زلزله مشهد را لرزاند + جزئیات (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی در خراسان رضوی و مشهد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) | باران در خراسان رضوی شدت می‌گیرد تداوم بارش باران در ۱۷ استان (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) «یسنا» دختر ناپدید شده ترکمن ربوده شده بود؟ آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | بازنشستگان خواستار افزایش حقوق با رقمی بالاتر از مصوبه مزد هستند (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) سارقان کابل‌های برق فشار قوی در مشهد شناسایی و دستگیر شدند (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) بارش باران و لغزندگی معابر در جاده‌های خراسان رضوی (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزییاتی درباره درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال موزه‌ها فردا شنبه (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعطیل است امنیت غذایی از ارکان امنیت ملی است همه آنچه باید درباره حساسیت فصلی بدانید جلوگیری از ۳ هزار سقط عمد جنین سالم در کشور حریق منزل مسکونی در بلوار میرزا کوچک خان + تصویر حادثه(۱۳ اردیبهشت) شاهرخ‌خان دستگیر شد (۱۳ اردیبهشت) بارش باران و لغزندگی معابر در جاده‌های خراسان رضوی (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزئیات لحظه پیدا شدن «یسنا دیدار» از زبان کایت سوار نیشابوری+فیلم برخورد مرگبار کامیون با پژو پارس در نزدیکی مشهد با ۲ کشته و زخمی (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | توضیحات مدیر‌عامل هلال احمر گلستان درباره پیداشدن یسنا، دختر گم‌شده ترکمن یک سوم شهرستان‌های خراسان رضوی فاقد مرکز پزشکی قانونی هستند مشهد، میزبان سومین همایش ملی مدیران خیریه دارالاکرام| بورسیه تحصیلی برای ۸ هزار دانش‌آموز نیازمند
سرخط خبرها

کرم موکا، دسر فوق‌العاده برای مهمانی‌هاست+ طرز تهیه

  • کد خبر: ۴۶۱۷۷
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۲
کرم موکا، دسر فوق‌العاده برای مهمانی‌هاست+ طرز تهیه
دسر کرم موکا، دسری خوشمزه و ساده است که برای مهمانی‌های خودمانی و جمع‌های دوستانه بسیار مناسب است. این دسر فوق العاده که از ترکیب شیر و خامه و پودر قهوه و کاکائو و تخم مرغ و شکر و نشاسته تهیه می‌شود.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ دسر‌ها از پرطرف دارترین و جذاب‌ترین خوراکی‌ها هستند. معمولا زمان زیادی هم برای تهیه شان صرف نمی‌شود. خوبی دسر‌ها این است که بچه‌ها بیش از غذا عاشق آن‌ها هستند. برای همین، می‌توان باکمی خلاقیت و البته ذکاوت، آن‌ها را به خوراکی‌هایی سالم و مقوی تبدیل کرد. برای نمونه می‌توان به جای استفاده از شکرسفید، در آن‌ها از شکر قهوه‌ای یا عسل استفاده کرد. امروز می‌خواهیم طرز تهیه یک دسر خوشمزه به نام کرم موکا را با هم مرور کنیم.

مناسب برای: ۱۰ نفر
 
زمان برای پخت: ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای تهیه کرم موکا:

شیر: ۳ پیمانه
خامه صبحانه:  ۲۰۰ گرم
شکر: سه چهارم پیمانه
پنیر ماسکارپونه:  ۲۰۰ گرم
پودرکاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
پودر نسکافه: ۲ قاشق غذاخوری
پودر قهوه: نصف قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: ۳ قاشق غذاخوری
ژلاتین: نصف لیوان
شکلات: تلخ ۱۰۰ گرم

طرز تهیه کرم موکا:

ژلاتین را با نصف لیوان آب مخلوط کنید و بگذارید روی بخار کتری تا حل و کاملا شفاف شود.
 
کرم موکا


به شیر، خامه، شکر، شکلات، پودر کاکائو، پودر قهوه و نسکافه را اضافه کنید و روی حرارت بگذارید. میزان گرما باید به اندازه‌ای باشد که ترکیب فقط گرم و شکلات درون آن حل شود.
 
کرم موکا

درون ظرفی مقداری از مواد را بریزید و پنیر را به آن اضافه کنید و با هم زن، خوب بزنید تا یکدست شود.
 
کرم موکا


پنیر بازشده را به ترکیب اصلی که از روی حرارت برداشته اید بیفزایید. در انتها هم ژلاتین بنماری شده را به آن اضافه کنید. حالا مواد را درون قالبی مناسب بریزید و ٧ ساعت داخل یخچال بگذارید تا سفت شود.
 
کرم موکا

از این کرم می‌توان برای لایه میانی کیک‌ها هم استفاده کرد.
به جای پنیر ماسکارپونه می‌توان از ١٥٠ گرم پنیر خامه‌ای استفاده کرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->