همه چیز درباره فیلم سینمایی ساعت ۶ صبح مهران مدیری+ خلاصه داستان و بازیگران دانلود آهنگ «کولی» محسن چاوشی + متن آهنگ افتتاحیه متوسط پلتفرم شیدا با سریال «آبان» | یک مرحله پیش از درام گزارشی از پشت صحنه برنامه سحرگاهی سیمای خراسان رضوی | برنامه استانی با مخاطب بین المللی درباره «فن سخنوری» در گفت وگو با سیدمهدی زرقانی | سخن و سخنوری مسئله همه گویشوران است پرفروش‌ترین و کم‌فروش‌ترین فیلم‌های سینما‌های کشور در سال ۱۴۰۳ مجریان ویژه برنامه تحویل سال ۱۴۰۴ + زمان پخش کارگردان سریال تاسیان ممنوع التصویر شد؟ فیلم جان ویک ۵ در راه سینما اصغر فرهادی در کنار بابک کریمی + عکس انیمیشن کوتاه وزن مقدس در راه سوئیس صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ آغاز اکران آنلاین فیلم ساعت ۶ صبح مهران مدیری انتشار کتاب‌های تاریخی «زمان تاریخی»، «ایران و عصر روشنگری» و «دولت‌های ترک_ایرانی» تقدیر از نیکولا کاگلان در جشنواره کن انتشار انیمیشن شیر شاه با گویندگی هوتن شکیبا آخرین وضعیت آرش علی‌پور، بازیگر جوانی که دچار سکته مغزی شد
سرخط خبرها

اعزام خدام بارگاه رضوی به سراسر کشور در ایام دهه پایانی صفر

  • کد خبر: ۴۶۳۱۰
  • ۱۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۰
اعزام خدام بارگاه رضوی به سراسر کشور در ایام دهه پایانی صفر
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائرین استانداری خراسان رضوی گفت:۸۰ هیئت از خادمان آستان قدس رضوی با پرچم متبرک بارگاه منور رضوی در دهه پایانی ماه صفر به سراسر کشور اعزام می‌شوند.
امیرعلی قاسمی مقدم - شهرآرانیوز، محمد صادق براتی با بیان این مطلب اظهار کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا و ممنوعیت پیاده روی زائران به مشهد مقدس در ایام دهه پایانی ماه صفر، با همکاری آستان قدس رضوی، مقرر شد ۸۰ هیئت از خادمان بارگاه منور رضوی به همراه پرچم متبرک حرم مطهر امام رضا (ع) به انضمام هدایای متبرک، به ۸۰ نقطه کشور که در سنوات گذشته بیشترین زائر پیاده به مشهد را داشته اند، اعزام شوند.

وی افزود: در هیئت‌های اعزامی، افرادی با تخصص‌هایی در حوزه‌های عمران و بهداشت و درمان حضور دارند که در مناطق روستایی و کم برخوردار ضمن ارائه هدایای متبرک رضوی، مشکلات موجود را در زمینه‌های عمرانی و بهداشتی در حد توان بررسی و رفع خواهند کرد.

براتی در ادامه ضمن تقدیر از زائران که با عمل به توصیه‌های ستاد کرونا در ایام اربعین به مشهد سفر نکردند، تصریح کرد: تلاش کردیم امسال با ارائه برنامه‌های جایگزین و اعزام هیئت‌هایی از خادمان رضوی تا حدودی خلاء حضور زائران در مشهد و نیز دلتنگی مردم عزیزمان نسبت به زیارت بارگاه منور رضوی را برطرف کنیم.

وی تاکید کرد: امیدواریم در آینده نزدیک با ریشه کن شدن این بیماری بتوانیم همچون سنوات گذشته پذیرای مسافران و زائران بارگاه منور رضوی باشیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->