جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته نهم (۹ آبان ۱۴۰۴) | صدر کماکان آبی ماند رابطه شکراب پیروانی با اوسمار رفیق درویش در سکوت به دنبال مدیرعاملی پرسپولیس آمار ضعیف اسکوچیچ مقابل پرسپولیس جریان مافیایی برای دور کردن سیدجلال از پرسپولیس رقم عجیب قرارداد گل‌محمدی با فولاد پشت پرده جدایی امیری از پرسپولیس نتیجه بازی استقلال و آلومینیوم اراک در لیگ برتر(۹ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| بی رقیب در صدر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و آلومینیوم اراک(۹ آبان ۱۴۰۴) ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انتقاد تند مربیان پرسپولیس از بازیکنان بعد از بازی دیروز

  • کد خبر: ۴۹۷۹۲
  • ۲۵ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۱
انتقاد تند مربیان پرسپولیس از بازیکنان بعد از بازی دیروز
کادرفنی تیم پرسپولیس از نتیجه بازی روز گذشته به شدت ناراحت هستند.

گروه ورزش/ شهرآرانیوز،تیم فوتبال پرسپولیس روز گذشته در دیداری تدارکاتی به مصاف بادران رفت که این بازی در پایان به تساوی 2_2 رسید و این در حالی بود که سرخ پوشان با 2 گل از حریف خود جلو بودند اما نتوانستند از برتری خود محافظت کنند.

بعد از این بازی کادرفنی پرسپولیس جلسه ای را برگزار کرد و نسبت به این شرایط و کسب تساوی در چنین بازی ابراز نارضایتی کردند.

حمید مطهری مربی تیم پرسپولیس در صحبتی که با بازیکنان داشت از آنها بابت این نتیجه و بی مسئولیتی برخی از بازیکنان به شدت گلایه کرد و عنوان نمود که رخ دادن چنین اتفاقی در بازی رسمی می تواند عواقب خیلی زیادی برای پرسپولیس به همراه داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->