قالیباف: مردم زیر فشار‌های اقتصادی له می‌شوند | باید به رشد ۸ درصدی برسیم اژه‌ای: در اجرای سیاست‌های کلی و برنامه‌های توسعه توفیق زیادی نداشتیم | اقتصاد مسئله اول کشور است + فیلم رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی: سال ۲۰۲۵ سال جنگ است فعالیت دبیرخانۀ توسعۀ مکران متوقف شد! هلاکت تعدادی سرکرده داعش در حمله هوایی ارتش عراق عراقچی بر استفاده از توانمندی‌های بخش خصوصی در توسعه روابط با قزاقستان تاکید کرد زمان تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین اعلام شد تفکیک وزارت راه و شهرسازی در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شد پزشکیان بر تدوین نقشه راهبردی عملیاتی و قابل اجرا برای صنعت فضایی تاکید کرد فیلمبرداری در مکان ممنوعه، علت بازداشت مهدی نصیری رئیس پارلمان عراق وارد ایران شد ترامپ: کانادا باید به پنجاه‌ویکمین ایالت آمریکا تبدیل شود سردار نقدی: دشمن بیشتر از قدرت نرم جمهوری اسلامی وحشت دارد افزایش ۲ برابری پرواز‌های مشهد و پاکستان طی ۲۰ روز آینده الجولانی با بن سلمان در ریاض دیدار کرد یک پرونده جنایی جدید علیه همسر نتانیاهو تشکیل شد مصر: طرحی برای بازسازی غزه، بدون خروج فلسطینی‌ها داریم پزشکیان: ایجاد ساختار و برنامه‌ای برای تحول در نگرش و بینش مدیران مدارس ضروری است فرمانده سپاه امام‌رضا(ع): سپاه مولود انقلاب اسلامی و امام‌خمینی(ره) است نشست ویژه کمیسیون امنیت ملی با حضور قالیباف و وزرای کشور و راه و شهرسازی (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون اول رئیس جمهور: «اصلاح» از مرکز حکومت شروع شود چهل‌وششمین سالگرد انقلاب اسلامی، یادآور نقش بی‌بدیل جوانان در پیروزی و دفاع از میهن موشک اعتماد رونمایی شد + فیلم عارف: وظیفه دولت، حفاظت و احیای تالاب‌هاست الجولانی وارد ریاض شد + فیلم رسیدگی به لایحه بودجه سال ۱۴۰۴، اسفندماه به اتمام می‌رسد قالیباف: هیچ‌کس به‌اندازه مردم برای انقلاب هزینه نکرده است + فیلم الجولانی سه‌شنبه به ترکیه می‌رود (۱۴ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

دیجیتالی‌ترین انتخابات آمریکا

  • کد خبر: ۴۷۳۴۷
  • ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۶
دیجیتالی‌ترین انتخابات آمریکا
عادل نجفی - مترجم
۲ هفته دیگر انتخابات مدعی‌ترین دموکراسی جهان در ایالات متحده برگزار می‌شود تا تکلیف چهل‌وششمین رئیس جمهور آمریکا مشخص شود. در حالی که همه مردم جهان به نحوی از پیامد‌های این انتخاب و به قدرت رسیدن هریک از نامزد‌ها متأثر خواهند بود، خود رأی‌دهندگان آمریکایی دغدغه متفاوتی دارند. آن‌ها نیز مانند شهروندان در کشور‌های مختلف جهان متأثر از سیستم‌های رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی‌ای هستند که مغز متفکر و ریشه آن‌ها در کشور خودشان است. اگر تا پیش از این کشور‌های مختلف اروپایی و آسیایی از دستکاری افکار عمومی از سوی شبکه‌های اجتماعی که کنترل زیادی بر آن‌ها ندارند نگران بودند، این‌بار نوبت خود آمریکایی‌هاست که نگران بنیان‌های مردم‌سالاری در کشور خود باشند.
 
