص توییت کرد: ترامپ اینجا بعد از کلمه therapeutics (درمان) سرفه می‌کند و این صحنه با استفاده از نرم افزار «ادوبی پریمیر سی‌سی» برده شده است.

«کریستوفر اور» نویسنده‌ای که با نشریات آتلانتیک و فوربز همکاری می‌کند هم در تایید تحلیل او گفت: به طور مشخص اینجا بریده شده و این هیچ منطق دیگری غیر از این نمی‎تواند داشته باشد که آن‌ها می‌خواهند به مردم آمریکا تلقین کنند که او (ترامپ) سالم‌تر از آنچه که در واقعیت وجود دارد، است.

«اوا پولسون» متخصص آی‌تی هم گفت که آن‌ها در کار ویرایش خوب نیستند و بهتر است با چنین امکاناتی یک حرفه‌ای را در این زمینه به کار بگیرند.

با این حال عده‌ای هم می‌گویند چرا باید برای مخفی کردن سرفه ترامپ تلاش شود، وقتی سرفه یکی از شایع‌ترین علائم بیماری کووید-۱۹ است.

رئیس‌جمهور آمریکا بامداد یکشنبه با انتشار پیام ویدئویی در صفحه توئیتر خود مدعی شد که حال وی خوب است و به زودی می‌گردد.

ترامپ که از بیمارستان نظامی «والتر رید» با آمریکایی‌ها صحبت می‌کرد، در این پیام گفت: «به اینجا آمدم [چون]حالم چندان خوب نبود. الان بسیار احساس بهتری دارم. من باید برگردم... به گمانم به زودی برگردم و مشتاقم که کارزار [انتخاباتی]را به شکلی که شروع کردیم، به پایان برسانیم. البته نمی‌دانیم در روز‌های آینده چه اتفاقی می‌افتد. به نظرم چند روز آینده آزمون واقعی است و باید ببینیم در آن روز‌ها چه اتفاقی می‌افتد».

روز جمعه، تست کرونای ترامپ و همسرش ملانیا، مثبت اعلام شد و پس از آن نیز گزارش‌هایی از ابتلای دستکم ۹ تن از کارکنان و خبرنگاران و نمایندگان کنگره که در کاخ سفید حضور داشتند نیز مورد تأیید قرار گرفت. بامداد شنبه نیز رسانه‌های آمریکایی از انتقال رئیس‌جمهور آمریکا به بیمارستان نظامی والتر رید خبر دادند و درمان وی در این بیمارستان آغاز شد.

این در حالی است که اطلاع‌رسانی‌های دولت آمریکا درباره وضعیت جسمانی دونالد ترامپ حتی باعث اعتراض «مارکو روبیو» سناتور جمهوری‌خواه و هم حزبی رئیس‌جمهور از کاخ سفید شده، رسانه‌های خبری اظهارات رئیس‌جمهور و کاخ سفید را درباره بیماری او «متناقض» خوانده‌اند.

شبکه «الجزیره انگلیسی» در این خصوص نوشت: «ترامپ و کاخ سفید درباره وضعیت (جسمانی) او گزارش‌های متناقض ارائه می‌دهند».

در گزارش الجزیره آمده است: «رئیس‌جمهور ایالات متحده بعد از انتقال و بستری شدن در بیمارستان، "احساس بهتری دارد"، اما رئیس ستاد کارکنان کاخ سفید می‌گوید که عوارض ترامپ "بسیار نگران‌کننده" است».
 
 
منبع:فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->