انهدام ریز پرنده‌های اسرائیل در مشهد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آغاز‌به‌کار دومین سال هیئت‌رئیسه جدید مجمع نمایندگان خراسان رضوی بقایی در پاسخ به سوال خبرنگار شهرآرانیوز: حمله اسرائیل به تهران، سبب آسیب به منزل سفیر سوئیس شد مجلس هیچ تصمیمی در خصوص خروج از NPT اتخاذ نکرده است اژه‌ای: اگر فردی با رژیم صهیونیستی همکاری کند، با توجه به شرایط جنگی مجازات می‌‌شود فعال‌شدن ایست‌های بازرسی بسیج مردمی و گشت‌های شبانه بقایی: شورای امنیت سازمال ملل دوپهلو حرف می زند و حمله اسرائیل را محکوم نمی‌کند ماجرای دود مشاهده‌ شده در محدوده گمرک سرخس چه بود؟ حجت‌الاسلام پژمان‌فر: دست قدرتمند نیرو‌های مسلح، رژیم صهیونیستی را بیچاره کرد | دیگر مذاکره بی‌فایده است انهدام اهداف متخاصم در اطراف نطنز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) حمله صهیونیست‌ها به یک نمایشگاه کامیون در کرمانشاه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) مدنی‌زاده سکان‌دار وزارت اقتصاد شد + فیلم قرارگاه منطقه‌ای شمال شرق نزاجا: آرامش و امنیت مردم برای ما اولویت مطلق است سپاه از شهادت ۲ تن از پاسداران ایجرود در زنجان خبر داد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) موافقت کمیسیون اقتصادی با وزیر پیشنهادی اقتصاد قالیباف: در رابطه با نفوذی‌های داخلی باید هوشمند باشیم | دشمن وحشی خود را پایبند به هیچ خط قرمزی نمی‌داند پزشکیان در مجلس: باید با وحدت و انسجام مقابل تجاوز جنایتکار نسل‌کش ایستاد آخرین وضعیت درمان دریابان شمخانی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) چراغ سبز کمیسیون اقتصادی مجلس به وزیر پیشنهادی اقتصاد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) حضور پزشکیان در جلسه رأی اعتماد مدنی‌زاده در مجلس (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) گزارش‌ها از حمله به مشهد و فعال شدن پدافند هوایی | شواهد قطعی از حضور جنگنده اسرائیلی در دست نیست واکنش کشور‌های مختلف جهان به جنگ ایران با اسرائیل تشدید بی‌سابقه تنش‌ها | تبادل حملات مستقیم موشکی و پهپادی بین ایران و اسرائیل اطلاعیه شماره۶ سپاه پاسداران درباره عملیات وعده صادق ٣ (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آغاز موج هشتم حمله ایران به اسرائیل (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم رویترز: ایران مذاکره برای آتش‌بس زیر حملات اسرائیل را نمی‌پذیرد
سرخط خبرها

ترامپ مدعی پیروزی در انتخابات شد | آماده برگزاری جشن و پایکوبی هستیم

  • کد خبر: ۴۸۷۷۲
  • ۱۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۵
ترامپ مدعی پیروزی در انتخابات شد | آماده برگزاری جشن و پایکوبی هستیم
دونالد ترامپ، نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا از حزب جمهوری‌خواه، صبح روز چهارشنبه به وقت محلی در سخنانی گفت: از مردم آمریکا تشکر می‌کنم که میلیون‌ها نفر به من رأی دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس جمهوری آمریکا و همراهانش که بدون ماسک حضور یافته بود، افزود: خودمان را برای یک جشن بزرگ آماده می کنیم و انتخابات را در ایالت هایی بردیم که انتظارش را داشتیم.


وی برغم آنکه نتایج شمارش آرا در برخی ایالت های حساس اعلام نشده است،ادعا کرد که در برخی از این ایالت های حساس مثل جورجیا و کارولینای شمالی برنده شده است .

 

ترامپ در ادامه اظهارات خود که ساعاتی پیش توئیتر و فیس بوک به آن واکنش نشان داده و به آن برچسب زدند، درباره ایالت های باقی مانده پنسیلوانیا و میشیگان ادعای  برتری نسبت به رقیب دموکرات خود کرد و گفت: در این ایالت ها از لحاظ آرا جلو هستم.


وی افزود که (رقیب)حرف هایی میزند که نشان از باخت در انتخابات دارد و می گوید که می خواهند به دادگاه مراجعه کنند. این همان  چیزی بود که من از روز اول گفتم. انتخابات تمام شد و این یک تقلب بود. ما جشن خواهیم گرفت . من رک بگویم که این انتخابات را بردیم و این یک روزبزرگی است.

 

ترامپ تاکید کرد که وی به دیوان عالی مراجعه خواهد  کرد تا اجازه افزودن برگه های آرا پس از بستن شدن محل های اخذ رای را ندهد. 

 

وی گفت:‌این یک لحظه ناراحت کننده ای برای آمریکایی هاست و یک تقلب است.


ترامپ قبلا نیز نسبت به شمارش آراء پستی که بعد از پایان رای گیری به مراکز رای گیری برسند، اعتراض کرده بود و گفته بود که آرایی که بعد از پایان انتخابات می رسند، نباید شمرده شوند ولی تعدادی از ایالت ها گفته اند که کار شمارش آن آرا را که مهر زمان آنها قبل از پایان انتخابات باشد،‌انجام خواهند داد .


بنابر آخرین آمار نتایج انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا و تا این لحظه، جو بایدن با ۲۳۸ رای الکترال در برابر ۲۱۳ رای الکترال دونالد ترامپ پیش است.

 

در همین حال شبکه خبری فاکس نیوز  که بطور آنلاین در حال مخابره آخرین نتایج آمار پنجاه و نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا است، از پیشتازی ترامپ در مجموع آرای شمارش شده در هر یک از ایالت های حساس کارولینای شمالی، پنسیلوانیا، جورجیا، میشیگان و ویسکانسین خبر داده است.

 

شمارش آرا در این ایالت ها به همراه ایالت های نوادا و آلاسکا که هنوز آرای آنها بصورت کامل شمارش نشده است، ادامه دارد

 

مایک پنس: ما در مسیر پیروزی قرار داریم

مایک پنس معاون رئیس جمهوری امریکا نیز در سخنانی کوتاهی گفت: از اینکه رای دهندگان آمریکایی برای چهار سال دیگر به دونالد ترامپ رای دادند تشکر می کنم.


وی افزود که از تمامیت  آرا انتخاباتی در آمریکا  محافظت خواهد کرد و گفت : ما در مسیر پیروزی قرار داریم و بار دیگر آمریکا را سربلند خواهیم کرد.

 

 انتخابات آمریکا دیروز سه شنبه به وقت محلی برگزار شد.هنوز تعداد دقیق رای دهندگان اعلام نشده است ولی بیش از 102نفر آرای خود را بصورت پستی داده بودند. 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->