شکست ۷ گله استقلال | خارجی‌های بی‌مشتری، بلای جان تیم‌های ایرانی نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر نتیجه و ویدئو کشتی پیام احمدی برابر حریف قرقیزستانی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود احمدی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان هاشمیان: حسرت چیز‌های ساده را می‌خوریم! نتیجه و ویدئو کشتی امین میرزازاده برابر حریف کروات در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نماینده میزبان، ضربه شد برکناری ساپینتو جدی شد نتیجه و ویدئو کشتی علیرضا عبدولی برابر حریف اسپانیایی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی فرخی مقابل شین‌جی‌لی از چین | برتری برق‌آسای غلامرضا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه باشگاه استقلال بعد از شکست مفتضحانه | با سیدورف جلسه می‌گذاریم!
سرخط خبرها

رکورد عجیب تراکتور با زنوزی

  • کد خبر: ۴۹۹۱۱
  • ۲۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۷
رکورد عجیب تراکتور با زنوزی
از زمان حضور محمدرضا زنوزی در باشگاه تراکتور تبریز این تیم بارها دست به تغییر مدیرعامل خود زده است.
به گزارش شهرآرانیوز، دیشب هیات مدیره باشگاه تراکتور با استعفای محمد علیپور از سمت مدیرعاملی این باشگاه موافقت کرد تا مدیرعامل پیشین نفت، خیلی زود از تراکتور نیز کناره‌گیری کند. او که ۴۵ روز پیش به عنوان مدیرعامل این باشگاه توسط محمدرضا زنوری انتخاب شد، نتوانست برف تبریز را ببیند و خیلی زود از مسندش کنار رفت. او یکی از مدیران فوتبالی است که از زمانی که زنوزی مالکیت تراکتور را برعهده گرفته، نتوانسته مدت طولانی در سمتش باقی بماند و سرنوشت او نیز مانند افرادی، چون صادق درودگر و ایوب بهتاج رقم خورده است.

سال ۹۷ و زمانی که زنوزی مالکیت تراکتور را از سپاه عاشورا خرید، عباس الیاسی را به عنوان مدیرعامل منصوب کرد، اما الیاسی خیلی علاقه‌ای به این سمت نداشت و ترجیح داد تنها به عنوان رییس هیات مدیره باشگاه تراکتور به کارش ادامه دهد و این مسوولیت را برعهده دیگر مدیران ورزشی فعال در کشور بسپارد. تراکتور بعد از الیاسی، ۳ مدیرعامل دیگر در سال ۹۷ عوض کرد و هیچ‌کدام از این مدیران ورزشی نتوانستند بیشتر از ۳ ماه در این باشگاه دوام بیاورند. ابتدا درودگر، سپس علیرضا اسدی و بعد از او نیز ایوب ابتهاج به عنوان مدیرعامل تراکتور انتخاب شدند و خیلی زود از پشت میز ریاست کنار رفتند.
در اواخر سال ۹۷ و تا پایان لیگ هجدهم، این الیاسی بود که موقتا کار را برعهده و گرفت و پس از او و در سال ۹۸، زنوزی تصمیم گرفت با مدیری کارکند که سابقه کار با او را در دیگر شرکت‌هایش داشته است؛ به این ترتیب مالک تراکتور غلامرضا صادقیان را به عنوان مدیرعامل این باشگاه منصوب کرد. سابقه همکاری او و زنوزی باعث شد تا این مدیر غیرورزشی نزدیک به یک سال در تراکتور دوام بیاورد، اما اشتباه‌های متعدد او، صدای هواداران را در آورد تا زنوزی مجبور به کنار گذاشتن او و انتخاب علیرضا سهرابی به عنوان مدیرعامل شود. سهرابی که معاون صادقیان به شمار می‌رفت، از اواسط فصل پیش تا پایان فصل مدیریت تراکتور را برعهده داشت، اما او نیز نتوانست خیلی خوب، مشکلاتی که صادقیان به وجود آورده را برطرف کند که نمونه آن، از دست دادن ستاره‌های این تیم در فصل نقل و انتقالات، جذب نکردن بازیکنان سرشناس جایگزین و هم‌چنین شکست خوردن در چند پرونده بازیکنان خارجی این تیم بود.

این مشکلات باعث شد تا زنوزی باز هم رو به مدیری بیاورد که سرد و گرم فوتبال را چشیده است و محمد علیپور، مدیرعامل پیشین نفت را به عنوان مدیرعامل جدید تراکتور منصوب کرد، اما این مدیر فوتبالی هم تنها یک ماه و نیم در تبریز دوام آورد و استعفا داد. معلوم نیست آیا مشکلات مدیران ورزشی که در تراکتور، پشت میز ریاست می‌نشینند واقعا شخصی است یا آن‌ها نمی‌توانند با زنوزی کار کنند. هر چه که هست تراکتور و زنوزی دنبال مدیری هستند که نظر مستقل نداشته باشد و تنها کار‌های مالک متمول تراکتور را در غیاب او انجام دهند. باید دید بالاخره تراکتور چنین مدیر ورزشی پیدا خواهد کرد یا باز هم زنوزی مجبور به انتخاب مدیری غیر ورزشی می‌شود.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->