یک کافه قلیان زیرزمینی در مشهد پلمب شد (۹ دی ۱۴۰۳) اعمال قانون بیش از ۵ هزار تخلف پلاک مخدوش در مشهد طی ۹ ماه نخست ۱۴۰۳ | افزایش ۵ درصدی جرائم پلاک مخدوش پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۹ دی ۱۴۰۳) | کاهش دما درپی نفوذ سامانه بارشی از سه‌شنبه درباره عوامل مؤثر بر بحران میان‌سالی و مدیریت این دوره خاص از زندگی | میان‌سالی بحران است؟ اختصاص حدود ۳۲ هزار واکسن آنفلوانزا به علوم پزشکی مشهد مبلغ افزایش حقوق بازنشستگان در دی ۱۴۰۳ اعلام شد پلمب ۹۸۱ واحد صنفی مشاور املاک غیرمجاز در مشهد (۹ دی ۱۴۰۳) سانحه هوایی، این بار در کانادا | فرود سخت هواپیمای کانادایی روی باند + فیلم رئیس پلیس راهور مشهد: افزایش جریمه‌ها در کاهش تصادفات اثربخش نبود قتل دلخراش زن معلول توسط دامادش! | داستان عجیب زندگی قاتل و مقتول باوجود تحریم‌ها، اقلام موردنیاز بیماران پروانه‌ای تا ۶ ماه تأمین و ذخیره شد سقط جنین و سندرمی که گریبان مادر را می‌گیرد! توضیح مهم حوزه سخنگوی قوه قضاییه درمورد جامعه نابینایان کشور نهضت سوادآموزی دیگر به آموزش خواندن و نوشتن محدود نمی‌شود | الفبای باسوادی با روش‌های جدید مجوز استخدام ۱۲ هزار پرستار در نظام سلامت صادر شد + جزئیات پرایدی که راز یک باند سرقت را برملا کرد پله‌نوردی برای چه کسانی ضرر دارد؟ قتل مرد جوان با ۴۴ ضربه چاقو به خاطر ۷۰۰ میلیون تومان بدهی مسئولیت آموزش و پرورش در قبال سلامت دندان دانش‌آموزان چیست؟ پشت پرده بازار سیاه دارو‌های شیمی‌درمانی پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور (۹ دی ۱۴۰۳) مرگ ۲ سرنشین موتورسیکلت در تصادف با خودرو در تربت جام خراسان رضوی ویدئو| تصاویری از محل وقوع حادثه تروریستی در بندرلنگه (۸ دی ۱۴۰۳) روند صعودی شیوع آنفلوانزا کودکان در مشهد | افزایش ۵ درصدی نسبت به هفته گذشته + فیلم محکومیت با پابند مهدی یراحی پایان یافت (۸ دی ۱۴۰۳) مرگ ۷ نفر بر اثر گازگرفتگی در تهران عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان
سرخط خبرها

اسرار سرآشپز‌های بزرگ در آشپزخانه شما

  • کد خبر: ۵۰۲۹۴
  • ۱۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۵
اسرار سرآشپز‌های بزرگ در آشپزخانه شما
اگر اهل غذا‌های بازاری و رستورانی باشید، متوجه یک تفاوت مهم بین این غذا‌ها با غذا‌هایی که در خانه درست می‌کنید شده اید: استفاده از همان مواد با کیفیتی شاید بهتر. این همان راز سرآشپز‌های بزرگ است که دستپختشان را از دیگران متمایز می‌کند.
امیر مقدم | شهرآرانیوز؛ اگر اهل غذا‌های بازاری و رستورانی باشید، متوجه یک تفاوت مهم بین این غذا‌ها با غذا‌هایی که در خانه درست می‌کنید شده اید: استفاده از همان مواد با کیفیتی شاید بهتر. این همان راز سرآشپز‌های بزرگ است که دستپختشان را از دیگران متمایز می‌کند. در «مقرون به صرفه» این هفته می‌خواهیم این راز را با شما در میان بگذاریم: ادویه ها.
 
