جان بولتون: ترامپ در حمله به ایران انگیزه‌های شخصی داشت سردار فدوی: بالاترین درجه معنوی در سپاه شهادت است عارف: مردم به رغم اعتراض به برخی از مسائل کشور، برای دفاع از ایران به میدان آمدند | لزوم بازنگری سیاست‌ها و اقدامات چهار دهه گذشته پزشکیان در وزارت کشور: قدر این مردم را باید بدانیم که با هر تفکری پای کشورشان ایستادند چند کودک و زن فلسطینی در حملات جدید صهیونیست‌ها به غزه به شهادت رسیدند شروط فعالیت در حوزه پهپادهای نظامی + جزئیات اعتراف گروسی به توانمندی ایران | تهران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند شاهد روباه | حمایت روبیو از گروسی سردار قاآنی همراه با همسرش در مراسم خاک‌سپاری شهیدان محمود باقری و حاجی‌زاده (۸ تیر ۱۴۰۴) + فیلم شرط‌های مجلس برای واردات پهپاد غیرنظامی + جزئیات کانال ۱۳ عبری: حملات موشکی ایران، به تأسیسات استراتژیک و پایگاه‌های ارتش اسرائیل آسیب جبران‌ناپذیر زده است قالیباف: خائنان به ایران جایی بهتر از فاضلاب تاریخ ندارند + فیلم عزم فرانسه برای به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان | تلاش برای ثبات منطقه، محور گفت‌وگوها اقرار میدل‌ایست‌آی به شکست اسرائیل از ایران تظاهرات گسترده صهیونیست‌های ساکن تل آویو برای مطالبه آتش بس غزه دبیر کل حزب الله لبنان: قادر به شکست رژیم اسرائیل هستیم بزرگداشت شهدای هفتم تیر و شهدای اقتدار در مشهد برگزار شد تمجید سخنگوی وزارت امور خارجه از ارکستر سمفونیک تهران شهادت ۷۲ زن و کودک ایرانی بر اثر حمله رژیم اسرائیل سفیر ایران در چین: هیچ واهمه‌ای از مذاکره نداریم پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت سالروز بمباران شیمیایی سردشت تاکید پزشکیان بر اهمیت مردمی‌سازی امنیت عامل خرابکاری در بندرانزلی بازداشت شد (۷ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان: ترامپ به تدریج از پوتین فاصله می‌گیرد سفر نتانیاهو به آمریکا با هدف بررسی عادی‌سازی روابط با برخی کشور‌های عربی دستگیری ۵ نفر از عاملان تشویش اذهان عمومی در رودسر گیلان (۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش نماینده مجلس به افزایش قیمت بلیت هواپیما

  • کد خبر: ۴۶۳۸۳
  • ۲۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۵
واکنش نماینده مجلس به افزایش قیمت بلیت هواپیما
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اخیراً سازمان هواپیمایی اعلام کرده بلیت‌ها حدود ۱۰۰ درصد افزایش قیمت خواهد داشت، گفت: اگر سازمان هواپیمایی واقعاً فکر می‌کنند قیمت بلیت هواپیما با دلار مقایسه می‌شود، نوعی بی‌احترامی به مردم است.
به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا پاک‌فطرت، عضو کمیسیون عمران با انتقاد از افزایش قیمت‌ها به ویژه بهای بلیت هواپیما ادامه داد: بلیت هواپیما در طول یک‌سال گذشته چند درصد افزایش یافته است؟! در حالیکه این موضوع هیچ ارتباطی با افزایش قیمت دلار ندارد. البته تنها در خریداری برخی از قطعات هواپیما، آن هم با میزان تأثیر حدود ۱۰ درصد، از ارز استفاده می‌شود. با وجود اینکه بیش از ۹۰ درصد قطعات در کشور تولید می‌شود، این موضوع نباید بهانه‌ای برای افزایش قیمت بلیت هواپیما به این اندازه باشد.

پاک‌فطرت تأکید کرد: با اینکه من عضو کمیسیون عمران مجلس هستم و حوزه حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی هم جزئی از آن است، ولی متأسفانه در موضوع افزایش قیمت بلیت هواپیما هیچ مشورت و نظرخواهی با مجلس و کمیسیون عمران به عمل نیامده است. این نشان می‌دهد که متأسفانه مافیای اقتصادی، هیچ توجهی به مردم ندارند و هرگونه بخواهند تصمیم می‌گیرند. البته اینجانب در اولین جلسه، اعتراض خود را کتباً به رئیس مجلس اعلام خواهم کرد.

عضو کمیسیون عمران تصریح کرد: در کجای دنیا قیمت بلیت هواپیما در یک‌مدت کوتاه به این شدت افزایش می‌یابد؟ استفاده از سیستم حمل و نقل خصوصاً حمل و نقل هوایی برای بسیاری از افراد از جمله بیماران، دانشجویان، بازرگانان، اساتید دانشگاهیان و ... ضروری است؛ بنابراین تصمیم گیری درباره هرگونه تغییر در قیمت بلیت سیستم‌های حمل و نقل کشور باید با هماهنگی و نظارت دقیق نهاد‌های مسئول صورت پذیرد.

او با اشاره به رهاسازی مدیریت قیمت‌ها گفت: متأسفانه به نظر می‌رسد نمایندگان مجلس در جایگاه اصلی خود نیستند و هیچ نظارتی بر روی قیمت‌ها ندارند. جای تأسف دارد که هیچ کسی هم در دولت پاسخگو نیست. تحریم‌ها را بهانه کرده‌اند و هر روز قیمت‌ها را افزایش می‌دهند.

منبع: باشگاه خبرنگاران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->