مسافرخانه تیم ملی | فوتبال مشهد مفقودالاثر در غبار بازگشت شیراز و آبادان تأیید جریمه سنگین شجاع در یزد | تراکتور باید ۵۰۰ میلیون بدهد کدام بازیکنان استقلال در خطر جدایی قرار دارند؟ پیشنهاد سپاهان به سید حسین حسینی توافق رضاییان با استقلالی‌ها اردوی خارجی پرسپولیس قطعی شد هوادار در تهران تمرین می‌کند، در گرگان بازی! پروژه استقلال - نورافکن شکست خورد ۶ سال از صعود تاریخی نماینده فوتبال مشهد به لیگ قهرمانان آسیا گذشت | همه پدیده شدند، جز پدیده! توافق اندونگ با استقلال قایدی بهترین بازیکن هفته امارات شد + عکس میلان، چشم‌انتظار انقلاب بزرگ دلخوری شدید گندوز از تصمیم کارتال چراغ‌سبز کارتال برای ماندن عالیشاه؟ خواسته نیازمند برای حضور در پرسپولیس مانور تلویزیونی درویش برای بقا در پرسپولیس؟ ستاره ۲۲ ساله رقیب جدید سروش در پرسپولیس روز پرماجرای پرسپولیس در نقل و انتقالات| حضور ستاره سپاهان در اردوگاه سرخپوشان مهرداد محمدی به جباری اوکی داد| آماده بازی بازگشت مغز متفکر جباری کرونا گرفت
سرخط خبرها

ناراحتی والیبالی ها از تعطیلی|مسئول ضرر و زیان تیم‌ها چه کسی است؟

  • کد خبر: ۴۶۳۰۱
  • ۱۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۶
ناراحتی والیبالی ها از تعطیلی|مسئول ضرر و زیان تیم‌ها چه کسی است؟
جولان ویروس کرونا در لیگ برتر والیبال در نهایت سبب شد تا مسئولان فدراسیون والیبال مسابقات را به مدت دو هفته به تعویق بیندازد، موضوعی که شاید باید زودتر در مورد آن تصمیم گیری می شد تا تیم ها کمتر متحمل ضرر و زیان می شدند.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، از تعطیلی دو هفته‌ای لیگ برتر هیج تیمی به اندازه خاتم اردکان ضرر نکرد! تیمی که علی رغم بازی سنگین در هفته هفتم با هراز بلافاصله از اردکان راهی هتل کانیار در علی آباد شد تا فردا یکشنبه سرحال و قبراق به مصاف نماینده گنبد برود. تعطیلی دو هفته‌ای اگرچه ناراحتی و دلخوری اکثر تیم‌های حاضر در لیگ برتر را به نوعی به همراه داشت، اما برای " خاتمی "‌ها خبری شوک آورتر از بقیه بود. تیمی که به جز خسارت مادی و معنوی باید این راه طولانی را بدون انجام بازی به اردکان برگردد!
تیم خاتم اردکان که برای انجام مسابقه به گلستان رفته بود دو روز و شب در این خطه ماند که ناگهان خبر لغو مسابقا اعلام شد با این حال ختمی‌ها از مسولان گنبد در خواست کردند که به طور استثنا این مسابقه بر گزار شود، اما باشگاه شهرداری گنبد درخواست میهمان را نپذیرفت. به گفته واحدی مدیر عامل تیم گنبد، از روز پیش تمامی بازبکنان این تیم راهی منازل خود شده بودند و امکان بازگشت آن‌ها وجود نداشته است!
اردکان تیمی است که قبلا هم از ناحیه حذف بی موقع شهروند اراک که به این شهر رفته بود، یک برد سه امتیازی با هزینه‌ای نزدیک به ۵۰۰ میلیون ریال نقره داغ شد و این دومی اش بود!
آیدین وحدت طلب مدیرعامل باشگاه آذر باتری ارومیه نیر با بر روی صفحه اینستاگرامش نوشت: «جا داره یه خسته نباشید جانانه بگیم خدمت مسئولین محترم فدراسیون والیبال که با اطلاع رسانی به موقه شون در مورد تعطیلی لیگ برتر، ۶۵ میلیون تومان هزینه رو دست تیم من گذاشتن! دست مریزاد»
به هر حال مشخص نیست مسئول ضرر و زیان تیم‌ها چه کسی و کدام نهاد است و باید شکایت خود را به کجا ببرند!
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->