پیش بینی قیمت طلا و دلار (سه‌شنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۴) جایگزینی کارت سوخت با کارت بانکی از مرداد۱۴۰۴ آغاز می‌شود؟ قیمت امروز خودروهای داخلی و مونتاژی (۲۳ تیر ۱۴۰۴) | حاشیه سود ۵۰۰ میلیون تومانی در بازار خودرو یارانه نقدی تیرماه ۱۴۰۴ برای دهک‌های اول تا سوم چه زمانی واریز می‌شود؟ آخرین وضعیت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های ۴ تا ۷ | خانوار‌ها همچنان در انتظارند (۲۳ تیرماه ۱۴۰۴) تعداد قطار‌های اربعین از مشهد به مرز‌های غربی افزایش می‌یابد بررسی قیمت امروز موبایل در مشهد (۲۳ تیر ۱۴۰۴) | آیفون ۱۶ چند؟ قیمت دینار عراق رشد کرد (۲۳ تیر ۱۴۰۴) + جدول لیست کامل نرخ بلیت اتوبوس در ایام اربعین ۱۴۰۴ منتشر شد + جدول قیمت‌ها قبض‌های برق اصلاح می‌شود افت تولید فولاد و خودرو و جهش تولید لوازم خانگی در سال ۱۴۰۳ هشدار‌های مهم در خصوص تراکنش‌های سامانه‌های پایا، ساتنا و پل بورس برای سومین روز متوالی مثبت شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار به خریداران طلای آنلاین: طلا‌های تقلبی در کمین شما هستند معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم بازنگری در قیمت‌گذاری دستوری و تقویت نظارت اتحادیه‌ها در استان شرایط فروش فوق‌العاده ۶ محصول ایران خودرو ویژه منتخبین ششمین دوره ثبت‌نام اعلام شد (۲۳ تیر ۱۴۰۴) صعود طلای جهانی به اوج سه هفته‌ای در پی تهدید تعرفه‌ای ترامپ (۲۳ تیرماه ۱۴۰۴) کریدور‌های ترانزیتی ایران، فرصت‌سازی در خراسان رضوی وقت خرید ملک است | کاهش ۵۰ درصدی قیمت مسکن یک تصور غیرواقعی است! طلا و سکه در مشهد گران شد (۲۳ تیر ۱۴۰۴) جهش قیمت در بازار ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۳ تیر ۱۴۰۴) | دلار از مرز ۸۹ هزار تومان عبور کرد واردات موز به شرط صادرات سیب + جزئیات صادرات لبنیات ۳۰ درصد افزایش یافت بررسی قیمت جهانی نفت (۲۳ تیر ۱۴۰۴) تعدیل قیمت‌ها در بازار مسکن با کاهش تقاضا قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در تره‌بار مشهد (۲۳ تیر ۱۴۰۴) | خربزه از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فرار مالیاتی ۱۲۷ شخص حقیقی و حقوقی به مبلغ ۱۰۶ همت در خراسان رضوی کشف و شناسایی شد بررسی وضعیت بازار حبوبات در مشهد و خراسان رضوی | آش گرانی برای نخود و لوبیا وزیر جهاد کشاورزی: هدف‌گذاری برای خودکفایی در گوشت قرمز تا پایان دولت
سرخط خبرها

قیمت‌ها در بازار مسکن مشهد ثابت شد

  • کد خبر: ۴۹۴۰۶
  • ۲۱ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۲
قیمت‌ها در بازار مسکن مشهد ثابت شد
رئیس اتحادیه صنف مشاوران معاملات املاک مشهد گفت: پیش‌بینی می‌شود قیمت مسکن در این کلانشهر تا پایان سال جاری ثابت بماند یا حداکثر ۱۵ درصد کاهش یابد، اما افزایشی نخواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، علی مرادزاده افزود: در ۶ ماه گذشته قیمت مسکن در مشهد همزمان با رشد نرخ دلار افزایش یافت و طی یک سال گذشته با گسترش رکود تورمی و افزایش مستمر قیمتها، رشد نرخ در بازار مسکن به ۱۰۰ درصد رسید.

 

وی ادامه داد: از حدود یک ماه قبل، قیمت‌ها در بازار مسکن مشهد ثابت شد، اما همان خریدارانی که الزام به خرید مسکن داشتند، پا پس کشیدند.

 

رییس اتحادیه صنف مشاورین معاملات املاک مشهد گفت: قیمت یک سری اموال منقول مانند سکه و طلا در برابر اخبار و تحولات سیاسی تغییر زودهنگام دارد، اما این تغییر برای اموال غیرمنقول مانند زمین و مسکن زمان بیشتری طول می‌کشد و تاثیر وقایع بر قیمت مسکن دستکم یک تا دو ماه زمان می‌برد.

 

وی افزایش قیمت مسکن را متاثر از نرخ نهاده‌های ساختمانی دانست و افزود: افزایش قیمت دلار در چند ماه گذشته باعث افزایش قیمت برخی نهاده‌های ساختمانی مانند سیم و فولاد و دیگر مصالحی شد که وابستگی مستقیم به نرخ دلار داشتند، اما قیمت مصالحی مانند آجر و گچ که وابستگی به نرخ دلار نداشتند، چندان افزایش نیافت.

 

مرادزاده ادامه داد: وقایع سیاسی ممکن است نرخ دلار را در کوتاه مدت افزایش یا کاهش دهد، اما به محض ثبات وضعیت سیاسی، نرخ دلار ثابت می‌ماند مگر اینکه اتفاق شگرفی بیافتد و بازار‌های مالی به روی ایران باز و دلار وارد کشور شود تا قیمت آن کاهش یابد.

 

وی گفت: با فرض اینکه در ماه‌های آینده اتفاق خوبی رقم بخورد، دلار وارد کشور شود و نرخ آن کاهش یابد، فردی که خانه‌اش را با قیمت تمام شده هر مترمربع ۱۵۰ میلیون ریال ساخته، حاضر نیست آن را ارزانتر بفروشد.

 

رییس اتحادیه صنف مشاوران معاملات املاک مشهد افزود: در بهترین شرایط اگر قیمت دلار کاهش یابد و قیمت کالا‌ها متعادل گردد، قیمت هر مترمربع مسکن که به طور متوسط به ۲۰۰ میلیون ریال رسیده است، حداکثر ۱۵ درصد کاهش خواهد یافت.

 

وی ادامه داد: در این شرایط عمده افراد حاضر نیستند خانه خود را کمتر از قیمت تمام شده آن بفروشند مگر آنکه مجبور یا در مضیقه مالی باشند که نیاز مبرم به فروش خانه خود پیدا کنند.

 

مرادزاده گفت: از سوی دیگر در این شرایط خریدار خانه بسیار کم می‌شود، زیرا خریداران دست نگه می‌دارند تا قیمت مسکن به حد تعادل برسد یا کاهش یابد.

 

وی افزود: در ماه‌های آینده با توجه به تحولات سیاسی جهان تا پایان سال، انتظار افزایش قیمت مسکن را نداریم و حداکثر میزان کاهش قیمت مسکن هم ۱۵ درصد خواهد بود.

 

رییس اتحادیه صنف مشاوران معاملات املاک مشهد ادامه داد: در صورتی کاهش قیمت مسکن به بیش از ۱۵ درصد می‌رسد که قیمت نهاده‌های ساختمانی به شدت کاهش یابد، به این معنا که یا قیمت تمام شده خانه‌هایی که در آینده ساخته می‌شود، کاهش پیدا کند یا سازندگان فعلی مسکن ورشکسته شوند و مسکن را با قیمت کمتر بفروشند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->