جریمه سنگین در انتظار باشگاه پرسپولیس| محتوای غیراخلاقی دردسرساز شد توضیحات سخنگوی فدراسیون فوتبال درباره آخرین وضعیت میزبان دربی استقلال و پرسپولیس+ فیلم ماجرای پخش ویدئوی فحاشی هواداران پرسپولیس به استقلال چه بود؟+ فیلم نتیجه بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان در لیگ برتر(۱۶ آبان ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| شروع طوفانی اوسمار ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان در لیگ برتر(۱۶ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان (۱۶ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین آیا شایعهٔ زندانی‌شدن ناهید کیانی در هتل مسابقات جهانی حقیقت داشت؟ + فیلم بازدید معاون باشگاه پرسپولیس از ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد| محل برگزاری دربی به زودی مشخص می‌شود ساپینتو نگران غیبت الحدادی در دربی ویدئو | تسلیت بازیکنان تیم ملی والیبال ایران برای صابر کاظمی فقید نیمکت‌نشینی جلالی به ۵۴۰ دقیقه رسید آدان، دروازه‌بان قطعی استقلال در دربی اوسمار: هواداران انتظار قهرمانی دارند، اما مسیر صاف نیست نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و افغانستان | تساوی ناامیدکننده! سلمانی و شکاری؛ لایی‌های گران سپاهان به پرسپولیس حردانی نتوانست ساپینتو را راضی کند| شب پراشتباه مقابل الوحدات ویدئو | گل دوم تیم ملی فوتسال ایران به افغانستان (۱۵ آبان ۱۴۰۴) مصدومیت منیر جدی نیست ویدئو | سلام نظامی فوتسالیست‌های ایران به سرود مقدس کشورمان پیش از دیدار با افغانستان (۱۵ آبان ۱۴۰۴) کری سنگین مسی برای رونالدو | هیچ‌چیزی با جام جهانی قابل مقایسه نیست!
سرخط خبرها

تکیه امیر ‌قلعه‌نویی و گل‌گهر سیرجان بر صدر

  • کد خبر: ۵۰۹۴۶
  • ۰۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۴
تکیه امیر ‌قلعه‌نویی و گل‌گهر سیرجان بر صدر
با پایان رقابت‌های هفته سوم لیگ برتر، گل‌گهر کماکان صدرنشین جدول است
به گزارش شهرآرانیوز؛ هفته سوم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر ایران عصر دیروز با یک مسابقه به پایان رسید. تیم‌های تراکتور و سپاهان که قرار بود عصر پنجشنبه در ورزشگاه یادگار امام، مقابل هم قرار بگیرند، به‌خاطر وضعیت جوی با ۲۴ ساعت تأخیر به‌مصاف هم رفتند. در پایان این بازی، نماینده اصفهان موفق شد با یک گل برابر میزبان پرمدعایش به پیروزی برسد.

رکوردشکنی سپاهان بعد از ۴ سال

سپاهان که در ۴ سال اخیر موفق به کسب پیروزی مقابل تراکتور در تبریز نشده بود، دیروز موفق شد این کار را انجام دهد و برابر شاگردان منصوریان که طی ۲ هفته اخیر ۲ مساوی داشتند، به برتری دست پیدا کند. البته آخرین برد طلایی‌پوشان در تبریز در ورزشگاه اختصاصی باشگاه تراکتور اتفاق افتاده بود و آخرین مسابقه‌ای که سپاهان توانست سرخ‌پوشان آذربایجان را در ورزشگاه یادگار امام شکست دهد، آذرماه‌۹۲ بود که پس از ۷ سال مجددا توانست در این استادیوم به برد برسد.

