پیش بینی قیمت دلار (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) آخرین وضعیت پروژه‌های نهضت ملی مسکن | برای ۶۱۳ هزار واحد، پروانه صادر شد قطعی برق، بورس را مجبور به عقب‌نشینی کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارزش بازار فرابورس از ۳ هزار همت فراتر رفت ارائه تخفیف در خدمات نمایشگاهی به واحد‌های تولیدی مشهدی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افت ۴۰ میلیونی هونگچی درآمد‌ها کجا دررفتند! قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کوییک ۴۹۰ میلیون تومان قیمت جدید شکر تولید داخل و وارداتی اعلام شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراض صنایع به محدودیت ۹۰ درصدی برق در نامه به رئیس جمهور برق ۴۵۴ اداره و بانک پرمصرف در خراسان رضوی قطع شد عقب‌گرد بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) طلا در کانال ۶.۳ میلیون تومان در مشهد معامله می‌شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت کوین (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | نرخ دلار چند؟ پیش‌بینی بازار خودرو در آخرین هفته اردیبهشت ۱۴۰۴ | نبود تقاضا هم ترمز بازار را نکشید شرایط پیش‌فروش ۴ محصول سایپا از روز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد + جدول خودرو‌ها اعلام وضعیت اعتباری صادرکنندگان چک و احتمال برگشت آن به گیرنده خانه‌هایی در تهران گران‌تر از تگزاس، واشنگتن، شیکاگو و منهتن | قیمت متری یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان! واردات یک نوع برنج هندی ممنوع شد قیمت هر کیلو شیرخام ۲۳ هزار تومان تعیین شد افزایش اکتشاف گوهرسنگ‌ها در خراسان رضوی | مانع‌زدایی از مسیر گوهرسنگ‌ها تأثیر اجرایی‌شدن تجارت آزاد ایران و اوراسیا بر صادرات خراسان رضوی | فرصت طلایی تجارت با اوراسیا قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ملون کیلویی ۱۰ هزار تومان یک میلیارد تومان وام خرید مسکن بگیرید؛ ۳ میلیارد تومان پس بدهید! قیمت طلای جهانی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد | بازار طلای جهانی یخ زد تقابل سیگنال‌های خارجی و داخلی در بورس تهران | بررسی روند معاملات در هفته منتهی به ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ بزرگ‌ترین معدن مس، طلا و نقره جهان کشف شد درآمد مالیاتی دولت از حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان ۲ برابر اصناف است مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند
سرخط خبرها

کلید حل مشکلات اقتصادی کشور در آمریکا نیست

  • کد خبر: ۴۸۹۸۲
  • ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۷
کلید حل مشکلات اقتصادی کشور در آمریکا نیست
عضو هیئت‌مدیره اتاق مشترک ایران‌واتریش در گفتگو با شهرآرانیوز، با بیان اینکه با رای آوردن بایدن، احتمال اینکه اروپا کمی راحت‌تر با ما تعامل اقتصادی کند بیشتر است، می‌گوید: با این حال رای آوردن بایدن به‌منزله توسعه روابط اقتصادی با اروپا نیست، بلکه این مسئله فقط سبب می‌شود که دست‌انداز‌های روابط اقتصادی ما با اروپا کمتر شود.
محسن موسوی‌زاده | شهرآرانیوز؛ این روز‌ها بحث انتخابات آمریکا و تأثیر آن بر اقتصاد ایران به یک بحث جدی در نزد مردم تبدیل شده است. برخی معتقدند حضور بایدن در مسند ریاست‌جمهوری، می‌تواند به معنی دوری آمریکا از سیاست فشار حداکثری باشد، حال آنکه ترامپ با عملکرد خاص خود در چهار سال گذشته، بسیاری از تعهدات آمریکا در قبال توافق‌نامه‌های بین‌المللی را زیر پا گذاشته است، با این حال عضو هیئت‌مدیره اتاق مشترک ایران‌واتریش نظر دیگری دارد و تاکید می‌کند که راه‌حل مشکلات اقتصادی کشور، از مسیر اصلاح روند‌های داخلی و تقویت مدیریت اجرایی در داخل می‌گذرد.
 
ساناز میرهادی‌زاده در گفتگو با شهرآرانیوز، با بیان اینکه با رای آوردن بایدن، احتمال اینکه اروپا کمی راحت‌تر با ما تعامل اقتصادی کند بیشتر است، می‌گوید: با این حال رای آوردن بایدن به‌منزله توسعه روابط اقتصادی با اروپا نیست، بلکه این مسئله فقط سبب می‌شود که دست‌انداز‌های روابط اقتصادی ما با اروپا کمتر شود. به‌عبارتی اگر اکنون برای روابط اقتصادی باید از هفت‌خان رستم بگذریم، این مشکلات در زمان بایدن، شاید قدری کمتر شود.
این فعال اقتصادی ادامه می‌دهد: همچنین با توجه به وزن جمهوری‌خواه‌ها در سنا، این نکته را هم باید درنظر گرفت که دست دموکرات‌ها در مقابل جمهوری‌خواهان باز نیست.
 
کلید حل مشکلات اقتصادی کشور در آمریکا نیست

وی با بیان اینکه برای حل مشکلات اقتصادی باید ساختار‌ها و فرایند‌های حاکم بر اقتصاد کشور را اصلاح کرد، می‌گوید: اکنون شیوه اداره اقتصاد کشور مانند دوران عادی است، این درحالی است که اکنون ایران درگیر نبرد و جنگ اقتصادی است. بر این اساس، انتظار می‌رود که روند‌های حاکم بر تمامی نهاد‌ها و سازمان‌ها منبطق با شرایط جنگ اقتصادی طرح‌ریزی شود. هم‌اینک یک تولیدکننده برای اخذ سند و اقدام برای دریافت وام، باید ماه‌ها وقت صرف کند، این درحالی است که در شرایط فعلی کشور، زمان، بسیار مهم و تعیین‌کننده است و باید همه نهاد‌ها پای کار اقتصاد بیایند. برای تحقق این کار، می‌توانیم نمایندگان نهاد‌های مرتبط با تولید را در یک مکان مستقر کنیم تا آن‌ها فرایند‌های رسیدگی به درخواست‌های کارآفرینان را با سرعت بیشتری پیگیری کنند. ما باید به‌سمتی برویم که تقاضا‌های بخش تولید و صادرات و... در ۴۸ ساعت جواب داده شود تا چرخ اقتصاد کشور بتواند به گردش دربیاید.


امور اداری، فرسایشی و نفس‌گیر است

عضو هیئت‌مدیره اتاق مشترک ایران‌واتریش با بیان اینکه در برخی مواقع، دوگانگی بین نهاد‌های اقتصادی، سبب ایجاد بی‌اعتمادی دربین مردم می‌شود، می‌گوید: ناهماهنگی بین نهاد‌های اقتصادی، آسیب‌های احتمالی را زیاد می‌کند. بر این اساس تاکید می‌شود که برای حل مشکلات اقتصادی فعلی، هماهنگی بین نهاد‌های اقتصادی و یکپارچگی بین آن‌ها در دستورکار قرار بگیرد و با تمام توان و تقویت هرچه بیشتر مدیریت اجرایی داخلی، از ظرفیت‌های داخلی بیشتر کشور استفاده شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->