حماس: نیازمند فشار گسترده عربی و بین‌المللی به اشغالگران برای توقف جنگ در غزه هستیم تجاوز زمینی نظامیان صهیونیست به خاک سوریه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان‌باختن ۲۱ نفر بر اثر طوفان در آمریکا و قطعی برق گسترده (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) امنیت، آب و مهاجران، محور گفت‌وگوی عراقچی با امیرخان متقی وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق حمایت می‌کنیم انتقاد تند جنبش مجاهدین فلسطین: موضع سران عرب در سطح جنایت‌های رژیم صهیونیستی نیست پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان استقبال کرد سخنگوی دولت در مشهد: دولت به ضرورت «اراده ملی» برای حل مشکلات خراسان رضوی باور دارد بارزانی به ایران سفر کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قدیمی‌ترین عکس رهبر انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای در یک‌ونیم‌سالگی وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عذرخواهی آذربایجان و ارمنستان از اصابت گلوله به خاک ایران

  • کد خبر: ۴۵۹۶۴
  • ۱۵ مهر ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۶
  • ۱
عذرخواهی آذربایجان و ارمنستان از اصابت گلوله به خاک ایران
جانشین فرمانده ناجا با بیان اینکه آمادگی و اشراف نیروهای مرزبانی و انتظامی بالاست، گفت:آذربایجان و ارمنستان ضمن عذرخواهی از شلیک اشتباهی راکت و گلوله به سمت ایران، قول دادند تکرار نشود.
به گزارش شهرآرانیوز، سردار قاسم رضایی امشب در بدو ورود به شهرستان اصلاندوز، با قدردانی از روحیه انقلابی و دفاع از وطن مرزبانان شهرستان‌های مرزی استان اردبیل اظهار کرد: آمادگی و اشراف نیرو‌های مرزبانی و انتظامی بالاست و تعامل دیپلماسی مرزنشینی خیلی خوب است.

وی با اشاره به درگیری دو کشور جمهوری آذربایجان و ارمنستان، تبادل آتش طرفین درگیری را ناخوشایند دانست و افزود: بیش از ۲۸ سال بر سر قره باغ مناقشه وجود دارد که بر اثر این مساله، برخی از شهروندان دو کشور کشته می‌شوند که این موضوع برای ما نارحت کننده است.

جانشین ناجا اظهار امیدواری کرد: امیدواریم هر چه زودتر سازمان ملل به وظایفش عمل کرده و با مدیریت اجتماعی دو کشور مشکل حل و فصل شود.

رضایی افزود: در حین تبادل آتش، راکت‌ها و گلوله‌های درگیری به خاک ما برخورد می‌کند، مرزبانان ما طبق وظیفه ذاتی به آن‌ها هشدار دادند که امیدواریم مراعات ملاحظات مرز‌های مشترک را داشته باشند.

وی با اشاره به عذرخواهی طرفین درگیری از کشورمان بابت تعرض ناخواسته گفت: دو کشور آذربایجان و ارمنستان قول دادند که این اتفاق دیگر نیافتد.

جانشین ناجا با تمجید از روحیه انقلابی مرزنشینان این مناطق مرزی کشور افزود: مرزنشینان ما با آرامش و امنیت مشغول زندگی روزمره خود بوده، اما به‌عنوان نگاه انسان‌دوستانه نگران آن دو طرف هستند.

رضایی در پایان با قدردانی از همکاری خوب مردم مرزنشین منطقه به‌ویژه شهرستان اصلاندوز گفت: امیدواریم مردم تردد‌های مرزی را رعایت کنند و از تماشای درگیری بپرهیزند.

به گزارش خبرگزاری فارس، سردار «قاسم رضایی» جانشین فرمانده ناجا و همچنین سردار «احمدعلی گودرزی» فرمانده مرزبانی امروز از نوار مرزی و تحولات و مناقشات بین کشور‌های ارمنستان و جمهوری آذربایجان در منطقه مرزی اصلاندوز و آذربایجان شرقی بازدید کردند.

از زمان آغاز درگیری در قره باغ تا کنون حداقل ۱۵ راکت به مناطق شهرستان خداآفرین استان آذربایجان شرقی اصابت کرد که ۲ مورد از این راکت‌ها موجب تخریب دو باب ساختمان و مجروح شدن ۲ تن در روستای پرویزخانلوی خداآفرین شده است.
 
منبع:فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
0
0
باید فورا سپاه مستقر بشه و به ازای هر گلوله چه عمد چه سهو که به خاک ما وارد بشه هزار متر از خاک هر دو کشور را بگیرد تا بفهمند جان ایرانی را نمیتوانند بخطر بیندازند و فقط عذرخواهی کنند
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->