به گزارش شهرآرانیوز، کاکائو خام طعم تلخی دارد، اما سرشار از آنتی اکسیدان، فیبر، منیزیم، مس، فسفر، آهن، روی و دیگر موارد این چنینی است. در نتیجه از آنجا که بسیاری از افراد دچار کمبود منیزیم هستند و این ماده معدنی بخشی از تقریباً ۳۰۰ واکنش آنزیمی در بدن ایجاد میکند، بهتر است کاکائو بیشتر مصرف کنید. در ادامه جزییات بیشتر را در رابطه با مصرف کاکائو در اختیارتان قرار خواهیم داد و به تاثیر آن در بدن خواهیم پرداخت.
کاکائو یک غذای فوق العاده است که دارای اجزای سالم مانند فلاونوئیدها و سایر خواص ضدالتهابی است. کاکائو از همان گیاه کاکائو تهیه میشود. در واقع کاکائو از دانههایی تهیه میشود که به طور طبیعی تخمیر، بو داده و آسیاب میشوند تا به خمیر یا پودر تبدیل شود. از طرف دیگر، کاکائو و شکلات با مواد نگهدارنده، قندها و سایر مواد مصنوعی ترکیب شده و در حرارت زیاد فرآوری میشوند. این فرآیندها اغلب میتوانند فواید طبیعی کاکائو را از بین ببرند، بنابراین وقتی کاکائو را به صبحانه خود اضافه میکنید، مطمئن شوید که کاکائو فرآوری نشده است. در نتیجه کاکائویی که به شکلهای مختلف در بازار یافت میشود، فرآوری شده بوده و خواص یک کاکائوی طبیعی را نخواهد داشت.
از آنجایی که صبحانه انرژی شما را برای روز تأمین میکند، در نتیجه باید به دنبال مواد مغذی و انرژی بخشی باشید. یک روش ساده برای افزودن کاکائو به روتین صبحانه، تهیه اسموتی با توتهای یخ زده، اسفناج، شیر موز، و نوشیدنیها است. از سوی دیگر پودر کاکائو میتواند یک وعده غذایی آسان و راحت را به شما ارائه دهد و سیرکننده و مغذی باشد. اگر وقت بیشتری دارید، میتوانید یک ظرف پنکیک کاکائویی درست کنید و برای صبحانه میل کنید. همچنین میتوانید برای مصرف کاکائو در صبح از لاته گرم با کاکائو به همراه شیر بنوشید و لذت ببرید.
کاکائو برای مبتلایان دیابت بسیار مفید است و همچنین توانایی کنترل قند خون را دارد. در واقع از آنجا که به کاکائوی طبیعی و خالص، قند اضافه نشده در نتیجه قند خون را در اول صبح افزایش نخواهد داد و بر خلاف بسیاری از غلاتهای شیرین، یک انتخاب خوب برای صبحگاه است.
منبع:دینو