بنزین لوکس‌سواران حذف می‌شود؟ سازمان بورس: کلیه بورس‌ها در تمامی تعطیلات اعلامی از سوی دولت فعال است  قیمت طلا در بازار جهانی امروز (چهارشنبه، ۲۹ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی عقب‌نشینی کرد ساعت کاری ادارات تا ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ تغییر نمی‌کند پیش‌بینی قیمت دلار در روز چهار‌شنبه (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای روز چهارشنبه (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) از کجا طلای آب شده بخریم؟ راهنمای کامل و امن برای سرمایه‌گذاری در طلای آنلاین در ایران ۲۲ میلیون خودروی فرسوده در کشور تردد می‌کنند | تردد ۲.۴ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران وزیر نیرو: هر هفته بیش از ۱۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در کشور افتتاح می‌شود بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت‌ها افت کرد بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | بازار خودرو بدون مشتری سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها: یارانه سه دهک تا پایان سال حذف می‌شود | نظام تامین اجتماعی جایگزین پرداخت یارانه شود برگزاری سومین کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان خراسان رضوی مهلت بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده امروز (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد ماجرای ویدئو جنجالی از مرز روتک و قاچاق سوخت به پاکستان چیست؟ +فیلم سبزپوشی بورس دوام نیاورد | افت ۱۹ هزار واحدی بازار سهام (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) آخرین فرصت برگشت ارز جاماندگان اربعین آغاز ساخت مسکن استیجاری از ماه آینده | پرداخت آورده متقاضیان پایین درآمدی توسط دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | دلار افت کرد گام اول حمایت از بورس، ثبات اقتصاد کلان است نه تزریق پول بانک‌های تهران شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل هستند | اسامی شعب کشیک اعلام می‌شود توزیع بیش از ۱۱۰۰ تن کالای اساسی در شهرستان مشهد مقدس آغاز پیش‌فروش بلیت اتوبوس ایام شهادت امام رضا (ع) تخصیص ۱۳۵۰ تن آرد سهمیه‌ای برای مراسم عزاداری دهه آخر صفر ۱۴۰۴ در مشهد صعود قیمت طلا در مشهد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) خانواده‌های خراسان رضوی جزو ۱۰ استان با کمترین سرانه درآمد در کشور | زندگی سخت در سایه درآمد کم بورس شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل شد؟ خرما در دهه آخر صفر در مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) نیاز به واردات گازوئیل به صفر رسید
سرخط خبرها

آیا بورس از بلاتکلیفی خارج می‌شود؟

  • کد خبر: ۴۸۸۵۲
  • ۱۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۴
آیا بورس از بلاتکلیفی خارج می‌شود؟
اولین روز معاملات بازار سهام بعد از انتخابات آمریکا با روند صعودی همراه بود. دیروز نماد شرکت‌هایی که درآمد ارزی دارند، بیشتر رشد قیمت را تجربه کردند و همین باعث شد که شاخص کل، قبای سبز بر تن کند. با این حال بررسی روند کلی معاملات در هفته جاری فقط از رشد ۲ هزار واحدی شاخص کل بورس خبر دارد که این یعنی بورس درعمل درجا زده است.
به گزارش شهرآرانیوز؛ اولین روز معاملات بازار سهام بعد از انتخابات آمریکا با روند صعودی همراه بود. دیروز نماد شرکت‌هایی که درآمد ارزی دارند، اغلب رشد قیمت را تجربه کردند و همین باعث شد که شاخص کل، قبای سبز بر تن کند. با این حال بررسی روند کلی معاملات در هفته جاری تنها خبر از رشد ۲ هزار واحدی شاخص کل بورس دارد که این یعنی بورس عملا درجا زده است.

دیروز مجموع ارزش معاملات در بازار سهام از مرز ۱۰ هزار میلیارد تومان گذشت که نشان از بهبود روند معاملات بازار سهام داشت و به نوعی این امید را ایجاد کرد که معامله‌گران دست از انتظار کشیده‌اند و به جریان عادی معاملات بازگشته‌اند. این اتفاق حتی امید‌ها را برای صعود بورس در روز‌های آینده تقویت کرد. بسیاری از کارشناسان معتقدند که روند بازار سهام بعد از انتخابات آمریکا فارغ از نتیجه انتخابات، صعودی خواهد بود.
 
درواقع اعلام نتایج این رویداد سیاسی به معنای اتمام بلاتکلیفی معامله‌گران در بازار سهام خواهد بود. بررسی‌های شهرآرانیوز نشان می‌دهد در جریان معاملات دیروز، افزایش تقاضا در ۱۵۳ نماد باعث شد که برای این نمادها، صف خریدی به ارزش هزارو ۶۵ میلیارد تومان تشکیل شود. ازسوی دیگر افزایش عرضه در ۲۴۸ نماد، موجب قفل شدن معاملات در این نماد‌ها و تشکیل صف فروشی به ارزش ۳ هزارو ۱۶۲ میلیارد تومان شد.

بررسی آخرین قیمت معاملاتی و همچنین قیمت پایانی معاملات در تمامی نماد‌های بورسی و فرابورسی، نیز دربردارنده نکته مهمی است. درمجموع طی معاملات روز گذشته و در زمان بسته شدن پنجره معاملاتی، آخرین قیمت معامله در ۴۹ نماد، بیش از ۲ درصد بیشتر از قیمت پایانی (میانگین قیمت معاملات روز) بود که این موضوع نوید رشد قیمت این نماد‌ها را طی معاملات امروز می‌دهد. در نقطه مقابل، دیروز ۲۳۴ نماد در بورس و فرابورس وجود داشتند که آخرین قیمت معامله‌شان، بیش از ۲ درصد کمتر از قیمت پایانی‌شان بود و انتظار می‌رود قیمت این نماد‌ها طی معاملات امروز کاهش یابد.
 
با بررسی این آمار‌ها و شرایط پیش‌آمده در صف‌های خریدوفروش و همچنین تفاوت ایجادشده در آخرین قیمت معاملاتی و قیمت پایانی معاملات، می‌توان پیش‌بینی کرد که روند معاملات بورس در صورت انتشار سیگنال مثبت در عرصه سیاست خارجه در هفته آینده مثبت خواهد بود. دیروز شاخص کل بورس با ۲۶ هزارو ۲۹ واحد صعود، معادل ۰۶/۲ درصد رشد را تجربه کرد و به سطح یک‌میلیون‌و ۲۹۰ هزار واحدی رسید. شاخص کل هم‌وزن نیز با ۶ هزار ۸۰۶ پله صعود، معادل ۵۹/۰ درصد رشد کرد و به سطح ۳۷۴ هزار واحدی رسید. همچنین شاخص کل فرابورس دیروز مثبت بود و صعود ۳۰۳ واحدی را تجربه کرد و به سطح ۱۶ هزارو ۱۶۴ واحدی دست یافت.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->