نخست‌وزیر لبنان: ثبات در کشور فقط با عقب‌نشینی کامل اسرائیل و توقف تجاوزات آن محقق می‌شود واکنش محسن رضایی به حضور رهبری در عزاداری شب عاشورا | ستون این خانه محکم و استوار است غزه از ابتدای جنگ تاکنون ۵۷ هزار و ۴۱۸ شهید داشته است پارلمان آلمان: اقدامات اسرائیل و آمریکا علیه ایران غیرقانونی بود نتانیاهو: بدون خلع سلاح غزه به جنگ پایان نخواهیم داد وزیر امور خارجه چین: بمباران تاسیسات هسته‌ای ایران یک بدعت خطرناک است وزیر خارجه پاکستان: ما در کنار ایران هستیم سفارت سوئیس در تهران بازگشایی شد یک رسانه صهیونیستی اعتراف کرد: ساختمان وزارت جنگ اسرائیل با موشک‌های ایرانی هدف قرار گرفته است روایت آیت الله علم الهدی از نقش امام حسین(ع) در بیداری تاریخی امت | نماز ظهر عاشورا، نماد ایمان در اوج نبرد زلنسکی: اوکراین و آمریکا درباره توسعه پهپادی توافق کردند اتاق عملیات مشترک مقاومت باند یاسر ابوشباب را خائن دانست واکنش رئیس سازمان انرژی اتمی به حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره) اوکراین نقص فنی در نیروگاه اتمی جنوب این کشور را مخفی کرد واکنش ابطحی به حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره) + عکس بازتاب جهانی یک هشتگ ملی | لبیک به رهبری در فضای مجازی طنین‌انداز شد + عکس ظهره‌وند: مذاکره با آمریکا مغایر با منافع و امنیت ملی است شروط حماس برای پذیرش آتش‌بس در غزه اظهار نظر جدید ترامپ درباره تیک‌تاک واکنش نجاح محمدعلی به حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره) + عکس دبیرکل حزب‌الله لبنان: مقاومت تا تحقق پیروزی ادامه خواهد داشت نیروهای مسلح یمن: با موشک فراصوت فرودگاه بن گوریون را هدف قرار دادیم مفتی عمان: عادی‌سازی روابط با اسرائیل انحطاط اخلاقی و پاداشی برای جنایت است واکنش علی‌اکبر ولایتی به حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره) | پیر ما آمد دوباره، زنده شد یک سرزمین نیویورک تایمز: اسرائیل در منطقه منزوی‌تر و منفورتر از قبل شده است سیل در تگزاس آمریکا ۵۰ کشته بر جای گذاشت توهم تل‌آویو درباره نفوذ در ایران
سرخط خبرها

یک فوریت طرح رتبه‌بندی معلمان تصویب شد

  • کد خبر: ۴۸۰۷۹
  • ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۷
یک فوریت طرح رتبه‌بندی معلمان تصویب شد
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با یک فوریت طرح رتبه‌بندی معلمان موافقت کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، در جلسه روز سه شنبه صحن علنی مجلس، دو فوریت طرح رتبه بندی معلمان در دستور کار قرار گرفت که مصوب نشد. اما در ادامه نمایندگان با ۱۶۵ رای موافق، ۳۳ رای مخالف و ۷ رای ممتنع از ۲۲۸ نماینده حاضر با یک فوریت طرح رتبه بندی معلمان موافقت کردند.

 

جبار کوچکی نژاد نماینده مردم رشت در موافقت با این طرح گفت: یکی از مطالبات مقام معظم رهبری تاکید به نظام رتبه بندی فرهنگیان است که باید بر اساس قانون اجرایی شود.

وی افزود: ایجاد انگیزه بین فرهنگیان و رقابت بین آن‌ها در رتبه بندی معلمان دیده شده است و این مهم در دولت‌های نهم ودهم وعده داده شده بود.

 

نماینده مردم رشت توضیح داد: رتبه بندی مطالبه‌ای است که در سند تحول باید محقق شود، ولی تا امروز این موضوع اجرایی نشده است. درحالی که رتبه بندی فرهنگیان در بودجه سالانه دیده شده و نیاز به طرح جدیدی نیست و امیدواریم در باقی عمر دولت دوازدهم این موضوع محقق شود.

 

همچنین نماینده مردم بروجرد به عنوان مخالف طرح اظهار داشت: در این موضوع نماینده‌ای مخالف رتبه بندی و امتیاز دهی برای معلمان نیست بلکه موضوع این است که باید این قانون حکیمانه به نتیجه برسد.

 

عباس گودرزی ادامه داد: مگر می‌توانیم دولت را ملزم کنیم که دراین باره لایحه بدهد؟ دراین صورت شورای نگهبان این مصوبه را رد می‌کند و این سبب دور زدن فرهنگیان و کلا گذاشتن بر سر آن‌ها می‌شود.

 

وی با بیان اینکه وظیفه وزیر آموزش و پرورش رسیدگی به موضوع رتبه بندی فرهنگیان است، صریح کرد: اینکه بخواهیم طرح بنویسیم که دولت راموظف به نوشتن لایحه کند مخالف اصل ۱۷۵ قانون اساسی است.

 

مهرداد ویس کرمی مخالف طرح نیز گفت: ادعای دولت در کمیسیون آموزش این بودکه لایحه رتبه بندی فرهنگیان رادر دست اقدام داریم وبه زودی ارائه می‌شود. اما موضوع این است که در اواخر دولت هستیم و ممکن است اجرای این طرح به دولت بعدی واگذار شود و شاید به سرانجام نرسد.

 

نماینده مردم خرم آباد تصریح کرد: اشکالی که در این طرح وجود دارد این است که این طرح به ظاهر حمایت از فرهنگیان است، ولی به دولت فرصت می‌دهیم اجرای رتبه‌بندی را به تاخیر بیاندازد. به عبارتی مدل ارائه طرح دو فوریتی آن اشکال دارد.

 

لطف الله سیاه کلی نماینده موافق طرح نیز خاطرنشان کرد: رتبه بندی معلمان در قانون ششم توسعه بوده و بر اساس سند تحول نیز باید این موضوع انجام شود که هنوز دولت این کار را انجام نداده است و از آنجا که دولت به درستی کارخودرا انجام نداده مجلس مجبور به ارائه این طرح شده است.

 

نماینده مردم قزوین تاکید کرد: ما باید به معلمان انگیزه بدهیم و این رتبه بندی در دانشگاه‌ها وجود دارد وسوال این است که چرا این رتبه بندی در آموزش و پرورش انجام نمی‌شود.

 

احمد مرادی نماینده مردم بندرعباس نیز در مواقفت طرح بیان داشت: فوریت این طرح به این دلیل است که در شرایط فعلی سبب افزایش انگیزه معلمان می‌شود و همچنین سطح علمی آن‌ها را نیز افزایش می‌دهد.

 

وی افزود: ۶ وزیر تاکنون خواستند این موضوع را محقق کنند که هنوز موفق نشدند و چه خوب است که این اتفاق در این مجلس رخ دهد و نمایندگان مشکلات پیش روی معلمان را حل کنند.

 

نماینده مردم بندرعباس خاطرنشان کرد: در برنامه ششم توسعه و در بودجه ۹۹ این موضوع دیده شده است و در سند تحول بنیادین نیز این موضوع وجوددارد که می‌تواند سبب بهبود شرایط معلمان شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->