دنیامالی: نباید یک دلقک را جدی گرفت جدایی برانکو از تیم ملی چین پایان بازیکن سالاری در تیم ملی والیبال | اوج همبستگی و درخشش در میدان جهانی! برانکو: ایران یکی از امن‌ترین کشورهای دنیا است تاریخ و ساعت بازی ایران و آلمان در لیگ ملت‌های والیبال | ژرمن‌ها قربانی بعدی پیاتزا؟ پرسپولیس منتظر تصمیم سازمان لیگ گل‌محمدی یاسین سلمانی را نمی‌خواهد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی تیم ملی والیبال ایران و آرژانتین(۶ تیر ۱۴۰۴)| برد جانانه! کارتال در آستانه جدایی از پرسپولیس|دوشنبه روز سرنوشت چراغ سبز کمیته استیناف برای بخشش ساپینتو توافق استقلال و ساپینتو برای تمدید قرارداد چهار بازیکن چشمی: امیدوارم حال مردم خوب باشد پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال
سرخط خبرها

فکری به مدیران استقلال: نگذارید کریمی برود

  • کد خبر: ۴۸۲۰۲
  • ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۸
فکری به مدیران استقلال: نگذارید کریمی برود
محمود فکری در تماسی با مسئولان باشگاه استقلال از آن‌ها خواسته هر طور شده کریمی را در این تیم حفظ کنند، اما کریمی در آستانه جدایی قرار دارد.

گروه ورزش، شهرآرا نیوز، محمود فکری تاکید بسیاری به حفظ علی کریمی داشت وبارها به مدیران استقلال گفته بود که این بازیکن باید در ترکیب تیم لیگ بیستم باقی بماند. فکری اما حالا در آستانه از دست دادن کریمی قرار گرفته است. از سویی پیشنهاد سپاهان و از سوی دیگر پیشنهاد باشگاه اف سی قطر به شدت کریمی را برای جدایی از استقلال وسوسه کرده است. مدیران استقلال در روزهای اخیر هرگز نتوانسته اند پاسخ روشنی به درخواست های مالی کریمی بدهند و دستمزدی که سپاهان یا تیم قطری به کریمی می دهد با آنچه آبی ها در نظر گرفته اند تفاوت بسیاری دارد. قطری ها در آخرین مذاکرات خود با کریمی به او پیشنهاد کرده اند درازای دریافت مبلغ یک میلیون و 200هزار دلار به این تیم ملحق شود وکریمی هم قرار است ظرف امروز یا فردا جواب نهایی را به این باشگاه بدهد وتکلیف خود را روشن کند. اگر کریمی از استقلال برود محمود فکری به شدت نگران خط میانی تیمش خواهد شد. او در همین راستا تماسی با مدیران استقلال داشته و موضوع جدایی کریمی را بسیار مهم دانسته و اعلام کرده پرکردن جای خالی این بازیکن دشوار است و هرطور شده با این شماره 6 تمدیدکنند اما ظاهرا برخی اعضای هیات مدیره استقلال از رفتارهای کریمی دلخورند ودیگر تمایلی به تمدید قرارداد او ندارند. حال باید دید که سرنوشت کریمی که حتی زمزمه مذاکره باشگاه پرسپولیس با او به گوش رسیده بود، با استقلال چه می شود وآیا سران استقلال می توانند تمهیداتی بیندیشند که کریمی در لیگ بیستم برای استقلال بازی کند؟!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->