صدر جدول در دستان قلعه‌نویی

شاگردان امیر قلعه‌نویی با اینکه در هفته سوم مقابل میهمان خود فولاد با نتیجه یک‌بر‌یک متوقف شدند، اما با توجه به نتایج به‌دست‌آمده در دیگر‌بازی‌ها به لطف همین یک‌امتیاز به صدرنشینی خود ادامه دادند. استقلال باوجود ارائه بازی نه‌چندان با‌کیفیت مقابل میهمان پایین‌جدولی‌اش، به لطف سوپر‌گل میلیچ به پیروزی رسید تا با ۶‌امتیاز بعد از گل‌گهر در رده دوم جدول قرار بگیرد تا هواداران این تیم همچنان به شروع خوب در فصل بیستم امیدوار باشند. تیم سایپا در خانه با حداقل اختلاف و با نتیجه ۱ بر ۰ میهمانش نساجی را شکست داد تا شاگردان ابراهیم صادقی نیز بعد از ۲ مساوی به اولین پیروزی برسند و با ۵‌امتیاز در رده چهارم قرار بگیرند.
 
نساجی نیز در این بازی نخستین شکست فصلش را متحمل شد تا همچنان با امتیازاتی که از یک پیروزی و یک مساوی که در ۲ هفته اول به دست آورده بود، چهارامتیازی بماند. سرخ‌پوشان تهران مثل هفته اول که خارج از خانه تن به مساوی بدون گل دادند، در هفته سوم مقابل میزبان خود نفت مسجد‌سلیمان با نتیجه بدون گل متوقف شدند تا با ۵‌امتیاز در رده پنجم قرار بگیرند.
 
پرسپولیس با اینکه در این فصل هنوز گل نخورده و با ۳ کلین‌شیت بهترین خط دفاعی را داراست، اما در فاز تهاجمی دچار ضعف بوده و در ۳ بازی تنها یک‌بار موفق به گل‌زنی شده که آن‌هم از روی نقطه پنالتی بوده است. مس رفسنجان و آلومینیوم اراک نیز در دیداری مهم در اراک تن به تساوی بدون گل دادند تا هر ۲ تیم برای اولین‌بار در لیگ برتر به امتیاز برسند. اما این نتیجه باعث شد تا این ۲ تیم به‌همراه ماشین‌سازی تیم‌های تک‌امتیازی بوده و در رده‌های چهاردهم تا شانزدهم جدول قرار داشته باشند. شهرخودرو بعد از یک پیروزی و یک شکست در هفته سوم به تساوی رسید و این نخستین نتیجه مساوی این تیم بود.
 
صنعت‌نفت که هفته دوم در تهران با گلی که از روی نقطه پنالتی دریافت کرد مغلوب پرسپولیس شده بود، در دومین بازی متوالی خارج‌از‌خانه‌اش توانست میزبانش شهر‌خودرو را متوقف کند تا با این تک‌امتیاز چهارامتیازی شود و فعلا در رده نهم جدول جای بگیرد. ذوب‌آهن مثل ۲ بازی گذشته‌اش در بازی سوم هم به مساوی رسید و مثل ۲ بازی قبلی ابتدا دروازه‌اش باز شد و سپس توانست نتیجه را جبران کند تا آن‌ها هم در پایان هفته سوم سه‌امتیازی شوند. میهمان این تیم، پیکان، نیز که سرانجام با مهدی تارتار به اصفهان رفت، با این نتیجه چهارامتیازی شد.

فقر مطلق گل‌زنی

در این ۸ بازی درمجموع ۹ گل به ثمر رسید که این نشان از فقر گل‌زنی در هفته سوم دارد. در این بازی‌ها هیچ تیمی نتوانست در یک بازی بیشتر از یک‌بار گل‌زنی کند و ۲ دیدار هم بدون رد‌و‌بدل‌شدن گل به پایان رسید. ۵ بازی از این ۸ بازی با نتیجه مساوی به اتمام رسید تا استقلال، سایپا و سپاهان تنها‌تیم‌های پیروز و ماشین‌سازی به‌همراه نساجی و تراکتور تنها‌تیم‌های شکست‌خورده باشند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->