آغاز فروش فوری و پیش‌فروش ۱۴ محصول ایران خودرو (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + جزئیات و نحوه ثبت نام زنگ خطر فرار سرمایه‌ی خارجی از کشور پس از اختلال در کار صرافی‌ها افزایش ذخیره گازی در پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد سرخس قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی فردا (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) انجام می‌شود | ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو رئیس اتحادیه دامداران خراسان رضوی: دولت هزینه واردات دام یا گوشت را صرف تقویت تولید داخل کند دبیر شورای هماهنگی بانک‌های خراسان رضوی: ما در حوزه اعطای وام ازدواج، شرمنده همه مردم استان هستیم + فیلم بورس هفته را سبزپوش آغاز کرد | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) زنگنه: ارز توافقی مُرد و حذف خواهد شد | ۱۷۰۰ شرکت با سرمایه‌گذاری خارجی از ایران خارج شدند پول‌های بلوکه شده خودرو‌های وارداتی از امروز (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آزادسازی شد خودرو‌های مناطق آزاد هم می‌توانند پلاک ملی بگیرند قطع برق شهروندان مشهدی تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؟ نرخ طلا و سکه امروز در مشهد چقدر شد؟ (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز در بازار امروز (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مزایا و معایب قرارداد‌های موقت و دائم کارگران چیست؟ واریز ۶۹۰۰ میلیارد تومان سود به حساب ۲.۷ میلیون سهامدار (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) مدیریت بازار طلا و سکه در جنگ ۱۲ روزه | بهای جهانی طلا تا پایان سال میلادی به ۴۰۰۰ دلار می‌رسد بیمه شدگان «پاره‌وقت» تأمین اجتماعی چگونه می‌توانند «سوابق بیمه‌ای» خود را خریداری و کامل کنند؟ افزایش سقف برداشت از کارت سوخت در جایگاه‌های مرزی تا ۵۰ لیتر گشایش پنجره بودجه چند هزار میلیارد تومانی شرکت‌های دولتی به روی خراسان رضوی در قالب مسئولیت‌های اجتماعی  پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه (۱۸ مرداد ۱۴۰۴ ) گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟
سرخط خبرها

قیمت خودرو در بازار به ثبات رسید + جدیدترین قیمت‌ها

  • کد خبر: ۴۶۳۶۴
  • ۲۰ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۳
قیمت خودرو در بازار به ثبات رسید + جدیدترین قیمت‌ها
از آخرین روز هفته گذشته آرامش نسبی در بازار خودرو بر قرار است و تاکنون نیز بازار خودرو توانسته است این آرامش نسبی را حفظ کند و از افزایش بیشتر قیمت‌ها جلوگیری کند. با این وجود این آرامش نسبی شامل حال خودرو‌های پراید نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز، قیمت‌ها در بازار خودرو که از آخرین روز هفته گذشته به ثبات رسیدند تاکنون تغییری نکرده است به گونه‌ای که پژو ۲۰۰۸ مدل ۹۹ و ۹۸ به ترتیب از آخرین روز هفته گذشته تاکنون بر روی قیمت‌های ۱ میلیارد و ۲۵۰ و ۱ میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان ثابت مانده‌اند.

 

سایر خودرو‌های گروه پژو نیز ثبات قیمت را تجربه کرده‌اند و ۲۰۶ تیپ ۲ طی چند روز اخیر بر روی ۲۲۰ میلیون تومان ثابت مانده است و یا پژو ۲۰۶ تیپ ۵ نیز طی چند روز اخیر در مرز ۳۰۰ میلیون تومان ایستاده بوده است و قیمت این خودرو امروز ۲۹۸ میلیون تومان اعلام شده است و ۲۰۷ دنده‌ای ۴۳۳ میلیون تومان، ۲۰۷ اتوماتیک ۴۵۳ میلیون تومان، ۲۰۷ صندوقدار ۴۸۱ میلیون تومان، پژو پارس اتوماتیک ۴۲۰ میلیون تومان، پژو ۴۰۵ اس ال ایکس ۲۱۹ و پژو پارس ساده ۲۴۸ میلیون تومان قیمت دارند.

 

در این میان، اما خودرو‌های گروه پراید کمی افزایش قیمت داشته‌اند به گونه‌ای که قیمت پراید ۱۱ از چهارشنبه هفته گذشته ۱ میلیون تومان افزایش یافته است و این خودرو در حال حاضر به قیمت ۱۳۸ میلیون تومان رسیده است و در میان سایر مدل‌های پاید نیز این افزایش قیمت دیده می‌شود به گونه‌ای که خودرو‌های پراید ۱۳۱و ۱۳۲ هر کدام با ۱ میلیون تومان افزایش قیمت به ترتیب به قیمت‌های ۱۲۱ و ۱۲۴ میلیون تومان رسیده‌اند و در این میان خودرو پراید ۱۵۱ با ۲ میلیون تومان افزایش قیمت به ۱۲۴ میلیون تومان رسیده است.

 

در این میان انواع خودرو‌های گروه تیبا نیز طی چند روز گذشته ثبات قیمت را تجربه کردند به گونه‌ای که قیمت تیبا هاچ بک‌ای ایکس در حال حاضر ۱۶۲ میلیون تومان اعلام شده است و تیبا هاچ بک پلاس امروز ۱۶۷ میلیون تومان قیمت دارد و تیبا صندوقدار اس ایکس بنزینی و تیبا صندوقدار پلاس به ترتیب ۱۴۴ و ۱۶۲ میلیون تومان قیمت دارند.

 

این ثبات قیمت‌ها در انواع خودرو‌ها دنا نیز دیده می‌شود به گونه‌ای که دنا معمولی در حال حاضر ۳۲۷ میلیون تومان، دنا پلاس دنده‌ای توربو ۴۸۵ میلیون تومان و دنا پلاس دنده‌ای ساده ۴۰۰ میلیون تومان قیمت دارند و خودرو‌های ساینا‌ای ایکس دنده‌ای و ساینا پلاس دنده‌ای نیز که طی چند روز اخیر از افزایش قیمت‌ها در امان بودند در حال حاضر به ترتیب ۱۵۸ و ۱۷۷ میلیون تومان قیمت دارند.

 

قیمت انواع سمند نیز طی ۲۴ ساعت اخیر ثابت مانده است به گونه‌ای که سمند ال ایکس‌ای اف ۷ در حال حاضر ۲۳۷ میلیون تومان، سمند ال ایکس ساده ۲۰۸ میلیون تومان و سمند سورن‌ای ال ایکس نیز در ال حاضر ۲۷۴ میلیون تومان قیمت دارند.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->