زمان دور ششم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا مشخص شد + جزئیات هشدار حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یمن فرانسه خواستار آتش‌بس و رفع محاصره غزه شد ترامپ: روز پنجشنبه با ایرانی‌ها دیدار خواهیم کرد عراقچی تاکید کرد: تداوم حمایت همه‌جانبه ایران از مردم و مقاومت فلسطین فرماندار و دادستان ایالت کالیفرنیا از ترامپ شکایت کردند فرودگاه بن‌گوریون رژیم صهیونیستی، هدف شلیک موشک بالستیک یمن (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ فرماندار کالیفرنیا را به بازداشت تهدید کرد جزئیاتی از پیش‌نویس قطعنامه ضد ایرانی تروئیکای اروپایی در شورای حکام آژانس حمله یمن با موشک بالستیک به سرزمین‌های اشغالی (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) بیانیه مهم دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درپی عملیات پیچیده اطلاعاتی سربازان گمنام امام‌زمان(عج) سردار سلامی: نقطه اصابت موشک‌های ایران در اسرائیل دقیق‌تر شد تلاش برای آزادی غزه با الگو از پیاده‌روی اربعین | راه قدس از کربلا می‌گذرد رئیس سازمان اطلاعات سپاه: نفوذ وزارت اطلاعات در ساختار اسرائیل شاهکار است معاون دبیرکل جبهه مردمی برای آزادی فلسطین با سردار سلامی دیدار کرد تخت روانچی: پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا منطقی است حجت الاسلام صدیقی: دو تن از بستگانم با دستور قضایی بازداشت شده‌اند آخرین خبر‌ها از دستگیری ۱۳ داعشی در تهران (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) بقایی: انعطاف کافی را برای مذاکره درباره برنامه هسته‌ای‌مان نشان داده‌ایم گفت و گوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران نشست خبری رئیس مجلس شورای اسلامی هفته آینده (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزار می‌شود شهادت ۱۳۰ فلسطینی در اطراف مراکز «توزیع کمک‌ها» در دو هفته گذشته شمار شهدای جنگ غزه به ۵۴هزارو ۹۲۷ نفر رسید (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | آتش‌سوزی در اطراف قدس اشغالی هرج‌ومرج در آمریکا چه تأثیری بر مذاکرات با ایران دارد؟ عضو هیئت‌رئیسه مجلس: عملکرد بانک‌ها در پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه قابل‌قبول نیست آمادگی مشهد برای میزبانی بیش از ۲۰ هیئت دیپلماتیک در مجمع مجالس آسیایی + ویدئو نخستین واکنش حجت الاسلام صدیقی به دستگیری فرزندش (۱۹ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تعطیلی سینما‌ها در فرانسه، آلمان و انگلیس

  • کد خبر: ۴۸۵۶۵
  • ۱۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۲
تعطیلی سینما‌ها در فرانسه، آلمان و انگلیس
با بروز موج جدید شیوع ویروس کرونا در اروپا، برخی کشور‌ها با اعمال مجدد شرایط قرنطینه، از تعطیلی حداقل یک ماهه سالن‌های سینما خبر دادند.
به گزارش شهرآرانیوز، «بوریس جانسون» نخست وزیر بریتانیا همزمان با موج دوم شیوع ویروس کورنا در این کشور با اعمال دومین مرحله قرنطینه در سطح ملی اعلام کرد که از تاریخ ۵ نوامبر (۱۵ آبان) تمامی کسب و کار‌های غیرضروری از جمله سالن‌های سینما برای مدت حدودا یک ماه تا تاریخ دوم دسامبر (۱۲ آذر) تعطیل خواهند بود و پس از آن با توجه به شرایط، در برخی مناطق به تدریج محدودیت‌های کمتری در نظر گرفته خواهد شد.

با این وجود امکان ادامه تولیدات سینمایی و تلویزیونی در انگلیس با رعایت قوانین سختگیرانه برای مقابله با شیوع ویروس کرونا وجود دارد.

کشور فرانسه نیز با دستور «امانوئل مکرون» رئیس جمهور این کشور از روز گذشته (۳۰ اکتبر، ۹ آبان) وارد مرحله دوم قرنطینه در سطح ملی شده و افراد تنها برای خرید‌های ضروری، دریافت کمک‌های پزشکی و یک ساعت ورزش روزانه می‌توانند از خانه خود خارج شوند. این تمهیدات که با تعطیلی سالن‌های سینما نیز همراه خواهد بود، حداقل تا اول دسامبر (۱۱ آذر) ادامه خواهد داشت.

طبق انتظار، «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان نیز دستور تعطیلی تمامی سالن‌های سینما را در سراسر این کشور همزمان با اعمال محدویت‌های قرنطینه‌ای با افزایش نگران کننده آمار مبتلایان به ویروس کرونا صادر کرده است.

مدیر «HDF Kino» که بزرگترین مجموعه سینما‌های زنجیره‌ای در آلمان است اعلام کرده که از این تصمیم جدید شگفت زده شده و هشدار داده این تصمیمات سالن‌های سینما را به نابودی خواهد کشاند.

دستورالعمل‌های جدید دولت آلمان از روز دوم نوامبر (۱۲ آبان) اعمال می‌شود و حداقل برای چهار هفته ادامه خواهد داشت.

در ایتالیا و بر اساس قوانین منع، آمد و شد که از هفته گذشته آغاز شده و تا ۲۴ نوامبر (۴ آذر) ادامه خواهد داشت، سالن‌های سینما، رستوران‌ها و .. از ساعت ۶ بعد از ظهر مجاز به فعالیت نیستند که در نتیجه آن سینما‌ها در مهم‌ترین ساعات خود ناگزیر به بستن در‌های خود به روی مخاطبان هستند.
 
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->