مجیدی در یک قدمی اخراج اسپالتی، سرمربی جدید یوونتوس محکومیت ۳۰۰ هزار دلاری استقلال توسط یامگا! وزیر ورزش خبر داد: برگزاری دربی در یکی از ۲ ورزشگاه مشهد یا شیراز تراکتور، حریف موردعلاقه پرسپولیس! کابوس آبی در انتظار ارتش سرخ؟ هالند و دیگر هیچ! تاریخ و ساعت بازی تراکتور و پرسپولیس (۸ آبان ۱۴۰۴) | جنگ مهاجمان برنامه بازی‌های هفته نهم لیگ برتر فوتبال (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | همه نگاه‌ها به دیدار تراکتور - پرسپولیس ویدیو | امضای قرارداد اوسمار با پرسپولیس مدیران لیورپول تکلیف اسلوت را مشخص کردند کاظمی، داور بازی تراکتور - پرسپولیس شد اسکوچیچ: برای هاشمیان ناراحتم | انتظار دارم گل‌های زیادی به پرسپولیس بزنیم اوسمار: هدف‌های ما بزرگ و سخت است قلعه‌نویی: یک درصد از قرارداد بازیکنان را به پیشکسوتان بدهید استقلال بخاطر عدم مصاحبه چشمی و منیر جریمه شد! دختران هندبال ایران قهرمان بازی‌های آسیایی جوانان بحرین پرونده صابر کاظمی در دستان پروفسور سمیعی کریم باقری دوباره سرمربی شد! محرومیت ۳ جلسه‌ای کوشکی
سرخط خبرها

مظلومی با گارد پورحیدری در استقلال

  • کد خبر: ۴۶۵۹۱
  • ۲۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۶
مظلومی با گارد پورحیدری در استقلال
پرویز مظلومی با هیبتی شبیه پورحیدری وارد کارزار سرپرستی استقلال شده، اما این سوال ذهن استقلالی‌ها را به خود مشغول کرده که آیا به واقع او می‌تواند شخصیتی کاریزماتیک همچون پورحیدری باشد وبسیاری از حواشی را کنترل کند؟

گروه ورزش|شهرآرا نیوز، پرویزمظلومی وقتی با سوالی درباره چرایی رهایی تیم جوانان ایران و بازگشت به استقلال در قامت سرپرست مواجه شد، پاسخی داد که عمیقا تامل برانگیز بود.

مظلومی بلافاصله بعد از شنیدن این سوال به ماجرای منصورپورحیدری اشاره کرد که روزگاری به خاطر استقلال حاضر شد تیم ملی ایران را رها کند. درواقع مظلومی می‌خواست به پرسشگران اعلام کند که همچون منصور عمل کرده تا درقامت عنصری فداکار درمواجهه با باشگاه استقلال خطاب داده شود.

گرچه موقعیت آن روزهای پورحیدری به واسطه سرمربیگری درتیم ملی ایران قابل قیاس با وضعیت کنونی مظلومی نیست اما رفتار مظلومی نشان می‌دهد که می‌خواهد جا پای مردی بگذارد که در سال‌های پایانی دوران زندگی‌اش از سوی استقلالی‌ها پدرخطاب داده می‌شد. آنچه اما سبب شد پورحیدری به چهره‌ای متفاوت تبدیل شود رفتاری حرفه‌ای درمواجهه با مشکلات روزمره استقلال بود، علاوه برآنکه چهره کاریزماتیک منصور اجازه هرنوع بی انضباطی را از بازیکنان سلب می‌کرد و او گاهی درقامت عضو هیات مدیره نیز درتصمیم گیری‌های کلان باشگاه استقلال نقشی کلیدی ایفا می‌کرد.

تردیدی نیست اگر مظلومی بتواند آنچه پورحیدری رقم زد را درعمل به نمایش بگذارد به زودی تبدیل به همان چهره‌ای خواهد شد که بعد از پورحیدری هرگز دراستقلال ندیدیمش. مظلومی به علایق عمیق استقلالی خود از این ظرفیت برخوردار است که به پورحیدری جدید استقلال بدل شود به شرط آنکه در همه حال پخته عمل کند و منافع باشگاه استقلال و هواداران را بر هر چیزی ارجح تر بداند.

به هرحال استقلالی‌ها بازگشت مظلومی را این بار در قامت سرپرست به فال نیک می‌گیرند و انتظار دارند او همان طور که از پورحیدری نام برده وبه نوعی قصد الگو برداری از او را دارد، در وادی عمل نیز یک منصور جدید برای باشگاه بزرگ استقلال باشد و بسیاری از حواشی را کنترل کرده و نقش یک مشاور خوب را برای بازیکنان و مربیان بازی کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->