مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟
سرخط خبرها

درخواست وزیر کشور از سازمان برنامه و بودجه برای جبران خسارت سیل در خوزستان

  • کد خبر: ۵۱۹۵۹
  • ۱۷ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۸
درخواست وزیر کشور از سازمان برنامه و بودجه برای جبران خسارت سیل در خوزستان
سخنگوی وزارت کشور از درخواست این وزارتخانه از سازمان برنامه و بودجه برای جبران سیل استان خوزستان خبر داد و تاکید کرد: زیرساخت‌های مدیریت بحران در خوزستان باید تقویت شود.

به گزارش شهرآرانیوز - سید سلمان سامانی با اشاره به نامه وزیر کشور به رییس سازمان برنامه و بودجه به منظور جبران خسارت سیل چند روز اخیر استان خوزستان، گفت: نظر به اینکه بر اثر وقوع سیل اخیر در شهرستان‌های استان خوزستان خسارات قابل توجهی به اماکن مسکونی وارد شده است، با توجه به بررسی‌های به عمل آمده از سازمان برنامه و بودجه خواسته شد به استناد ماده ۲۸ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت به منظور جبران خسارات ناشی از حادثه مزبور، نسبت به طرح و اختصاص ۲ هزار و ۳۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال اعتبار هزینه‌ای و تضمین پرداخت مابه التفاوت سود و کارمزد تسهیلات بانکی به مبلغ ۴ هزار میلیارد ریال و بازپرداخت ۱۵ ساله به شرح جدول اعلام شده اقدامات لازم را انجام دهد.

 

سخنگوی وزارت کشور افزود:‌ سازمان برنامه و بودجه این مبلغ را پس از تصویب در اختیار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قرار دهد تا با رعایت ضوابط و مقررات و نظارت سازمان مدیریت بحران کشور هزینه شود.

 

وی تصریح کرد: وزیر کشور همچنین با توجه به وقوع بارندگی‌های شدید در استان خوزستان و آب‌گرفتگی های مکرر معابر و منازل مسکونی در سنوات گذشته و با توجه به اهمیت تقویت زیرساخت‌های مدیریت بحران به منظور افزایش سطح آمادگی و توان مقابله دستگاه‌های اجرایی استان، از سازمان برنامه و بودجه خواسته است نسبت به طرح و اختصاص مبلغ ۲۴۰ میلیارد ریال اعتبار تملک دارایی های سرمایه ای جهت تأمین تجهیزات تخلیه آب تامین ۸۰ عدد پمپ(SP)  اقدام کند.

 

بارش باران و طغیان رودخانه‌های فصلی از روزهای گذشته در بیشتر مناطق استان خوزستان موجب بسته شدن راه‌های ارتباطی میان استان‌های بوشهر و خوزستان شده است. آب‌گرفتگی معابر، خیابان‌ها و منازل از مهمترین مشکلات این بارندگی است که نیروهای امدادی هلال احمر در حال امداد رسانی به مردم هستند.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->