مؤسسه افکارسنجی PEW یافته‌های پیمایش ماه گذشته میلادی خود را در حالی منتشر می‌کند که فیس‌بوک، توییتر و گوگل در ماه‌های گذشته اعلام کردند که همه سعی خود را برای جلوگیری از انتشار اطلاعات گمراه‌کننده تا انتخابات نوامبر به کار خواهند بست. اما یافته‌های افکارسنجی‌ها نشان می‌دهند اگرچه سه‌چهارم از واجدان حق رأی در آمریکا بر این باورند که پلتفرم‌های غول‌های دنیای مجازی موظف به جلوگیری از انتشار اخبار جعلی و اطلاعات گمراه‌کننده هستند، تنها یک چهارم از پاسخ‌گویان به سؤالات نظرسنجی‌ها به عملکرد شبکه‌های مجازی در این زمینه اعتماد دارند. نظرسنجی‌ها که به صورت پیمایش‌های زمانی از سال ۲۰۱۸ میلادی آغاز شده است نشان می‌دهد اگرچه هر ۲ طیف رأی‌دهندگان جمهوری خواه و دموکرات بر مسئولیت غول‌های دنیای مجازی در جلوگیری از انتشار اطلاعات گمراه‌کننده تا حدود ۱۰ ماه قبل تأکید داشتند، به‌تدریج و با داغ‌تر شدن تنور انتخابات در این کشور، بدگمانی جمهوری‌خواهان در مقایسه با دموکرات‌ها در باب نقش شبکه‌های اجتماعی مجازی بیشتر و بیشتر شده است.
 
تحلیل جزئیات داده‌های این پیمایش نیز حاکی از آن است که ۷۳ درصد از واجدان حق رأی هرگز به فیسبوک، توییتر و گوگل برای جلوگیری از مداخله و اثرگذاری در انتخابات نوامبر ۲۰۲۰ اعتماد ندارند یا بسیار کم اعتماد دارند. به عبارت دیگر، تنها ۲۷ درصد از رأی‌دهندگان آمریکایی به این شبکه‌ها برای حفظ بی‌طرفی و مجافظت از کاربران خود اعتماد دارند.

 

نظرسنجی‌ها اشتباه می‌کنند!

بدون تردید انتخابات در ایالات متحده یکی از دیجیتالی‌ترین رأی‌گیری‌های جهان خواهد بود. به‌ویژه در روزگار کووید ۱۹ که حتی برگزاری میتینگ‌های رایج انتخاباتی امکان‌پذیر نیست، مباحث بیش‌ازپیش به فضای مجازی کشیده شده است. در این میان، چالش صحت نظرسنجی‌ها و افکارسنجی‌های اینترنتی از سوژه‌های بسیار داغ مشترک میان سیاست‌مداران و اهالی دنیای فناوری تبدیل شده است. نشریه فورچن در آخرین گزارش خود، انتخابات ۲۰۲۰ را انتخابات هوش مصنوعی لقب داده و با استناد به یافته‌های Expert.ai آن را برخلاف نظرسنجی‌ها بسیار پیش‌بینی‌پذیر خوانده است. تا زمان تنظیم گزارش فورچن، همه‌چیز در نظرسنجی‌ها به نفع جو بایدن، نامزد دموکرات‌ها، است و حتی پیروزی او بسیار چشمگیر پیش‌بینی می‌شود، اما تحلیل احساسات ابرازشده در پلتفرم‌های مختلف اجتماعی مجازی از سوی هوش مصنوعی روندی در مخالفت با افکارسنجی‌های اینترنتی نشان می‌دهد. براساس تحلیل هوش مصنوعی، بایدن تنها با ۳ درصد اختلاف، اکنون از ترامپ جلوتر قرار دارد که این نسبت بسیار شکننده است. جزئیات یافته‌های این تحلیلگر از فعالیت‌های ۲ نامزد در شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد ترامپ سوژه ۶۰ درصد از محتوا‌های تولیدی در فضای مجازی بوده است درحالی‌که این رقم برای بایدن تنها ۱۷ درصد است. اما تحلیل محتوا نشان می‌دهد احساسات مثبت نظیر «موفقیت» و «امید» در میان هواداران بایدن در مقابل شاخص‌های منفی نظیر «ترس» و «نفرت» در میان هواداران ترامپ بسیار قوی‌تر بوده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->