دومین عرضه‌اولیه این هفته اعلام شد | چهارشنبه (۸ اسفند ۱۴۰۳) منتظر عرضه‌اولیه «آلومینا» باشید + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات در تره‌بار مشهد اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) | گوجه‌فرنگی و بادمجان چند؟ سهم افزایش حقوق کارگران در تورم کمتر از ۱۳درصد است کدام قطعات سکه در حراج‌ها طرفدار بیشتری دارد؟ (۶ اسفند ۱۴۰۳) قیمت تمام‌شده ساخت مسکن به ۲۵ میلیون تومان رسید (اسفند ۱۴۰۳) مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۳) بورس فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره‌بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است کشف بیش از ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها باوجود تلاش دولت برای کنترل نرخ تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

توافق اوپک پلاس بر سر افزایش تدریجی تولید نفت در سال ۲۰۲۱ + فیلم

  • کد خبر: ۵۱۶۰۳
  • ۱۳ آذر ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۰
توافق اوپک پلاس بر سر افزایش تدریجی تولید نفت در سال ۲۰۲۱ + فیلم
کاهش تولید نفت اعضای اوپک پلاس در اولین ماه سال ۲۰۲۱ میلادی ۷.۲ میلیون بشکه خواهد بود که نشان دهنده افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت این کشور‌ها است. این در حالی است که بر اساس توافق اولیه در بهار سال جاری، کاهش تولید از ابتدای سال ۲۰۲۱ باید به ۵.۷ میلیون بشکه در روز می‌رسید.
به گزارش شهرآرانیوز، سرانجام بعد از کش و قوس‌های فراوان، اعضای اوپک پلاس به اجماع رسیدند تا سطح توافق کاهش تولید را بر روی ۷.۲ میلیون بشکه حفظ کنند.

این عدد ۵۰۰ هزار بشکه از توافق فعلی کاهش تولید، نفت بیشتری وارد بازار می‌کند، اما نسبت به توافق اولیه سبب می‌شود تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه در روز نفت کمتری به بازار تزریق شود.

بر اساس توافق اولیه در اوریل سال ۲۰۲۰ (اردیبهشت سال جاری) قرار بود تا سطح توافق کاهش تولید در ابتدای سال ۲۰۲۱ به ۵.۷ میلیون بشکه در روز برسد، اما به دلیل شکننده بودن بازار اوپک و غیر اوپک تصمیم گرفتند تا سطح فعلی عرضه را با کاهشی ۵۰۰ هزار بشکه‌ای برای ژانویه ۲۰۲۱ حفظ کنند و بعد از آن با بررسی بازار، درباره ماه‌های بعدی تصمیم گیری شود.

بر این اساس وزیران عضو اوپک پلاس هر ماه درباره میزان کاهش تولید برای ماه بعد تصمیم می‌گیرند.

با این اقدام عرضه در بازار نفت به میزان ۱.۵ میلیون بشکه در مقایسه با انتظارات کاهش پیدا می‌کند و این امر می‌تواند در کنار موفقیت در ساخت واکسن کرونا باعث افزایش قیمت نفت شده و توازن عرضه و تقاضا در بازار نفت حفظ خواهد شد.

در این نشست همچنین به وزیر جدید انرژی روسیه خوشآمد گویی شد و بر تعهد ادامه دار کشور‌های اوپک پلاس برای ثبات در بازار و تامین منافع مشترک تاکید شد.

با توجه به تصمیم که در ۱۲ اوریل ۲۰۲۰ برای کاهش تولید و تصمیماتی که در ۶ ژوین ۲۰۲۰ یاداوری شد، از عملکرد و پایبندی مثبت کاهش عرضه استقبال شد.

با نگاه به آینده در این دیدار تاکید شد که حیاتی است تولیدکنندگان با هدف ثبات در بازار به تعهدات خود متعهد بمانند.

با توجه به بنیاد‌های بازار نفت در ۲۰۲۱ سطح تعهد فعلی که تصمیم ان در اوریل ۲۰۲۰ گرفته شد حفظ شود و تولید تدریجی اضافه شود.

برای ژانویه تولید ۵۰۰ هزار بشکه افزایش پیدا می‌کند و در ماه‌های بعد دیدار‌های وزارتی اوپک پلاس برای تعیین تولید برگزار می‌شود.

افزایش البته در ماه‌های بعد ۵۰۰ هزار بشکه نخواهد بود.
 
 
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->