ویدیو| خلاصه بازی استقلال و تراکتور در سوپرکاپ فوتبال ایران(۲۰ مرداد ۱۴۰۴) رئیس هیئت پزشکی ورزشی خراسان رضوی: سال گذشته بیش از ۴۰ میلیارد ریال غرامت ورزشی پرداخت کردیم ویدئو| جشن قهرمانی تراکتور در سوپرکاپ فوتبال ایران(۲۰ مرداد ۱۴۰۴) نتیجه بازی استقلال و تراکتور در فینال سوپرکاپ ایران+ ویدئو گل‌ها(۲۰ مرداد ۱۴۰۴)| بدون بیرو هم قهرمان هستند! بی‌اعتمادی هاشمیان به گلرهای جوان پرسپولیس مدافع چپ پرسپولیس از آمریکای جنوبی می‌آید؟ سرنوشت تلخ در انتظار دو بازیکن پرسپولیس بازگشت سردار دورسون به پرسپولیس + عکس دوری ۳ ماهه قلی زاده از میادین ساپینتو به بازیکنان استقلال: باید لیگ را باقدرت آغاز کنیم کومان، خرید جدید النصر گلر اسبق تیم ملی در لیگ یک وینیسیوس اندازه رونالدو دستمزد می‌خواهد تاریخ و ساعت بازی سپاهان و الدحیل در پلی‌آف لیگ نخبگان آسیا | شروع جذاب نویدکیا در آسیا رفاقت حسینی و چشمی به هم خورد| روزبه کاپیتان اول استقلال پخش زنده بازی استقلال و تراکتور در سوپرجام (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین فولام یا لیدزیونایتد؟ | مقصد نهایی طارمی این هفته مشخص می‌شود جانشین مارتینز در بارسلونا مشخص شد لایپزیش، برنده معامله با منچستریونایتد
سرخط خبرها

نقشه جدید شفر برای باشگاه استقلال

  • کد خبر: ۴۷۰۴۷
  • ۲۶ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۵
نقشه جدید شفر برای باشگاه استقلال
وینفرد شفر نقشه‌های تازه‌ای برای افزایش غرامت خود کشیده و قصد دارد در نامه جدید فیفا به باشگاه استقلال درخواست جدید خود را اعلام کند.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، بدون شک اگر باشگاه استقلال نتواند بدهی شفر را پرداخت کند با محرومیت‌های قابل توجهی مواجه خواهد بود. علاوه برآنکه پنجره نقل وانتقالاتی استقلال همچنان بسته خواهد ماند، ۶ امتیاز نیز کسر می‌شود.

البته شفر هنوز سیاست خود در قبال خلف وعده‌های باشگاه استقلال را اعلام نکرده و هیچ بعید نیست او در سیاستی غیرمنتظره خواستار افزایش دوباره غرامت خود از باشگاه استقلال شود. شفر توضیحاتی در این خصوص داده که نشان می‌دهد درحال برنامه ریزی برای تهدید دوباره باشگاه استقلال است: «براساس قوانین جدید فیفا، تقسیط کردن بدهی‌ها مورد پذیرش نیست. این حقیقتی است که بار‌ها در مورد آن توضیح داده ام. از زمانی که سعادتمند از باشگاه خارج شده، هیچ تماسی از سوی مسئولان رسمی استقلال با من برقرار نشده است. صادقانه بگویم، فیفا تقسیط کردن بدهی را برای هیچ باشگاهی نمی‌پذیرد. شنیده ام که باشگاه باید در هفته آینده منتظر نامه بعدی فیفا باشد و این یعنی جریمه مالی بیشتر که باید به فیفا پرداخت شود.»

شفر درحالی این صحبت‌ها را به زبان آورده که باشگاه استقلال برای ثبت نام بازیکنان جدید خود فقط تا اول آبان ماه فرصت دارد و آبی‌ها باید تا قبل از آن اقدام به واریز وجوه درخواستی شفر کنند تا بتوانند از بازیکنان جدید خود بهره بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->