مشکل تلویزیون‌های اسنوا و دوو تا ۲۴ ساعت دیگر رفع می‌شود کاهش دامنه نوسان قیمت صندوق‌های سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات از (دوشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) قیمت‌گذاری گندم به هفته آینده موکول شد آغاز عملیات انسداد چاه‌های آب غیرمجاز در محدوده شهری تربت حیدریه (۶ مرداد ۱۴۰۴) اخطار بانک مرکزی | اگر سفر اربعین نرفتید، ارز مسافرتی را پس بدهید پیش بینی قیمت طلا و سکه (سه شنبه ۷ مرداد ۱۴۰۴) آب دستگاه‌های پرمصرف قطع می‌شود قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۶ مرداد ۱۴۰۴) | ریزش ۷۰ میلیونی دیگنیتی بررسی قیمت‌های امروز خودرو‌های داخلی (۶ مرداد ۱۴۰۴) | سهند به ۶۰۷ میلیون تومان افت قیمت کرد نرخ تورم تیر ماه ۱۴۰۴ رشد کرد آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۶ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت بیت‌کوین افزایشی شد برق ۳۵۹ اداره و بانک پرمصرف در خراسان رضوی قطع شد وزیر نیرو: مردم خاموشی‌های بیش از ۲ ساعت را گزارش دهند ثبت نام محصولات ایران خودرو در قالب ۳ طرح عادی، خودرو فرسوده و جوانی جمعیت آغاز شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) سردرگمی زائران و اختلال در اپلیکیشن‌ها و سامانه‌های غیرحضوری ۴ بانک جهت خرید ارز اربعین (۶ مرداد ۱۴۰۴) ریزش شدید بورس در پی اخبار ضدونقیض تعطیلات یک‌هفته‌ای | گزارش وضعیت بازار سهام (۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ بلیت رفت‌وبرگشت مشهد–نجف ۱۵ میلیون تومان اعلام شد معضل ایجاد طبقات مازاد غیر مجاز در ساختمان‌ها و تهدید ایمنی مردم افزایش قیمت ارز اربعین در بانک مرکزی | دینار بازار آزاد مشهد چند؟ (۶ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۶ مرداد ۱۴۰۴) | دلار بازار آزاد صعود کرد بلاتکلیفی ۴ ساله تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | فشار پیمانکاران بر کارگران بهره‌گیری از تجربه جهانی برای مقابله با رکود اقتصادی تولید محصول آب‌بر در استان بی‌آب خراسان رضوی! طلای جهانی به پایین‌ترین حد در دو هفته اخیر رسید (۶ مرداد ۱۴۰۴) رشد حدود ۵۰ هزار تومانی قیمت طلا در مشهد (۶ مرداد ۱۴۰۴) ضرورت ساماندهی و اصلاح یارانه نان با رویکرد کارت ملی سرمایه گذاری ۲.۳ میلیاردلاری برای تولید ۷ هزار مگاوات برق خورشیدی
سرخط خبرها

۲۰ میلیون حلقه تایر سواری تا پایان سال تولید می‌شود

  • کد خبر: ۴۹۴۰۵
  • ۲۱ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۶
۲۰ میلیون حلقه تایر سواری تا پایان سال تولید می‌شود
سخنگوی انجمن صنفی صنعت تایر ایران گفت: شرکت‌های داخلی با پشت سر گذاشتن تحریم‌های ناجوانمردانه، تاکنون رکورد خوبی در تولید انواع تایر به‌ویژه تایر خودرو‌های سواری به ثبت رساندند و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال آمار تولید آن از مرز ۲۰ میلیون حلقه بگذرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «مصطفی تنها»  افزود: سال گذشته و با افزایش یک‌باره فشار تحریم‌ها، صنایع کشور غافلگیر شدند و جریان تولید با وقفه همراه شد.

این مقام صنفی ادامه‌داد: طولانی شدن ثبت سفارش مواد اولیه تا تخصیص ارز، مشکلات ارزی، رسانیدن ارز به دست فروشندگان و دشواری حمل مواد اولیه و تجهیزات به کشور که در بسیاری موارد به صورت غیرمستقیم و از طریق کشور‌های ثالث انجام می‌شد، همگی دست به دست هم داد تا کارخانجات تایرسازی نتوانند همچون سال‌های گذشته به تولید بپردازند.

 

وی یادآور شد: در برخی موارد، انبار مواد اولیه شرکت‌ها با کاهش همراه شد و به ناچار شیفت‌ها و ساعت‌های کاری را کاهش دادند یا مجبور به کاهش خطوط تولیدی و تعدیل نیرو‌های خود شدند.

 

تنها خاطرنشان‌کرد: در سه ماهه پایانی پارسال و با همکاری و هماهنگی بانک مرکزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت، خرید مواد اولیه تولید انجام و کارخانجات تجهیز شدند تا اینکه به‌تدریج تولید به روال عادی بازگشت.

