علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند فراوانی میوه و قصه صنعت کمپوت و کنسروسازی در خراسان فراخوان ثبت‌نام سفر اربعین ۱۴۰۴ در مشهد و خراسان رضوی | زائران در سامانه «سماح» ثبت‌نام کنند گلایه شهروندان از بوی نامطبوع حوالی بیمارستان هاشمی نژاد مشهد سهم مشهد از مالیات بر ارزش افزوده، همچنان ناچیز ساختمان معراج شهدای مشهد در آستانه تکمیل و تحویل به مردم عضو کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس مطرح کرد: پیشرفت ۷۰ درصدی کلان‌پروژه تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی هزینه سفر اربعین ۱۴۰۴ یک خانوار ۴ نفره از مشهد چقدر می‌شود؟ رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط‌زیست شورای اسلامی شهر مشهد: ۱۲۰۰ میلیارد تومان اوراق برای توسعه زیرساخت و تجهیز آتش‌نشانی مشهد منتشر خواهد شد ارائه طرح مطالعات ناهنجاری‌های اجتماعی به‌ویژه مبارزه با زباله‌گردی با همکاری دانشگاه فردوسی مشهد توضیحات رئیس پلیس راهور مشهد درباره وضعیت ترافیکی در میدان ۱۷ شهریور (۲۴ تیرماه ۱۴۰۴) عملیات اطفای آتش‌سوزی گسترده در مجتمع تجاری خیابان ۱۷شهریور مشهد رو به پایان است + فیلم پاساژ قائم مشهد کجاست؟ + جزئیات زمان مراسم تشییع پیکر یعقوب صباحی مشخص شد مسابقه‌های سریال «بازی مرکب» به واقعیت آمدند! | ساخت فصل سوم رئالیتی شوی «بازی مرکب» تایید شد + فیلم میزان پسماند خشک تولیدی در مشهد ۴۹۰ هزار و ۸۸۸ کیلوگرم در روز است | بلیت مترو، مابه‌ازای ارائه پسماند خشک خواهد شد آغاز عملیات اجرایی آماده‌سازی قاب سنگ مزار شهدای حمله رژیم صهیونیستی به ایران، در گلزارشهدای بهشت‌رضا(ع) انسداد ۲۵۶ حلقه چاه غیرمجاز در خراسان رضوی طی بهار ۱۴۰۴ عمران و نوسازی گسترده در شمال شرق مشهد | شهردار منطقه ۴ مشهد پروژه‌های کلان این منطقه را تشریح کرد مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد: ۵۱۸۷ جای پارک خودرو در هسته مرکزی شهر وجود دارد | شناسایی زمین‌های مستعد بهره‌برداری به صورت پارکینگ در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ عراقچی برای حضور در نشست سازمان همکاری شانگهای عازم چین شد (۲۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اطلاعیه ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا خراسان رضوی

  • کد خبر: ۴۶۹۲۶
  • ۲۴ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۱
اطلاعیه ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا خراسان رضوی
ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا خراسان رضوی اطلاعیه‌ صادر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، متن اطلاعیه ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا خراسان رضوی به شرح زیر است:
 

باسمه تعالی
بار دیگر ایام حزن و اندوه رحلت نبی مکرم اسلام حضرت محمد(ص) و شهادت فرزندان پاکشان امام حسن مجتبی(ع) و ولی نعمتمان حضرت علی بن موسی الرضا(ع) فرارسید و عاشقان و دلدادگان ایشان در همه نقاط دنیا به ویژه درمشهد مقدس آماده می‌شوند که امسال متفاوت با سال‌های قبل و متاثر از شیوع بیماری منحوس کرونا چهره متفاوتی از ابراز علاقه‌مندی و عزاداری را تجربه و به نمایش گذارند، چراکه جلوگیری از گسترش این بیماری خطرناک را امری ضروری وحقی از حقوق آحاد مردم دانسته و اطاعت از ولی امر مسلمین جهان و رهبر معظم انقلاب وعلمای گرانقدر را بر خود واجب می‌دانند.

هرچند تشرف به زیارت مضجع شریف و نورانی امام رئوف (ع) توفیق بزرگی است، اما با شناختی که از آموزه‌های دینی وسیره و منش معصومین علیهم السلام داریم قطعاً جلب رضایت آن امام همام در رعایت مصلحت وسلامت تمامی شیعیان و جامعه اسلامی می‌باشد. لذا ستاد مقابله با کرونای استان ضمن ابراز همراهی و ارج نهادن به عشق و ارادت همه دلدادگان اهل بیت علیهم السلام و عرض خداقوت به همه مدافعان سخت کوش و پرتلاش سلامت در حوزه بهداشت و درمان استان، نظر به ضرورت و وجوب حفظ سلامت جامعه وآحاد مردم رعایت موارد زیر را بدین منظور اجتناب ناپذیر می‌داند:

توصیه اکید می‌شود مردم عزیز از هر گونه مسافرتی به ویژه در این ایام تا پایان ماه صفر خودداری نموده و با توجه به فراهم شدن بسترهای گوناگون برای ابراز ارادت محبان اهل بیت (ع) توسط آستان قدس رضوی و سایر دستگاه‌های فرهنگی و با استفاده از ظرفیت‌های ایجاد شده و به تعبیر مقام معظم رهبری با شکوه از عدم امکان زیارت از نزدیک، دل را به دریای بی کران لطف و مرحمت امام رئوف (ع) بسپارند.

امسال حرکت کاروان‌های پیاده در مسیر جاده‌های استان انجام نمی‌شود و راه‌اندازی ایستگاه و موکب نیز ممنوع می‌باشد لذا تمامی کسانی که هرسال نذر ونیتی برای ارائه خدمات به هر شکلی برای زائرین امام هشتم (ع) داشته‌اند با توجه به مشکلات فراوان اقشار ضعیف و نیازمند جامعه، در قالب قرارگاه مواسات و از طریق متولیان رسمی، کمک‌های خود را به این گروه‌ها تقدیم نمایند.

به همه عزاداران و کلیه مردم عزیز استان توصیه اکید می‌شود به منظور حفظ سلامت خود، خانواده و آحاد مردم، نسبت به رعایت دستورالعمل‌های بهداشت فردی و اجتماعی از جمله: عدم اجتماع، زدن ماسک، رعایت فاصله، استفاده از مواد ضدعفونی کننده و ... همواره و مستمراً خصوصاً در این ایام اقدام نمایند .

تیم‌های نظارت و کنترل بهداشت در همه نقاط استان موظف به رصد اوضاع واعمال قانون در جهت تامین سلامت مردم هستند لذا از همگان انتظار می‌رود همکاری لازم را با این عزیزان داشته باشند.
هرگونه تردد به حوزه استان و بین شهرستانی مورد کنترل قرار گرفته و از ترددهای غیر ضروری ممانعت بعمل خواهد آمد.

در پایان امیدواریم با عنایات الهی و در سایه پرمهر امام رئوف حضرت علی بن موسی الرضا (ع) وبا همت و همدلی و همکاری همه جانبه همه مردم ومسئولین بتوانیم ضمن عزاداری و ابراز عشق و وفاداری به اهل بیت عصمت وطهارت (ع)، از گسترش بیماری خطرناک و منحوس کرونا جلوگیری نموده و به زودی زود ان‌شاءالله شاهد ریشه کن شدن آن باشیم.«ومن ا... التوفیق»
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->