انتقال ۴۷ عضو فرانسوی داعش از سوریه به عراق اولیانوف: روسیه و چین ابتکار جدیدی برای حل موضوع هسته‌ای ایران ارائه می‌کنند حاجی‌دلیگانی: دولت برای بی‌اثر کردن مکانیسم ماشه ورود کند تجاوزات اسرائیل در لبنان، صدای نیروهای سازمان ملل را درآورد واکنش ناتو و اتحادیه اروپا به ورود جنگنده‌های روسیه به حریم هوایی استونی واکنش شدید طالبان افغانستان علیه ادعای ترامپ برای کنترل آمریکا بر پایگاه بگرام توضیحات فرماندار مشهد درباره صدا‌های شنیده‌شده در برخی مناطق شهر (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سنتکام مدعی شد: کشته شدن یک عضو ارشد داعش در سوریه ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد
سرخط خبرها

«ترس»، ردپای همه مردان رئیس جمهور آمریکا

  • کد خبر: ۴۸۸۶۷
  • ۱۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۱
«ترس»، ردپای همه مردان رئیس جمهور آمریکا
درباره کتابی که رهبر انقلاب در سخنرانی تلویزیونی اخیر، یادآوری اش کردند
به گزارش شهرآرانیوز؛ حساب توئیتری منتسب به دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب، با انتشار تصویری از کتاب «ترس» به‌نوشته «وودوارد»، سخنان رهبر انقلاب را بازنشر کرد. در حساب توئتیری ایشان آمده است: «آمریکا به‌شدت دچار انحطاط است. این حرف خود نویسندگان داخل آمریکاست. در این سال‌ها چند کتاب نوشته‌اند که پرده‌ها را بالا می‌زند! یکی از این کتاب‌ها را که به فارسی ترجمه شده است، خواندم. کتاب پر از شواهد انحطاط آمریکاست، تمام کتاب نشان‌دهنده انحطاط نظام سیاسی آمریکا با حرکات رئیس‌جمهور آمریکاست».

کتاب ترس کتابی است که رهبر انقلاب در سخنرانی تلویزیونی روز ۱۳ آبان امسال هم به آن اشاره کردند و در آن به اوضاع کاخ سفید در دوران ترامپ پرداخته شده است. «ترس» نگاهی ترسناک به داخل کاخ سفید ترامپ می‌اندازد. نویسنده کتاب شرحی واقع‌بینانه و مستند از دولت ترامپ ارائه می‌کند و برای نخستین‌بار واقعیت‌هایی را بیان می‌کند که تاکنون در جایی مطرح نشده است. یکی از این وقایع، نقشه ترور بشار اسد، رئیس‌جمهور سوریه، و کیم‌جونگ‌اون، رهبر کره‌شمالی، است. این کتاب که به‌گفته منتقدان، همچون بختکی بر کاخ سفید ترامپ سایه افکنده است، براساس صد‌ها ساعت مصاحبه و همچنین براساس اسناد دولتی و خصوصی نوشته شده است.
 
«سایمون اند شوستر»، ناشر کتاب، اعلام کرده که در همان هفته اول انتشار، بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نسخه از این کتاب به فروش رفته است. باب وودوارد، نویسنده کتاب، هم یک روزنامه‌نگار هفتادوهفت‌ساله اهل ایالات متحده آمریکاست. او و کارل برنستین، ۲ خبرنگار واشنگتن‌پست، نقش اصلی در فاش‌شدن رسوایی واترگیت و استعفای نیکسون، رئیس‌جمهور آمریکا، داشتند. این گزارش با نام «تمام مردان رئیس‌جمهور» منتشر شده بود.

وودوارد، نویسنده کتاب، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا، را در این کتاب فردی «دمدمی‌مزاج»، «عصبی»، «بی‌سواد» و دچارترس و بدگمانی (پارانویا)، معرفی کرده است. وی همچنین در اثر تحقیقی خود نوشته است که مشاوران و اطرافیان ترامپ همواره کنترلش می‌کنند تا او حرکت نابجایی نکند.
 
در بخشی از این کتاب درباره دستور قتل بشار اسد آمده است: پس از حمله شیمیایی در سوریه در ماه آوریل۲۰۱۷ که به دولت بشار اسد نسبت داده شد، دونالد‌ترامپ با جیمز متیس، وزیر دفاع، تماس گرفته و از تمایل خود به کشتن بشار اسد سخن گفته است. به نوشته وودوارد، رئیس‌جمهور آمریکا در این مکالمه گفته است: «بکشیمش! برویم وسط آن‌ها و دخلشان را بیاوریم!»

جیمز متیس پس از این مکالمه رو به یکی از مشاوران خود می‌کند و می‌گوید: «ما هیچ کاری نمی‌کنیم. باید بسیار سنجیده‌تر از این عمل کنیم.» وزیر دفاع آمریکا همچنین بعد از یک جلسه با دونالد ترامپ درباره امنیت ملی و حضور نظامی در شبه‌جزیره کره درحالی‌که عصبانی بوده، به اطرافیان خود گفته است: «رئیس‌جمهور مثل یک کودک دبستانی کلاس پنجم‌ششم رفتار می‌کند.»
 
در کتاب وودوارد درباره جان‌کلی، رئیس ستاد کارکنان کاخ سفید، آمده که وی به‌شدت و به دفعات اظهار ناامیدی کرده است. این درحالی است که کلی به‌عنوان نزدیک‌ترین فرد به ترامپ در کاخ سفید شناخته می‌شود. او در یک جلسه کوچک درباره ترامپ گفته است: «او احمق است. حرف‌زدن با او در هر زمینه‌ای بی‌فایده است. به کلی رد داده است. اینجا رسما دیوانه‌خانه است. اصلا ما اینجا چه کار می‌کنیم؟ این بدترین شغلی است که من تا کنون داشته‌ام.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->