رالی بیت‌کوین هم‌زمان با رشد تاریخی بازار‌های سهام آمریکا (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | گریپ فروت کیلویی چند؟ جهش ۵۵ درصدی هزینه‌های تولید خودرو | چرا شورای رقابت باید فرمول قیمت‌گذاری را به روز کند؟ مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش ظرفیت ترانزیت ریلی در مسیر راه آهن ایران و بلاروس پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴) رشد قیمت خودرو‌های خارجی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آغاز قطع ۱۲ ساعته آب مشترکان پرمصرف ریزش ۳ تا ۲۳ میلیون تومانی قیمت خودرو‌های داخلی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) حراج خودرو‌های وارداتی از امروز ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ | اعلام نتایج هفته آینده مشکل ثبت گوشی آیفون‌های ۱۴و ۱۵ به زودی حل می‌شود ذخیره سود یا ترس از ریسک‌های سیاسی | حرکت رفت و برگشتی بازار سهام (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) تشدید جنگ تعرفه‌ای آمریکا و چین، ریزش بورس‌های جهان از سرگرفته شد حذف کروکی در تصادفات تا خسارت ۵۳ میلیون تومان افزایش قیمت طلا و سکه در مشهد | طلا گرمی چند شد؟ (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | اوج گیری دوباره نرخ دلار نوبرانه‌ای با قیمت نجومی | گوجه‌سبز کیلویی ۱۱ میلیون تومان! ادامه طرح کالابرگ الکترونیکی در سال ۱۴۰۴ مشروط شد قیمت و کیفیت نان رها شده است | اجاره دادن نانوایی پای دلالان را به این صنف باز کرده است قیمت جهانی نفت امروز (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | نفت برنت به ۶۰ دلار سقوط کرد صنعت روی موج نگرانی از قطعی برق قیمت طلای جهانی امروز (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | طلای جهانی کاهشی شد اعتبار کالابرگ الکترونیکی امروز واریز شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | مشمولانی که حسابشان شارژ نشد، چه کنند؟ پیش‌بینی نرخ دلار در سال جاری | قیمت دلار واقعی نیست ارزش روز سهام عدالت به چقدر رسید؟ (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی جات در میادین تره بار (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | توت فرنگی به بازار مشهد آمد چالش‌های افزایش حقوق و دستمزد در سال ۱۴۰۴ | نمایندگان کارگران و کارفرمایان چه می‌گویند؟ قیمت خرید و اجاره مسکن فراتر از توان مالی مستاجران است
سرخط خبرها

کلید حل مشکلات اقتصادی کشور در آمریکا نیست

  • کد خبر: ۴۸۹۸۲
  • ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۷
کلید حل مشکلات اقتصادی کشور در آمریکا نیست
عضو هیئت‌مدیره اتاق مشترک ایران‌واتریش در گفتگو با شهرآرانیوز، با بیان اینکه با رای آوردن بایدن، احتمال اینکه اروپا کمی راحت‌تر با ما تعامل اقتصادی کند بیشتر است، می‌گوید: با این حال رای آوردن بایدن به‌منزله توسعه روابط اقتصادی با اروپا نیست، بلکه این مسئله فقط سبب می‌شود که دست‌انداز‌های روابط اقتصادی ما با اروپا کمتر شود.
محسن موسوی‌زاده | شهرآرانیوز؛ این روز‌ها بحث انتخابات آمریکا و تأثیر آن بر اقتصاد ایران به یک بحث جدی در نزد مردم تبدیل شده است. برخی معتقدند حضور بایدن در مسند ریاست‌جمهوری، می‌تواند به معنی دوری آمریکا از سیاست فشار حداکثری باشد، حال آنکه ترامپ با عملکرد خاص خود در چهار سال گذشته، بسیاری از تعهدات آمریکا در قبال توافق‌نامه‌های بین‌المللی را زیر پا گذاشته است، با این حال عضو هیئت‌مدیره اتاق مشترک ایران‌واتریش نظر دیگری دارد و تاکید می‌کند که راه‌حل مشکلات اقتصادی کشور، از مسیر اصلاح روند‌های داخلی و تقویت مدیریت اجرایی در داخل می‌گذرد.
 
ساناز میرهادی‌زاده در گفتگو با شهرآرانیوز، با بیان اینکه با رای آوردن بایدن، احتمال اینکه اروپا کمی راحت‌تر با ما تعامل اقتصادی کند بیشتر است، می‌گوید: با این حال رای آوردن بایدن به‌منزله توسعه روابط اقتصادی با اروپا نیست، بلکه این مسئله فقط سبب می‌شود که دست‌انداز‌های روابط اقتصادی ما با اروپا کمتر شود. به‌عبارتی اگر اکنون برای روابط اقتصادی باید از هفت‌خان رستم بگذریم، این مشکلات در زمان بایدن، شاید قدری کمتر شود.
این فعال اقتصادی ادامه می‌دهد: همچنین با توجه به وزن جمهوری‌خواه‌ها در سنا، این نکته را هم باید درنظر گرفت که دست دموکرات‌ها در مقابل جمهوری‌خواهان باز نیست.
 
کلید حل مشکلات اقتصادی کشور در آمریکا نیست

وی با بیان اینکه برای حل مشکلات اقتصادی باید ساختار‌ها و فرایند‌های حاکم بر اقتصاد کشور را اصلاح کرد، می‌گوید: اکنون شیوه اداره اقتصاد کشور مانند دوران عادی است، این درحالی است که اکنون ایران درگیر نبرد و جنگ اقتصادی است. بر این اساس، انتظار می‌رود که روند‌های حاکم بر تمامی نهاد‌ها و سازمان‌ها منبطق با شرایط جنگ اقتصادی طرح‌ریزی شود. هم‌اینک یک تولیدکننده برای اخذ سند و اقدام برای دریافت وام، باید ماه‌ها وقت صرف کند، این درحالی است که در شرایط فعلی کشور، زمان، بسیار مهم و تعیین‌کننده است و باید همه نهاد‌ها پای کار اقتصاد بیایند. برای تحقق این کار، می‌توانیم نمایندگان نهاد‌های مرتبط با تولید را در یک مکان مستقر کنیم تا آن‌ها فرایند‌های رسیدگی به درخواست‌های کارآفرینان را با سرعت بیشتری پیگیری کنند. ما باید به‌سمتی برویم که تقاضا‌های بخش تولید و صادرات و... در ۴۸ ساعت جواب داده شود تا چرخ اقتصاد کشور بتواند به گردش دربیاید.


امور اداری، فرسایشی و نفس‌گیر است

عضو هیئت‌مدیره اتاق مشترک ایران‌واتریش با بیان اینکه در برخی مواقع، دوگانگی بین نهاد‌های اقتصادی، سبب ایجاد بی‌اعتمادی دربین مردم می‌شود، می‌گوید: ناهماهنگی بین نهاد‌های اقتصادی، آسیب‌های احتمالی را زیاد می‌کند. بر این اساس تاکید می‌شود که برای حل مشکلات اقتصادی فعلی، هماهنگی بین نهاد‌های اقتصادی و یکپارچگی بین آن‌ها در دستورکار قرار بگیرد و با تمام توان و تقویت هرچه بیشتر مدیریت اجرایی داخلی، از ظرفیت‌های داخلی بیشتر کشور استفاده شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->