 

وی با اشاره به همت بالای تایرسازان برای تولید، گفت: از ابتدای امسال تا پایان مهرماه ۱۲ میلیون و ۵۲۸ هزار و ۲۰۸ حلقه تایر سواری به وزن ۹۰ هزار و ۵۳۸ تن از سوی کارخانجات داخلی تولید شد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته به ترتیب رشد ۲۶ درصدی و ۲۹ درصدی داشته است.

 

سخنگوی انجمن صنفی صنعت تایر ایران بیان داشت: در صورت تداوم روند مثبت یاد شده، عبور از رکورد تولید ۲۰ میلیون حلقه تایر سواری تا پایان امسال دست‌یافتنی است که برای نخستین بار در صنعت تایرسازی محقق می‌شود.

 

وی خاطرنشان‌کرد: در سایر تایر‌های تولیدی نیز رشد چشمگیری را شاهد هستیم و تحقق «جهش تولید» در همه بخش‌ها امکان‌پذیر است.

 

تامین ۳۰ درصد تایر باری رادیال در کشور

تنها گفت: در تولید تایر‌های باری بایاس هیچ مشکلی در کشور وجود ندارد و اگر بازار کشش داشته باشد، ظرفیت‌های موجود بیش از نیاز کشور است.

 

 در تولید لاستیک‌های بایاس که فناوری قدیمی دارند، از الیاف و رشته‌های نخی استفاده شده و در تولید لاستیک‌های رادیال از رشته‌های سیمی استفاده می‌شود.

 

سخنگوی انجمن صنفی صنعت تایر ایران ادامه‌داد: در تولید تایر باری رادیال، اما با کمبود ظرفیت مواجهیم، به‌طوری که سالیانه ۳۶۰ هزار حلقه از این تایر‌ها در شرکت بارز تولید می‌شود، همچنین کارخانه آرتاویل تایر اردبیل با ظرفیت اسمی ۳۰۰ هزار حلقه در سال آماده بهره‌برداری است.

 

وی بیان‌داشت: طرح دیگری در بیرجند با ظرفیت سالیانه ۲۳۰ هزار حلقه نیز در حال آماده‌سازی است که ساختمان‌های آن احداث و بخشی از ماشین‌آلات آن نیز خریداری شده و منتظر تخصیص ارز است.

 

تنها، نیاز سالیانه به تایر رادیال باری را یک میلیون و ۲۰۰ هزار حلقه برشمرد و گفت: در صورت راه‌اندازی واحد‌های یاد شده، از سال ۱۴۰۰ به بعد حدود ۹۰۰ هزار حلقه از این تایر‌ها قابل تولید در داخل است و بقیه آن باید از خارج از کشور تامین شود.

 

وی اظهار داشت: پارسال حجم بالایی از واردات تایر خودرو به ارزش بیش از ۵۰۰ میلیون دلار با ارز ۴۲۰۰ تومانی انجام شد که عمده آن‌ها تایر‌های باری بود؛ این میزان واردات بسیار بیشتر از نیاز کشور بود.

 

به گفته این مقام صنفی، با وجود همه مسائل یاد شده همه کارخانجات عضو انجمن صنفی صنعت تایر در تلاشند تا اتکای کشور به واردات تایر کاهش یابد و به این منظور بهره‌وری نیروی انسانی و ماشین‌آلات خود را افزایش دادند و روی بهبود ساختار و کیفیت تولید این محصولات کار کردند.

 

وی خاطرنشان‌کرد: جهشی که اکنون در تولید تایر شاهد آن هستیم، هم کمّی و هم کیفی است و بخش تحقیق و توسعه شرکت‌ها در نیل به این موفقیت سهم چشمگیری داشته است.

 

تولید تایر شاسی‌بلند‌ها

تنها افزود: امروز برخلاف سال‌های گذشته، سهم بالایی از تایر خودرو‌های شاسی بلند در داخل کشور ساخته می‌شود و ضربه پذیری اقتصاد کشور در این بخش کاهش یافته است، در حالی که پیش از این باید همه طرح ها، دستورالعمل‌ها، خطوط تولید و ... را از خارج تهیه می‌کردیم.

 

به گزارش ایرنا، بررسی آمار عملکرد تایرسازان بزرگ کشور حاکی از تولید ۱۶۹ هزار و ۷۴۱ تن تایر و تیوب از ابتدای امسال تا پایان مهرماه و رشد ۲۵ درصدی آن در مقایسه با مدت مشابه با پارسال است.

 

این میزان تولید مشتمل بر ۲۸ میلیون و ۲۷۸ هزار و ۱۴۸ حلقه تایر و تیوب است که از نظر تعداد حلقه نیز رشد ۲۹ درصدی را در مقایسه با هفت ماهه پارسال نشان می‌دهد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->