بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟
سرخط خبرها

سرقت مسلحانه و تیراندازی مرگبار در مهاباد + فیلم و عکس

  • کد خبر: ۵۲۵۵۴
  • ۲۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۲
سرقت مسلحانه و تیراندازی مرگبار در مهاباد + فیلم و عکس
صبح امروز (یکشنبه ۲۳ آذر ۹۹) تیراندازی سارقان مسلح در مهاباد سبب کشته‌شدن یکی از شهروندان و زخمی شدن ۲ مأمور انتظامی شد.
به گزارش شهرآرانیوز، فرماندهی انتظامی مهاباد اعلام کرد، ساعت ۸:۴۵ صبح امروز در محله کانی صوفی رشید مهاباد یک سارق مسلح با مباشرت یک خانم اقدام به تیراندازی به‌صورت رگباری کرد که در اثر آن یک شاگرد نانوایی جان باخت و دو نفر از عوامل انتظامی و یک پیرمرد دیگر زخمی شدند.
 
 
سرقت مسلحانه و تیراندازی مرگبار در مهاباد + فیلم و عکس
 

سرهنگ محمد توحیدی، فرمانده انتظامی مهاباد، درباره این حادثه گفت: مأموران انتظامی مهاباد پس از شناسایی یک سارق حرفه‌ای در این شهرستان، تعقیب و گریز برای دستگیری وی را در دستورکار قرار دادند.

 

وی ادامه داد: سارق مسلح همراه با یک نفر دیگر در این عملیات به محض اطلاع از شناسایی‌شدن اقدام به تیراندازی رگباری کرده و در پی آن ۲ مأمور انتظامی زخمی شدند و یک شهروند نیز در مهاباد کشته شد.

 

فرمانده انتظامی مهاباد با بیان اینکه یکی از سارقان مسلح شناسایی شده است، اظهار کرد: متهم سابقه‌ سرقت مسلحانه در شهرهای هم‌جوار را دارد.

 
 
تعداد بازدید : 1181
 
منبع: صداوسیما
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->