سفر سردار به سوئیس راسل فاتح گرندپری سنگاپور شد ترکیب استقلال مقابل چادرملو مشخص شد | رودست ساپینتو به حریف مسئله مصطفی و منتظر محمد! پخش زنده بازی چادرملو و استقلال (۱۳ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تراژدی در فوتسال عراق حکم ۶۱ میلیاردی واسعی برای فولاد پخش زنده بازی سویا و بارسلونا (۱۳ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پول می‌دهیم، اعصاب خراب می‌خریم! روی جدید مدیرعامل بانک شهر؛ ضرورت بازنگری در ساختار مدیریتی پرسپولیس حمایت تاجرنیا از کادر فنی استقلال اولین مدال تاریخ والیبال بانوان ایران، طلایی بود شروع خوب حسین‌خانزاده در ایتالیا باشگاه استقلال مذاکره با مجیدی را تکذیب کرد مدیرعامل بانک شهر: قدرت برکناری درویش را داریم! + فیلم مسیر اشتباه حسینی از استقلال تا سپاهان| تیم ملی را هم از دست داد ستاره خارجی چادرملو مقابل استقلال غایب است پورموسوی جایگزین شجاعی شد خیبر آخرین شانس هاشمیان است شروع داستان تکراری بیانیه‌نویسی | باشگاه تراکتور: داوری در اختیار تیم‌های خاص است!
سرخط خبرها

بیانیه باشگاه استقلال: عکاس فولاد در ماجرای کارت به کارت محروم شده بود

  • کد خبر: ۵۰۳۵۷
  • ۰۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۲
بیانیه باشگاه استقلال: عکاس فولاد در ماجرای کارت به کارت محروم شده بود
باشگاه استقلال به دنبال وقایعی که در اهواز رخ داد بیانیه ای صادر و در این بیانیه به عکاس باشگاه فولاد اشاره کرد که در ماجرای قدیمی کارت به کارت محروم شده بود.

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، باشگاه استقلال در واکنش به وقایع اهواز این بیانیه را صادر کرد:« تجربه بازی قبلی دو تیم استقلال و فولاد و تکرار برخی حوادث هم در نوع خود جالب است. از همان آغاز مصاف استقلال و فولاد، نیمکت‌نشینان تیم فولاد به صورت کاملا هماهنگ به سمت داور و نیمکت تیم استقلال هجوم می‌آوردند و با فریاد زدن، فحاشی و ایجاد تنش، به دنبال اهداف دیگری بودند. حتی کار به جایی رسید که در دقیقه ۲۰، سرمربی فولاد خطاب به نیمکت تیمش گفت که اگر بلد نیستید سر و صدا کنید، بروید روی سکوها بنشینید! در حالی‌که ناظر بازی و داور چهارم شاهد این مسائل بودند، واکنش جالبی از خود نشان دادند. آن‌ها تنها به سمت نیمکت تیم استقلال می‌آمدند و می‌گفتند که می‌دانیم حق با شماست ولی خواهشا شما چیزی نگویید تا مشکلی ایجاد نشود!

استارت درگیری‌های اواخر بازی زمانی بود که محمود فکری در «کول‌بریک» نیمه دوم در حال بیان نکات فنی به بازیکنانش بود که مسعود اکبری عکاس تیم فولاد به آرامی نزدیک حلقه استقلالی‌ها شد تا به نوعی استراق سمع کند. در این میان ارسلان مطهری متوجه حضور او شد و در ادامه و پس از اعتراض محمود فکری و سایر نیمکت‌نشینان استقلال به این عکاس، او به سمت نیمکت تیمش دوان دوان فرار کرد و در طول فرارش به سرمربی استقلال فحاشی کرد که متعاقب آن توسط ناظر بازی از زمین اخراج شد. جالب است که به یاد آوریم این عکاس پیش‌تر در ماجرای معروف به کارت به کارت محروم شده بود.

کافی است نگاهی به بازی‌های فولاد کنیم تا متوجه شویم در هر بازی یک نفر از نیمکت این تیم اخراج می‌شود. ظاهرا این موضوع به یک تاکتیک برای تیم فولاد تبدیل شده است. از طرفی جالب است که تیم فولاد هفته قبل هم از داوری سود برد و در این بازی هم نیمکت‌نشینان این تیم از ثانیه آغازین در پی تحت تاثیر قرار دادن داور بودند. با اینکه حمید رجبی، مربی تیم فولاد، با اعلام سازمان لیگ در این بازی محروم بود اما این مربی روز گذشته در مصاف با استقلال روی نیمکت تیمش نشسته بود که این امر با اعتراض مسئولان استقلال همراه بود اما مسئولان برگزاری بازی اعلام کردند محرومیت رجبی شش ماه تعلیق شده است!در اواخر مصاف استقلال و فولاد، فحاشی شدید حسین کعبی به مسعود ریگی و تلاش او برای آسیب زدن جسمی به این بازیکن بی‌حاشیه درست است که با کارت قرمز همراه شد اما مشخص نیست چرا داور به غلامی و ریگی کارت زرد نشان داد؟»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->