توزیع شیر در مدارس مشهد به آخر خط رسید آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (سه‌شنبه، ۷ اسفند ۱۴۰۳)  تعطیل است؟ تعطیلی مراکز گردشگری و بوم‌گردی مشهد و خراسان رضوی تا اطلاع ثانوی | ستاد بحران استانداری خراسان رضوی: در آماده‌باش کامل هستیم (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) | مشهد برفی می‌شود شناسایی ۱۱۲۰ مبتلا به تب دنگی از ابتدای سال | ثبت ۵ مورد ابتلا به چیکونگونیا (۶ اسفند ۱۴۰۳) چرا بیمه ها زیر بار هزینه داروهای مکمل نمی روند؟ | مکمل های بی صاحب! آیا شمع‌های معطر برای سلامتی ضرر دارند؟ حمله مرگبار سگ‌های ولگرد به دختربچه ۹ساله در روسیه هشدار جدید محققان؛ اصرار به کودک برای خوردن تمام غذای بشقابش راه‌حل پیشنهادی آموزش و پرورش برای حل مشکل سربازی معلمان بازی پزشکان تقلبی با جان مردم | شناسایی ۸۹ مداخله‌گر سلامت در سال ۱۴۰۳ لغزندگی برخی جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش برف و باران (۶ اسفند ۱۴۰۳) رازگشایی از قتل مرد زندانی به دست قاتلان اجاره‌ای ماجرای عجیب سرقت‌های باند دختران لاغر در مشهد کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

اطلاعیه بهزیستی درباره خودکشی دختر ۱۵ساله در یکی از خانه‌های سلامت مشهد

  • کد خبر: ۵۱۴۷۴
  • ۱۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۱
اطلاعیه بهزیستی درباره خودکشی دختر ۱۵ساله در یکی از خانه‌های سلامت مشهد
درپی خودکشی (س.د) دختر نوجوان ۱۵ ساله در یکی از مراکز تابعه سازمان بهزیستی در شهر مشهد، روابط عمومی سازمان بهزیستی کشور اطلاعیه‌ای را جهت تنویر افکار عمومی صادر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در این اطلاعیه آمده است:

 

« ضمن اظهار تألم و تأسف فراوان از رخداد پیش آمده، جهت تنویر افکار عمومی مواردی را به طور خلاصه به استحضار می‏‌رساند:

 

۱- این دختر بی‏گناه که به دلیل مشکلات عدیده خانوادگی از جمله زندانی بودن پدر، اعتیاد شدید مادر و احساس ناامنی در خانه ۶ ماه قبل اقدام به فرار از منزل نمود، به دلیل نداشتن سرپناهی برای اقامت و ماندن در پارک توسط نیروی انتظامی شناسایی و به مرجع قضائی معرفی شده و مرجع یاد شده دستور نگهداری او در بهزیستی را صادر می ‏نماید. 

 

۲- بهزیستی پس از دریافت دستور قضایی وی را در خانه سلامت که مرکزی تخصصی جهت نگهداری و ساماندهی دختران در معرض آسیب اجتماعی می‌باشد، پذیرش نموده و همزمان با انجام اقدامات مددکاری برای خانواده متوجه می ‏شود که او خواهر و برادر کوچکتری دارد که همچنان در همان خانه و در معرض آسیب قرار دارند. بر این اساس برای پیشگیری از آسیب به کودکان، پس از دریافت حکم قضایی آنها را نیز به مراکز نگهداری کودکان بی‏‌سرپرست تحت نظارت سازمان منتقل می‏‌کند. 

 

۳- نامبرده متأسفانه به دلیل وارد شدن آسیب‏‌های روحی و روانی شدید در خانه، دچار افسردگی و اختلالات مختلف روانی شده بود و لذا در طول مدت اقامت در مرکز بهزیستی همواره تحت نظارت روانشناس و روانپزشک بود و تلاش شد تا با انجام درمان‌های داروئی و ارائه خدمات تخصصی روانشناختی به شرایط طبیعی باز گردد. 

 

۴- در خانه ‌های سلامت بهزیستی جهت جلوگیری از آسیب مددجویان به خود یا به دیگری، همواره مربیان و مددکاران سازمان در کنار آنان حضور داشته و علاوه‌بر آن دوربین‏‌های مدار بسته‌‏ای نیز جهت مراقبت بیشتر نصب شده است و تنها جایی که به دلیل لزوم حفظ حریم خصوصی افراد در آن دوربین نصب نشده است حمام و سرویس بهداشتی است. 

 

۵- متأسفانه ایشان با آگاهی از موضوع فوق در روز حادثه با رفتاری کاملاً طبیعی به سرویس بهداشتی رفته و در همان جا اقدام به حلق آویز کردن خود نموده و از آن‌جایی که جهت حفاظت از جان مددجویان این مراکز هیچ‌گونه طناب یا اشیاء برنده در دسترس آنان نمی‌باشد، او برای این کار از شال سرخود استفاده نموده است. 

 

۶- با طولانی‌شدن غیبت (س.د)، حاضرین در مرکز به موضوع مشکوک شده و با مراجعه به سرویس بهداشتی با صحنه هولناک حلق آویز شدن دختر نوجوان روبه‌رو می‌‏شوند که بلافاصله او را پایین آورده و سعی در احیای او می‏‌کنند و همزمان با اورژانس ۱۱۵ تماس گرفته که اورژانس هم بلافاصله در مرکز حاضر شده و تکنیسین‌های متخصص آن اقدام به انجام عملیات احیای قلبی - ریوی می‌کنند که متأسفانه موفقیت‌آمیز نبوده است. 

 

۷- به محض گزارش این موضوع از سوی بهزیستی استان به سازمان بهزیستی کشور همزمان یک تیم تخصصی کارشناسی و یک تیم خبره مدیریتی به استان اعزام شده و به بررسی علل و عوامل این اتفاق ناگوار پرداخته و همچنان در استان حضور دارند. 

 

۸- اکنون سازمان در انتظار اتمام بررسی‌های تخصصی و دریافت گزارش تیم‏‌های اعزامی است تا براساس آن و به قید فوریت تصمیمات لازم را اتخاذ نماید. بدون شک در صورتی که مشخص شود که قصور یا تقصیری در این خصوص صورت گرفته، برخوردی قاطع و بدون هیچ اغماضی با مقصرین احتمالی صورت خواهد گرفت».

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->