نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | لزوم تحول در نظام بیمه سلامت مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴) درخواست وزیر آموزش و پرورش از اعضای مجلس برای رفع مشکلات تبدیل وضعیت معلمان جریمه ۵۹۰ میلیارد ریالی یک شرکت تجاری در مشهد + جزئیات سارق، موبایل دزدی را به کلانتری خواجه ربیع مشهد فرستاد! معاون وزیر آموزش و پرورش هشدار داد: برخورد جدی با هرگونه هنجارشکنی در مدارس غیردولتی اجرای طرح هوشمندسازی بیمارستان‌های کشور از مشهد | اسناد کاغذی بیمه سلامت حذف می‌شود ۴ ماسک خانگی برای درمان خشکی پوست در پاییز افزودن سبزیجات و کنجد به نان ممنوع شد خطرناک‌ترین روش نگهداری سیر که می‌تواند مرگبار باشد! ایران، رکورددار تجویز و مصرف دارو در دنیا | عوارض مصرف بی‌رویه دارو هشدار درباره عرضه غیرقانونی قرص برنج در عطاری‌ها اولین واکنش پژمان جمشیدی به اتهام تجاوز و فرار از کشور هوش مصنوعی خطر بیماری قلبی را با اعداد نمایش می‌دهد پرتودرمانی می‌تواند اختلال ضربان قلب را درمان کند واژگونی خودرو در محور نیشابور به مشهد یک فوتی برجای گذاشت (۶ آبان ۱۴۰۴) خسروپناه: منتظر پیشنهاد‌های بهزیستی برای حمایت از معلولان هستیم کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوای خراسان رضوی برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با ۴ سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند
سرخط خبرها

هتل‌های مشهد مجوز ارائه خدمات به میهمانان غیرمقیم را ندارند

  • کد خبر: ۴۹۹۴۰
  • ۲۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۹
هتل‌های مشهد مجوز ارائه خدمات به میهمانان غیرمقیم را ندارند
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی از نبود مجوز ارائه خدمات رستورانی و کافی‌شاپی در هتل‌های مشهد، به‌جز به میهمانان مقیم هتل خبر داد.
گروه جامعه شهرآرانیوز | معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی از نبود مجوز ارائه خدمات رستورانی و کافی‌شاپی در هتل‌های مشهد، به‌جز به میهمانان مقیم هتل خبر داد.

یوسف بیدخوری با اشاره به آخرین تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی‌بر تعطیلی گسترده و دوهفته‌ای مشاغل گوناگون در ایران گفت: این محدودیت‌ها شامل تأسیسات گردشگری نمی‌شود و واحد‌های اقامتی می‌توانند به پذیرش مسافر و ارائه خدمات هتلی اقدام کنند.

وی ادامه داد: البته اکنون و از آنجا که بازبودن واحد‌های اقامتی توجیه اقتصادی لازم را ندارد، تقریبا سه‌چهارم این واحد‌ها در مشهد تعطیل یا نیمه‌تعطیل هستند و مجموعه‌هایی هم که فعالیت می‌کنند، با پروتکل‌های شدید بهداشتی به کار خود ادامه می‌دهند.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی افزود: به‌لحاظ ایمنی و بهداشت سفر، تردد‌های جاده‌ای و شهری با خودرو شخصی بهتر از هواپیما، قطار و اتوبوس است، اما در چنین تصمیماتی، همه تابع مقررات اعلام‌شده ستاد ملی مقابله با کرونا خواهیم بود.

بیدخوری درباره ارائه خدمات کافی‌شاپی در برخی هتل‌های ۴ و ۵ ستاره در مشهد پس از ساعت ۱۸ عصر تصریح کرد: با اینکه هیچ محدودیتی برای تأسیسات گردشگری پس از پایان ساعت مقرر اعلام نشده است، هتل‌های مشهد اجازه ارائه خدمات به میهمانانی که در هتل ساکن نیستند را ندارند و در صورت مشاهده، تذکر لازم به مدیر هتل ابلاغ خواهد شد. اما درباره برپایی تجمعات و همایش‌ها در سالن‌های هتل‌های معتبر مشهد، طبق ضوابط ستاد ملی، همه فعالیت‌های جاری تعطیل شده است.

وی درباره آخرین برآورد خسارت به تأسیسات گردشگری تا پایان مهرماه امسال گفت: طبق آخرین بررسی‌های ما، از ابتدای شیوع کرونا تاکنون، بیش از ۲۸ هزار و ۵۴۳ میلیارد ریال خسارت به صنعت گردشگری خراسان رضوی تحمیل شده است که با ارائه تسهیلات ویژه کرونا، بخشی از آن را می‌توانیم جبران کنیم.

بیدخوری درباره اینکه چه مقدار از تسهیلات کرونایی ویژه فعالان گردشگری خراسان رضوی تاکنون پرداخت شده است، بیان کرد: در مرحله اول تسهیلات ویژه فعالان گردشگری، ظرفیت اعلام‌شده ما به وزارت میراث ۳۰۰ میلیارد تومان بوده است که براساس تعداد متقاضیان، ۱۰۹ میلیارد تومان در سامانه دریافت تسهیلات ثبت شده است و تاکنون ۷۰ میلیارد تومان از این تسهیلات پرداخت و باقی آن نیز درحال انجام تشریفات نهایی و پرداخت به متقاضیان است. سایر فعالانی که تاکنون برای دریافت این تسهیلات اقدام نکرده‌اند، همچنان می‌توانند با مراجعه به سامانه کارا و ثبت مشخصات خود اقدام کنند که پس از دریافت تأییدیه لازم معاونت گردشگری، بانک‌ها زمینه پرداخت تسهیلات را فراهم خواهند کرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->