خروج ۸۴۴ هزار مهاجر غیرمجاز از مرز دوغارون خراسان رضوی وزیر خارجه طالبان در چهارسالگی بازگشت به قدرت | افغانستان خواستار روابط مثبت با همه کشور‌ها است سازمان ملل: با بازگشت ۱.۷ میلیون مهاجر افغانستانی نیاز به کمک‌ در این کشور افزایش یافته است صعود مشترک کوهنوردان ایرانی و افغانستانی به قله ۲۸۳۶ متری بِزد سد پاشدان هرات افتتاح شد | سدهای مشهد کم‌ آب‌تر می‌شود روزشمار فرمان‌های طالبان در چهارسالگی بازگشت دوباره به قدرت تشدید بحران آب در خراسان رضوی با افتتاح سد پاشدان هرات قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴) دوغارون آماده پذیرایی از زائران افغانستانی اربعین صدور ۲۶ هزار سند خادم در خراسان رضوی برای زائران افغانستانی اربعین فیلم | میزبانی گرم از زائران افغانستانی در خوزستان مرز چذابه قیمت امروز افغانی به دینار عراق (سه‌شنبه، ۲۱ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: موضوع مهاجران افغانستانی یک مطالبه ملی و تکلیف قانونی بود مظفری: روند خروج مهاجران کاهش یافته و روزانه بین هزار تا ۶ هزار نفر از مرز عبور می‌کنند بررسی آخرین آمار‌ها درباره تعداد اتباع خارجی غیرمجاز در ایران (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) حرکت اولین قطار مسافربری مشهد به هرات با ۴۰۰ مسافر در هفته آینده + فیلم بهروز جعفری، سرمربی تیم ملی زیر ۱۷ سال فوتسال افغانستان شد قیمت امروز پول افغانی (یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴) ویدئو | اقتدار موشک‌های ایران از نگاه مردم افغانستان ویزای ایران برای زائران افغانستانی اربعین رایگان صادر می‌شود
سرخط خبرها

نمایندگان جامعه مهاجر: ما توانایی پرداخت هزینه خدمات کنسولی به دلار را نداریم

  • کد خبر: ۴۷۸۳۹
  • ۰۳ آبان ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۷
نمایندگان جامعه مهاجر: ما توانایی پرداخت هزینه خدمات کنسولی به دلار را نداریم
نمایندگانی از جامعه مهاجران افغانستانی مقیم مشهد خطاب به دولت جمهوری اسلامی افغانستان تأکید کردند که مهاجران قشری ضعیف از نظر اقتصادی هستند و آن‌ها توانایی پرداخت خدمات کنسولی به دلار را ندارند.
سید محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز - در نشستی با حضور مقامات کنسولگری افغانستان در مشهد، هیئتی به نمایندگی از ریاست جمهوری افغانستان، مدیرکل اداره اتباع و مهاجران خراسان رضوی، نماینده وزارت خارجه در شمال شرق و نمایندگانی از اقشار مختلف مهاجران افغانستانی در مشهد، مشکلات جامعه مهاجر توسط نمایندگان آن‌ها طرح و از هیأت ریاست جمهوری افغانستان خواسته شد، این مشکلات را به کابل منتقل کنند.
 
نمایندگان جامعه مهاجر: ما توانایی پرداخت هزینه خدمات کنسولی به دلار را نداریم
 

در مکاتبه با کابل در تلاش برای کاهش هزینه‌ها هستیم

عبدالجابر انصار سرکنسول افغانستان در مشهد در این مراسم با ارائه گزارشی از عملکرد این نمایندگی سیاسی از زمان مسئولیت‌اش تا اکنون تاکید کرد که ما برای ارائه خدمات بهتر و شفافیت در کار‌هایی که در این نمایندگی سیاسی انجام می‌شود، تلاش می‌کنیم.
 
وی در ادامه با اشاره به اهمیت آغاز صدور پروسه تذکره الکترونیکی برای مهاجران افغانستانی ساکن ایران گفت: با پیگیری‌های انجام شده هزینه صدور پاسپورت برای دانشجویان مشغول به تحصیل در ایران به ۲۰ دلار کاهش یافته است.
 
سرکنسول افغانستان در مشهد با اشاره به شیوع ویروس کرونا از یک سو و کاهش شدید ارزش ریال در چند ماه اخیر افزود: جامعه مهاجر در ایران جامعه‌ای زحمت کش و ضعیف است، و پرداخت هزینه‌های خدمات کنسولی برای آن‌ها یک چالش جدی است درهمین راستا در مکاتبه با کابل در تلاش هستیم تا هزینه‌های خدمات کنسولی متناسب با درآمد مهاجران در نظر گرفته شود.
 
نمایندگان جامعه مهاجر: ما توانایی پرداخت هزینه خدمات کنسولی به دلار را نداریم
 

مهمترین چالش مهاجران مشکلات اقتصادی است

دکتر احمد شاه فرهت پزشک نام آشنای افغانستانی که به نمایندگی از مهاجران در این نشست سخن می‌گفت اظهارداشت: در شرایط کنونی مهمترین چالش مهاجران مشکل اقتصادی است.
 
وی ادامه داد: ما درک می‌کنیم که دولت افغانستان با مشکلات اقتصادی مواجه هست، اما شرایط اقتصادی و میزان درآمد مهاجرین مقیم ایران در مقایسه با مهاجرینی که در کشور‌های دیگر زندگی می‌کنند، بسیار متفاوت است. در حالی که هزینه‌های خدمات کنسولی برای هردوی آن‌ها یکی است!
 
وی ادامه داد: عدالت و انصاف ایجاب می‌کند، هزینه خدمات کنسولی در ایران به تناسب درآمد مهاجرین ساکن در ایران اخذ شود.
 
در این مراسم همچنین تعداد دیگری از نمایندگان مهاجران نظرات و پیشنهادات خود را ارائه کردند.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->