مقام روس: غرب هرگز نمی‌تواند روسیه را به زانو درآورد حماس: برای کشف اجساد اسرای اسرائیلی تلاش می‌کنیم | به دنبال ازسرگیری جنگ نیستیم درگیری مرزی بین پاکستان و هند بالا گرفت (۴ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل مدعی ترور یک مسئول حزب‌الله لبنان شد + جزئیات (۴ آبان ۱۴۰۴) حزب الله: صبر ما محدود است | غافلگیری‌هایی در پیش است شیخ نعیم قاسم: ما خستگی ناپذیر هستیم | حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود لاوروف: زلنسکی تلاش برای آتش‌بس در اوکراین را وقت خریدن می‌داند عارف: مسئولان اختلافات را در تریبون‌ها مطرح نکنند شورش یهودیان افراطی در کرانه باختری | حمایت ارتش اسرائیل با سکوت ناو جنگی آمریکا نزدیک سواحل ونزوئلا پهلو گرفت + فیلم (۴ آبان ۱۴۰۴) احتمال قطع حقوق ارتش آمریکا وجود دارد تشدید حملات اسرائیل به لبنان همزمان با حضور فرستاده آمریکا اسرائیل، نیروهای ذخیره ارتش را فراخواند شهادت یک مامور پلیس در درگیری با افراد مسلح در زهک سیستان و بلوچستان (۴ آبان ۱۴۰۴) لهستان: ارتش روسیه آمادگی جنگی خود را حفظ کرده است | اوکراین تا دو یا سه سال دیگر می‌تواند بجنگد حادثه عملیاتی در مرز نوار غزه؛ ۱۲ نظامی صهیونیست زخمی شدند پزشکیان: نخستین جلسه استانی هیئت دولت، در خوزستان برگزار می‌شود جولانی راهی عربستان می‌شود (۴ آبان ۱۴۰۴) پهپاد اسرائیلی در لبنان سقوط کرد (۴ آبان ۱۴۰۴) حملات رژیم صهیونیستی به لبنان همزمان با حضور فرستاده آمریکا تشدید شد (۴ آبان ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی: کنترل امنیتی کامل بر نوار غزه را حفظ می‌کنیم چین توافق با آمریکا را اعلام کرد (۴ آبان ۱۴۰۴) انفجار مخازن سوخت در بصره ۴ کشته و ۲۰ زخمی برجای گذاشت (۴ آبان ۱۴۰۴) روسیه: آماده‌سازی مقدمات دیدار پوتین و ترامپ پیچیده است شهادت ۴۰ کودک در کرانه باختری از ابتدای سال ۲۰۲۵ میلادی وزیر خزانه داری آمریکا: نشست تجاری با چین عالی بود سردار نقدی: تجهیزات دفاعی ایران قدرتمندتر از جنگ ۱۲ روزه شده است
سرخط خبرها

رئیس جمهور: دشمن از نرسیدن به اهدافش برای توقف اقتصاد ایران عصبانی است

  • کد خبر: ۵۱۳۵۰
  • ۱۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۷
رئیس جمهور: دشمن از نرسیدن به اهدافش برای توقف اقتصاد ایران عصبانی است
رئیس جمهور گفت: تحریم‌های دشمن بدون آسیب و اخلال در اقتصاد کشور و زندگی و معیشت مردم نبوده، اما دشمن به هدف اصلی ترسیم‌شده برای تحریم‌ و جنگ اقتصادی که فروپاشی اقتصاد ایران بوده است، دست نیافت و با قدرت می‌توانیم اذعان کنیم که آثار تحریم‌ها خنثی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز - حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز سه‌شنبه در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت با تاکید بر اینکه این موفقیت بزرگ در سایه مقاومت و ایستادگی ملت ایران و سیاست‌ها و تدابیر اتخاذ شده به دست آمد، اظهار کرد: از جمله اهداف مهم دشمن در این جنگ اقتصادی بر هم زدن آرامش جامعه و امنیت خاطر مردم بوده اما دولت با همه سختی‌ها، تمامی تلاش خود را به کار گرفته تا مانع نا امنی روانی و جلوگیری از بی‌ثباتی فضای اقتصادی کشور شود.

 

رئیس جمهور گفت: آن‌ها که در طول دو و نیم سال اجرای سیاست ضد ایرانی فشار حداکثری نتوانستند به هدف متوقف کردن اقتصاد ایران برسند امروز از آرامش و روند بهبود در اقتصاد ایران عصبانی‌اند و می‌خواهند در این چند هفته امواج منفی به اقتصاد بفرستند.

 

روحانی تأکید کرد: مردم اطمینان دارند که مقاومت اقتصادی نتیجه داده و تحریم‌کنندگان ناچارند از راه خود برگردند به همین جهت پیش‌بینی‌ها نسبت به آینده مثبت شده و رفتارهای اقتصادی در بازارهای مختلف همین را نشان می‌دهد.

 

رئیس جمهور ایجاد نگرانی نسبت به آینده کشور و برهم زدن آرامش روانی مردم دقیقا بازی در میدان دشمن خواند و تصریح کرد: اگر چه این سختی‌ها و مشقات در دوره شیوع کرونا مسیر را برای دولت ناهموارتر می‌کرد اما نسبتا توانسته این موضوع را نیز خنثی کند و از این نظر همه می‌بایست مراقب اقدامات و اظهارات خود باشند که آرامش فضای اقتصادی کشور و امنیت خاطر مردم مورد خدشه قرار نگیرد.

 

در این جلسه مباحث مربوط به نهایی کردن قانون بودجه مطرح شد و رییس جمهور با اشاره به محورهای اصلی بودجه سال آینده کشور گفت: لایحه بودجه سال 1400، راه را برای تحرک کشور در مسیر پیشرفت و توسعه زیرساخت‌ها باز می‌کند.

 

روحانی اظهار کرد: حفظ و تقویت روند توسعه کشور و همزمان حمایت از قشرهای ضعیف مبنای اصلی تدوین بودجه در سال آینده بوده و با تلاش‌های صورت گرفته در سال جاری و ریل‌گذاری‌های انجام شده می‌توانیم افق پیش روی اقتصاد کشور و معیشت مردم را روشن تر و رو به بهبود ترسیم کنیم.

 

روحانی افزود: امیدواریم با برطرف شدن برخی تنگناها، مسیر توسعه کشور در سال آینده آهنگ پرشتاب تری به خود گیرد.

 

روحانی متکی نبودن به نفت در بودجه جاری سال آینده را از دیگر متغیرهای مثبت این بودجه برشمرد و گفت: دولت با محاسبات دقیق و با توجه به تجارب بدست آمده در فرایند مقابله با تحریم های سخت اقتصادی تحمیل شده به کشور، برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام داده  که این امر دستاورد بزرگی است.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->