ادویه‌ها پرکاربردترین چاشنی‌هایی هستند که روزانه در تهیه هر نوع خورش، برنج، خوراک و کباب از آن‌ها استفاده می‌کنیم و به غذا‌های ما عطر و بو و طعم می‌دهند، ادویه‌های ساده و ترکیبی که می‌توان با کیفیت بهتر و هزینه کمتر آن‌ها را در خانه تهیه و استفاده کرد. ادویه‌های بسته بندی شده و بازاری هم قیمت زیادی دارند و هم از زمان تولید آن‌ها مدتی طولانی گذشته است. برای همین، عطر و طعمی را که باید ندارند.

 

ادویه‌های ساده

به جای اینکه ادویه‌های ساده‌ای مانند فلفل، زردچوبه، دارچین و زنجبیل را پودرشده و آماده و با قیمت زیاد بخرید، آن‌ها را سالم از عطاری‌های عمده فروش بخرید و در خانه آسیاب کنید. به این ترتیب، قبل از پودرکردن، می‌توانید آن‌ها را از گردوغبار و آشغال هم تمیز کنید.
 
ادویه‌هایی مانند زردچوبه را هم برای اینکه کیفیتشان بهتر از نوع بازاری شان شود، بعد از خرید باید آبکشی کرد تا گردوغبار آن‌ها از بین برود. هم چنین باید پس از خشک شدن، با مقدار بسیار کمی روغن سرتفت داد تا به اصطلاح بوی آن درآید. سپس آن‌ها را خرد و آسیابشان کرد.
 
نکته: بسیاری از عطاری‌ها آسیاب‌های صنعتی دارند و ادویه‌های خریداری شده را برای مشتریان خود رایگان آسیاب می‌کنند. اگر برای آسیاب کردن ادویه‌ها در منزل مشکلی دارید، آن‌ها را به همان فروشگاهی که ادویه‌ها را از آنجا خریداری کرده اید بسپارید.
 
 
نکته: برای حفظ عطر و طعم ادویه‌ها بهتر است آن‌ها را به اندازه نیاز ماهیانه خود پودر کنید.
 
نکته: ادویه‌ها را پس از خردشدن باید در ظروف شیشه‌ای و دربسته و در جایی خشک و خنک نگهداری کنید تا کیفیتشان برای یک سال آینده حفظ شود.

 
 

ادویه‌های ترکیبی

استفاده از ادویه‌های ترکیبی همان رازی هستند که گفتیم سرآشپز‌های بزرگ را از دیگران متفاوت می‌کنند. اغلب برای تهیه هر غذایی، از نوع خاصی از این ادویه‌ها استفاده می‌شود. با وجود این، ترکیب اصلی بیشتر آن‌ها شامل چند نوع ادویه خاص است که شما می‌توانید مقدار مناسبی از آن‌ها را درخانه تهیه و برای هر غذایی جداگانه ترکیب کنید: فلفل قرمز، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، دارچین، زنجبیل، پودر سیر، تخم گشنیز، آویشن یا نعناع، گلپر، زیره، جوزهندی و میخک. بیشتر این ادویه‌ها دارای طبیعتی گرم و خشک و بادبر و ضدنفخ هستند. در ادامه با چند نوع ادویه ترکیبی معروف آشنا می‌شویم.
 
 

ادویه آبگوشتی

برای اینکه طعم و عطر آبگوشتتان را متفاوت کنید، مقدار‌های برابری از فلفل سیاه، بادیان، پودر میخک، جوز هندی و دارچین را پودر و با هم ترکیب کنید.
 
 

ادویه ترشی

مقدار‌های برابری از زردچوبه، ادویه کاری، زیره سیاه و سبز ساییده، تخم گشنیز، سیاهدانه، گلپر و نعناع خشک را پودر و با هم ترکیب کنید و درون انواع ترشی به خصوص لیته بریزید.
 
 

ادویه خورشی

یک قاشق مرباخوری از هر ۲ نوع فلفل سیاه و قرمز را با هم مخلوط کنید. سپس یک قاشق غذاخوری تخم گشنیز ساییده، زردچوبه، دارچین و زیره را هم مخلوط و به آن‌ها اضافه کنید تا ادویه خورشی تان کامل شود.
 
 

ادویه پلویی

یک قاشق غذاخوری از هرکدام از این ادویه ها: تخم گشنیز، دارچین، زیره و جوزهندی را با نصف قاشق غذاخوری میخک بسایید و با هم مخلوط کنید. سپس آن‌ها را با یک قاشق غذاخوری زنجبیلی که از قبل رنده کرده اید ترکیب کنید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->