ترخیص هوشنگ مرادی کرمانی از بیمارستان (۲۰ خبرداد ۱۴۰۴) بابک محمدی، خواننده پاپ، مجری برنامه «ستاره شو» می‌شود فیلم کوتاه «گوسفند» در راه ۲ جشنواره بین‌المللی جشنواره فضای مجازی ارتش باید در خدمت اعتلای فرهنگی جامعه قرار بگیرد جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در مشهد: در جنگ شناختی، دشمن به‌دنبال ازبین‌بردن غیرت دینی ماست ۷ بازیگر جدید به سریال «هری پاتر» پیوستند آخرین وضعیت «هوشنگ مرادی کرمانی» در بیمارستان (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) راوی عاشقانه‌های مردم | درباره فهیمه رحیمی، نویسنده پرکار و محبوب دهه ۷۰ و ۸۰ درد را با طنز و شیرینی مصور کرد | ادای دِینی به بهمن رضایی، به‌مناسبت درگذشتش بررسی فرصت شخصیت پردازی در پاتوق فیلم کوتاه مشهد کارگردان تئاتر «اکوئوس»: سعی کردیم به زبان و منطق امروز نزدیک شویم صوت | دانلود آهنگ جدید اسماعیل مقیمی با نام «از من نترس» + متن ترانه آموزش داستان نویسی | سه گام اژدها (بخش ششم) نویسنده کتاب «بلاغت تاریخ نگاری در ایران عصر صفوی»: هیچ تاریخی خالی از موضع‌گیری نیست برگزاری هفته فیلم روسیه در بنیاد سینمایی فارابی برگزاری مراسم وداع با بیژن اشتری، مترجم و منتقد مطرح ادبی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش به سانسور سریال «درپناه تو» پس از ۲۵ سال

  • کد خبر: ۴۷۳۹۳
  • ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۷
واکنش به سانسور سریال «درپناه تو» پس از ۲۵ سال
کارگردان سریال «درپناه تو» یکی از سکانس‌های سانسور شده این سریال را پس از ۲۵ سال منتشر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حمید لبخنده کارگردان سریال «درپناه تو» یکی دیگر از سکانس‌های سانسور شده این سریال را پس از ۲۵ سال منتشر کرد.

گفته می شود در نسخه‌ای که از تلویزیون پخش شد این طور به نظر می‌رسد که محمد به خاطر علاقه رامین به مریم کنار می‌کشد، اما اصل ماجرا از این قرار بوده که محمد بعد از آن که متوجه علاقه پارسا (که نقش آن را پارسا پیروزفر بازی می کرد )به مریم می‌شود پا روی علاقه‌اش می‌گذارد، اما قبل از این که پارسا به مریم پیشنهاد دهد، پای رامین به میان می‌آید.

کاربری در این باره نوشت:« پس کلا سرکار بودیم» یا کاربر دیگری با انتقاد از مطرح شدن این موضوع بعد از ۲۵ سال نوشت:« خیلی ساله گذشته دی وی دی بدون سانسور نمایش خانگی عرضه بکنید و در مغازه ها بفروشید لطفا.»

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->