الگوی دانمارکی خانه‌دار شدن: از وام ۴درصد تا بازپرداخت ۳۰ ساله و معافیت مالیاتی افزایش هزینه‌های پنهان در نمایندگی‌های خودرو؛ از فاکتورهای دوگانه تا زمین‌گیر شدن خودروها شکست مقاومت تاریخی بورس؛ ورود ۱۱۰۰ میلیاردی پول حقیقی به بازار سهام روایت سوپرلوکس‌های دست‌نیافتنی | گزارش شهرآرانیوز از سیزدهمین نمایشگاه مبلمان، صنایع روشنایی و معماری داخلی پیش‌بینی بورس برای فردا چهارشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ | رشد شاخص بورس در انتظار خبرهای سیاسی مثبت سیزدهمین نمایشگاه تخصصی مبلمان، صنایع روشنایی و معماری داخلی، در مشهد آغازبه‌کار کرد + فیلم پیش‌بینی کارشناسان از بازار ارز برای روز چهارشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۴| آیا کاهش اخیر دلار پایدار خواهد بود؟ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در روز چهارشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ | سکه به کانال ۹۱ میلیون بازمی‌گردد؟ شرایط جدید صدور و تعداد برگ دسته چک از هفته آتی اعمال می‌شود + جدول (۱۱ تیر ۱۴۰۴) واردات خودرو در بلاتکلیفی | حقوق مردم قربانی تصمیمات متناقض قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) | عقب‌نشینی قیمت‌ها + جدول قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) | ریزش ۷۵ میلیونی هایما S۵ پرو جهش ۳۰ درصدی صادرات خراسان رضوی در سال‌ ۱۴۰۴ | رشد ۲برابری منابع بانکی در استان رشد ۳ تا ۴ درصدی قیمت گوشت در هفته اخیر | افزایش قیمت نهاده‌های دامی مشکل اصلی تولیدکنندگان است بازخرید ۲۵۰ هزار میلیارد تومان اوراق مالی توسط بانک مرکزی، برای جلوگیری از رشد نقدینگی آشتی سهام‌داران با بورس | ورود سنگین پول حقیقی به بازار (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) دبیر انجمن کشتیرانی: اسنپ‌بک خللی در روند تجارت ایران ایجاد نمی‌کند ناترازی برق در تابستان امسال چقدر بود؟ بیایید خاموشی را دوست بداریم! قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) | عقب‌نشینی محدود دلار و طلا سه سناریو پیش‌رو بازار مسکن در نیم‌سال دوم ۱۴۰۴ بهره‌برداری از بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور با ظرفیت ۴/۵مگاوات در خراسان رضوی + فیلم طلا در مشهد پشت کانال ۹ میلیون تومان قرار گرفت (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) امروز قیمت دلار در مشهد چقدر است؟ (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) قیمت نفت با تشدید درگیری روسیه و اوکراین صعودی شد (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) خروج اتباع افغانستانی از بازار کار خراسان رضوی نیازمند برنامه جامع است | نه اخراج گسترده، نه رها‌سازی کامل قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) | موز در تله گرانی سود ۸۳ برابری استخراج بیت کوین و ناترازی برق در ایران! یارانه خانوار‌ها برچه اساسی حذف می‌شود؟
سرخط خبرها

ارائه کارت اعتباری به مشمولان سهام عدالت + جزئیات

  • کد خبر: ۴۹۰۸۵
  • ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۳
ارائه کارت اعتباری به مشمولان سهام عدالت + جزئیات
معاون فناوری و توسعه نوآوری شرکت سپرده گذاری مرکزی از جزییات ارائه کارت اعتباری به مشمولان سهام عدالت را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا ماهیار، با بیان این‌که اکثر صاحبان سهام عدالت از اقشار آسیب‌پذیر جامعه هستند، اظهار کرد: هدف مهیا کردن فرصتی برای نگهداری این سهام در عین برخورداری از منافع آن و جلوگیری از فروش زودهنگام سهام عدالت برای مشمولان است.

 

وی ادامه داد: به همین دلیل طرح ارائهی کارت اعتباری به مشمولان سهام عدالت پیش‌بینی شد. طراحی این برنامه‌ریزی بر مبنای ارتباط بین بازار پول و بازار سرمایه است و سعی شده همه مراحل و ابعاد حقوقی آن به طور کامل دیده شود.

 

معاون فناوری و توسعه نوآوری شرکت سپرده گذاری مرکزی با تاکید بر این‌که در مدل سنتی فرد باید به مجموعه سپرده گذاری مرکزی مراجعه و سهام خود را وثیقه می‌کرد، اظهار کرد:، اما برای سهام عدالت سازوکار کاملا الکترونیکی و برخط دیده شده و فرد یا وثیقه‌گذار از طریق درگاه الکترونیک بانک‌ها درخواست خود را ارسال می‌کند و پس از آن سرویس‌ها و تبادلات اطلاعاتی بین شرکت سپرده گذاری مرکزی و بانک‌ها برقرار می‌شود.

 

ماهیار در ادامه با تاکید بر این‌که براساس ارزش دارایی سهام عدالت به سهامدار تسهیلات داده می‌شود، توضیح داد: برخی از بانک‌ها طرح را در قالب اعطای کارت اعتباری دیده‌اند و برخی از بانک‌ها در صدد این هستند که یکی از حساب‌های مشتری را شارژ کنند و سهامدار بتواند از تسهیلات مربوطه در بانک‌ها برخوردار شوند.

 

وی اضافه کرد: در واقع هر بانکی متناسب با سطح پوشش ریسک یه درصدی از دارایی خود را در قالب اعتبار ارائه می‌دهد.

 

امضای تفاهم‌نامه با ۷ بانک برای غیرمستقیم‌ها

معاون فناوری و توسعه نوآوری شرکت سپرده گذاری مرکزی به این سوال که طرح مذکور شامل مشمولانی می‌شود که روش مستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کرده‌اند یا روش غیرمستقیم؟ اینگونه پاسخ داد که این طرح به صورت ویژه برای غیرمستقیم‌ها دیده شده است. در حال حاضر برای مستقیم‌ها چند بانک از جمله بانک ملی این کار را انجام می‌دهند، اما با توجه به این‌که غیرمستقیم‌ها حدود ۳۰ میلیون هستند تسهیلات با جدیت بیشتری دنبال می‌شود و تعداد بانک بیشتری به این طرح می‌پیوندند.

 

وی ادامه داد: تقریبا هفت بانک درخواست خود را اعلام کرده‌اند و در شرف عقد تفاهم‌نامه بین شرکت سپرده‌گذاری مرکزی هستند. بانک‌های دیگر نیز با توجه به حمایت وزارت امور اقتصادی و بانک مرکزی تمایل به همکاری در این راستا دارند.

 

به گفته ماهیار، فرآیند کاملا به صورت الکترونیکی است و متقاضیان می‌توانند درخواست خود را از طریق اپلیکیشن‌های بانکی ارائه دهند.

آخرین اخبار درباره سهام عدالت را در شهرآرانیوز بخوانید

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->