آغاز درگیری پدافند تهران در مناطق مرکزی شهر (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم نتانیاهو بالاخره از پناهگاه خارج شد نامۀ فرمانده کل ارتش به رهبر معظم انقلاب: ضربات قاطعی به پیکر رژیم جعلی صهیونیستی وارد خواهیم کرد انهدام ۱۴ پهپاد و ۳۰ ریزپرنده صهیونیستی در مرز‌های کشور طی ۴۸ ساعت گذشته (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی سخنگوی دولت با مردم، هر روز ساعت۱۳ از شبکه خبر دستگیری ۲ نفر از اعضای تیم تروریستی موساد توسط فراجا + فیلم (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) جلسات علنی مجلس این هفته طبق روال برگزار خواهد شد یک کارشناس مصری: حمله رژیم صهیونیستی به ایران، زمینه‌ساز نابودی اسرائیل است برگزاری اجلاس کمیته سیاسی APA به میزبانی مشهد به زمان دیگری موکول شد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: وعده صادق ۳، آغاز مسیر انتقام ملی است دبیر اول حزب کارگزاران سازندگی ایران-خراسان رضوی: مذاکره براساس شرایط فعلی عادلانه نخواهد بود | این جنگ منطقه را نیز آرام نمی‌گذارد ماجرای شنیده‌شدن صدای مهیب در تربت‌حیدریه چه بود؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) خبر‌های مبنی بر حمله به پالایشگاه اصفهان کذب است (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) یحیی سریع: با هماهنگی ارتش و سپاه پاسداران ایران، یافا در سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار دادیم عراقچی: اسرائیل با حمله به تأسیسات هسته‌ای، خط قرمز جدیدی را نقض کرد | حملات ایران به اسرائیل ادامه خواهد داشت + فیلم ترامپ: آمریکا هیچ ارتباطی با حمله دیشب اسرائیل به ایران نداشت (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش بقائی به اظهارات وقیحانه مقامات آلمانی | تاریخ را به خاطر داشته باشید تظاهرکنندگان آمریکایی با پلیس درگیر شدند (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) الجزیره: ایران حملات خود علیه اسرائیل را تشدید خواهد کرد موج سوم حملات موشکی ایران به رژیم صهیونیستی + تلفات اسرائیل و جزئیات (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) اعلام بیش از ۱۰۰ زخمی در حمله جدید موشکی ایران به اسرائیل (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) واشنگتن: اتباع آمریکایی هرچه سریع‌تر ایران را ترک کنند آکسیوس از درخواست کمک اسرائیل از آمریکا خبرداد | ان بی سی: پنتاگون در جلسه‌ای اضطراری درخواست اسرائیل را بررسی می‌کند گروسی: تاسیسات غنی‌سازی فردو و رآکتور آب سنگین خنداب آسیب ندیده‌اند تمسخر گنبد آهنین اسرائیل توسط یک شهروند کرانه باختری + فیلم جزئیات موج جدید حملات پهپادی ایران به اسرائیل در روز دوم وعده صادق ۳ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سردار سلامی: سپاه آماده کمک به مردم خوزستان است

  • کد خبر: ۵۲۱۷۶
  • ۱۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۷
سردار سلامی: سپاه آماده کمک به مردم خوزستان است
سردار سلامی که برای بررسی مشکلات مردم خوزستان به این استان سفر کرده است اظهارداشت: شرمنده مردم هستیم و از شکیبایی آن‌ها تشکر می‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز - فرمانده کل سپاه در خوزستان گفت: از مسئولان شهر و استان می‌خواهم بصورت جدی به رسیدگی حل مشکلات این شهر اقدام کنند.

 

وی گفت: ما هم به عنوان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آمادگی کمک داریم.

سپاه را با تمام توان خود وارد میدان می‌کنیم

فرمانده کل سپاه گفت: برای کمک به مردم و تجهیز و تعمیر منازل آنها برنامه‌هایی داریم و از طرفی ما پیگیری خواهیم کرد تا مسوولان این منطقه به تحرک وادار شوند.

 

سردار حسین سلامی صبح امروز برای بررسی مشکلات ناشی از آب گرفتگی وارد این منطقه شد.

 

فرمانده کل سپاه پس از دیدار صمیمانه با مردم این منطقه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: مشکلات این منطقه اساسی است و مردم این منطقه و در کل مردم استان خوزستان از مسوولان خود گله دارند.

 

وی عنوان کرد: من حرف‌های مردم صبور و شکیبا این منطقه را گوش دادم، به همه مسوولان خوزستان و این منطقه تاکید می‌کنم و از آنها می‌خواهم که به صورت جدی به این مسائل بپردازند و ما به عنوان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تمام توان خود را وارد میدان می‌کنیم.

 

سردار سلامی گفت: قرار است که چهار نقطه بندر امام خمینی را لوله‌کشی کنیم تا در صورت بارش مجدد، مشکلات تکرار نشوند.

 

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: برای کمک به مردم و تجهیز و تعمیر منازل آنها برنامه‌هایی داریم و از طرفی ما پیگیری خواهیم کرد تا مسوولان این منطقه به تحرک وادار شوند.

 

سردار سلامی عنوان کرد: ما شرمنده این مردم هستیم، سپاه تمام توان خود را وارد عرصه می‌کند و تا آن جایی که می‌تواند مدد می‌رساند.

 

منبع: فارس

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->